Subtitrare If Tomorrow Comes

Crimă, Dramă, Mister

7.1 / 10

(14 voturi)

Durată

N/A

Regie

N/A

Distribuție

Madolyn Smith Osborne, Tom Berenger, David Keith

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

If Tomorrow Comes (1986) Subtitrare If Tomorrow Comes - ro

Si daca maine va veni

Traducător

N/A

Uploader

purice

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

3

Descărcări

2,555

Adăugat: 14-Iun-2010, 00:42

Actualizat: 5-Oct-2015, 19:29

If Tomorrow Comes 1986 xvid-agk255-3dsk-Nordic-PAL.4-3.dd2.0-en si varianta in doua parti 2 x 1,36 GB (BlackSeaTeam). Arhiva mai contine o varianta de 3 CD-uri. Enjoy!

Mai multe informații

Tracy Whitney was in love, pregnant and engaged to marry into one of America's best family. And then, with one phone call, she lost everything. After 5 years of unjust imprisonment, Tracy emerges from prison a new woman. Cunning. Ruthless. Determined to survive. But there is one man as formidable as she is. As their paths crisscross, they eventually become daredevil partners in an adventure that climaxes their criminal careers.

In centrul ecranizarii romanului omonim al lui Sidney Sheldon, se afla Tracy Whitney si Jeff Stevens. Tracy ajunge la inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o. Eliberata, porneste sa se razbune pe cei care au inscenat crima, iar in final ajunge hoata de bijuterii. Jeff crede ca a descoperit dragostea adevarata si se casatoreste cu o femeie bogata. Drumurile protagonistilor se vor intalni si vor forma o echipa urmarita de detectivul Daniel Cooper.

Comentarii