Subtitrare Hercules Against Rome (Ercole contro Roma)

Aventură, Istoric

5.3 / 10

(103 voturi)

Durată

87 min

Regie

Piero Pierotti

Distribuție

Sergio Ciani, Wandisa Guida, Livio Lorenzon

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Hercules Against Rome (Ercole contro Roma) (1964) Subtitrare Hercules Against Rome (Ercole contro Roma) - ro

Hercule împotriva Romei

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

76

Adăugat: 8-Mai-2023, 20:27

Actualizat: 8-Mai-2023, 20:27

Hercules Against Rome (1964), pentru WEB-DL. ANSI și UTF-8. Traducere după sonor, după o titrare în greacă și după o variantă cu titrare auto-generată de Youtube în italiană. Enjoy!

Mai multe informații

Hercules comes from Greece to Ravenna, Italy, because a friend from childhood days has sent for him: Hercules should help the Roman Emperor who is in danger because of an intrigue lead by the leader of the pretorian guards.

Arminia, o prietenă din copilărie a lui Hercule, îi cere ajutorul acestuia, pentru a-l proteja pe împăratul roman Gordian, care este în primejdie din partea propriilor sale gărzi pretoriane revoltate. Până când eroul ajunge în Italia, în capitala romană temporară Ravenna, gărzile l-au ucis deja pe blândul şi învăţatul împărat, înlocuindu-l cu comandantul lor Philippus Afros. Fiica lui Gordian, Ulpia, se confruntă cu perspectiva de a se căsători cu Rezio, nevrednicul fiu al lui Philippus Afros, legând uzurpatorul de familia imperială. Hercule se angajează să îndrepte situația, salvând-o pe Ulpia și ajutându-l pe marele general roman Lucius Traian să preia tronul. (d’Artagnan)

Comentarii (1)