Subtitrare Hum Hain Rahi Pyar Ke

Comedie, Dramă, Romantic

7.2 / 10

(29 voturi)

Durată

163 min

Regie

Mahesh Bhatt

Distribuție

Aamir Khan, Juhi Chawla, Sharokh Bharucha

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Hum Hain Rahi Pyar Ke (1993) Subtitrare Hum Hain Rahi Pyar Ke - en

Calatori prin dragoste

Traducător

Dj ionel love you

Uploader

Dj_ionel_love_you1

FPS

29.970 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

462

Adăugat: 8-Iun-2008, 21:35

Actualizat: 8-Iun-2008, 21:35

Este un film de suspan,merita vazut va garantez eu nu aveti ce perde este?un film indian si joaca si un actor renumit?pentru totii iubitorii de filme indiene filmul indian.[www.dctorrents.com] .Hum Hain Rahi Pyar Ke (1993) DVDRip Xvid.are.1.35.GB.eu va doresc mult suces nu mai bine??>>?>>?>?>?>??

Mai multe informații

Rahul Malhotra (Aamir Khan) is the manager of the heavily in debt family business. He is also the guardian of his dead sister's mischievous kids. Rahul hires Vaijayanti (Juhi Chawla) as governess. Vaijayanti is a runaway from home as she does not want to marry the man her orthodox family has chosen for her. Predictably, Rahul and Vaijayanti fall in love. Meanwhile, Maya (Navneet Nishan), a rich girl in love with Rahul tries to ruin his family and his business.

Rahul Malhotra (Aamir Khan) este managerul afacere de familie si este inglodat in datorii. El este, de asemenea, tutorele copiilor surorii sale moarte. Rahul o angajeaza pe Vaijayanti (Juhi Chawla) ca guvernanta. Vaijayanti este fugita de acasa fiindca nu vrea sa se casatoreasca cu barbatul pe care familia ei ortodoxa l-a ales pentru ea. Rahul si Vaijayanti se indragostesc, insa Maya (Navneet Nishan), o fata bogata care il place pe Rahul incearca sa ii strice si familia si aface…

Comentarii