Subtitrare Le crime de Monsieur Lange (The Crime of Monsieur Lange)

Comedie, Crimă, Dramă

7.3 / 10

(3,754 voturi)

Durată

77 min

Regie

Jean Renoir

Distribuție

René Lefèvre, Florelle, Jules Berry

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Le crime de Monsieur Lange (The Crime of Monsieur Lange) (1936) Subtitrare Le crime de Monsieur Lange (The Crime of Monsieur Lange) - ro

Crima domnului Lange

Traducător

SubRip

Uploader

LEONTIN

FPS

24.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

37

Adăugat: 17-Sep-2024, 02:17

Actualizat: 17-Sep-2024, 02:17

The Crime of Monsieur Lange (1936) pentru WEB-DL & BluRay. Enjoy!

Mai multe informații

A man and a woman arrive in a cafe-hotel near the Belgian frontier. The customers recognize the man from the police's description: his name is Amedee Lange, and he murdered somebody in Paris. Lange was an employee in a printing works. His boss was a real bastard, swindling every one, seducing female workers... One day he fled to avoid facing his creditors, and the workers set up a cooperative to go on working. What then made Lange a killer?

Amedee Lange, funcţionar al editorului Batala, scrie pentru el romane de aventură. În faliment, pentru a scăpa din mâna portăreilor săi, Batala fuge. Trenul său având un accident, toată lumea îl crede mort. Pentru a salva întreprinderea, funcţionarii decid să o gereze în cooperativă. Lange se îndrăgosteşte de lenjereasa Valentine, fosta metresă a lui Batala. Acesta reapare în seara de Crăciun, deghizat în preot, hotărât să-şi reia afacerea. În faţa ignominiei sale, Lange îl pune la pământ cu o lovitură de revolver şi fuge în Belgia cu Valentine. "Apărut în 1936, "Crima domnului Lange" este un film în tonul epocii; unanimitatea simpatică descrisă de J. Prevert cu verva sa obişnuită este animată de Jean Renoir cu o uimitoare libertate în ritmul povestirii şi în jocul personajelor." – Gerard Lenne.

Comentarii