Subtitrare Hum Tumhare Hai Sanam

Comedie, Dramă, Romantic

5.6 / 10

(40 voturi)

Durată

174 min

Regie

K.S. Adiyaman

Distribuție

Shah Rukh Khan, Madhuri Dixit, Salman Khan

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Hum Tumhare Hai Sanam (2002) Subtitrare Hum Tumhare Hai Sanam  - en

Gelozia, bat-o vina

Traducător

Dj ionel love you

Uploader

Dj_ionel_love_you1

FPS

29.970 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

1,691

Adăugat: 24-Mai-2008, 20:21

Actualizat: 24-Mai-2008, 20:21

Este un film de suspan,merita vazut va garantez eu nu aveti ce perde este?un film indian si joaca si un actor renumit?pentru totii iubitorii de filme indiene filmul indian.[www.ExDtorrents.com] .Hum Tumhare Hai Sanam ~2002~ DvD.Rip.Subs ~BstQlty~ [ExD XcLuSivE] .English.are.1.36.GB.eu va doresc mult suces nu mai bine>?>?>??>>??>?>??

Mai multe informații

Radha and Suraj have been friends since childhood. Gopal has been in love with Radha ever since they spent a few years together as kids. Years later, Gopal's guardian proposes to Radha a marriage with Gopal, and she accepts.

Radha si Suraj sunt prieteni din copilarie. Gopal este indragostit de Radha tot din copilarie. Dupa cativa ani, tutorele lui Gopal ii propune Radhei sa se casatoreasca cu Gopal si ea accepta. Gopal se dovedeste a fi un sot iubitor si Radha, incetul cu incetul, incepe sa-l iubeasca. Dar Gopla crede ca sotia lui petrece prea mult timp cu Suraj si incepe sa devina banuitor incat ii spune Radhei sa paraseasca casa. Radha pleaca si nu dupa mult timp primeste instiintarea de divort de la Gopal, care-i…

Comentarii