Subtitrare Good Luck Chuck

Comedie, Romantic

5.899 / 10

(1,294 voturi)

Durată

96 min

Regie

Mark Helfrich

Distribuție

Dane Cook, Jessica Alba, Dan Fogler

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Good Luck Chuck (2007) Subtitrare Good Luck Chuck - ro

Charlie Talisman

Traducător

BlackM00N

Uploader

BlackM00N

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

23,232

Adăugat: 9-Oct-2007, 23:14

Actualizat: 8-Ian-2008, 23:46

Pentru Good.Luck.Chuck.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND Rearanjata revizuita si completata de un prieten care vrea sa ramana anonim si caruia ii multumesc. TVQS, diacritice 99%. N-joy. In arhiva se mai gasesc variantele: Good.Luck.Chuck.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND (completare efectuata de AMC si wishmaster pentru www.subs.ro), Good.Luck.Chuck.DVDSCR.XviD-COCAIN,
Good.Luck.Chuck.R5.LINE.XviD-POV, Good Luck Chuck[2007] [Unrated Edition] DvDrip[Eng] -FXG (sincronizata de Rumburak) si pentru dimensiunea filmului de 733.030.400 bytes.

Mai multe informații

Cursed since childhood, dentist Charlie Logan cannot find the right woman. Even worse, he learns that each of his ex-girlfriends finds true love with the man she meets after her relationship with him ends. Hearing of Charlie's reputation as a good-luck charm, women from all over line up for a quick tryst. But when Charlie meets the woman of his dreams, he must find a way to break the curse or risk losing her to the next man she meets.

Totul a început când Charlie avea zece ani. Încălcând regulile jocului, Charlie a refuzat să o sărute pe fata în dreptul căreia se oprise roata norocului. Atunci, drăcoaica de fată l-a blestemat. Charlie (Dane Cook), care între timp devenise dentist, n-a mai putut scăpa de vrajă nici măcar după 25 de ani de la întâmplare. În timp ce Stu (Dan Fogler), cel mai bun prieten al său, specialist în chirurgie plastică, le făcea curte tuturor pacientelor sale, Charlie nu reușea să-și găsească partenera potrivită. Mai rău de atât, la nunta unei foste prietene, Charlie își dă seama că toate femeile cu care se culcase își găsiseră iubirea vieții imediat după ce terminaseră relația cu el. Înainte de a-și da bine seama, reputația lui de "talisman" face ca femeile - de la tinere sexy și până la grăsana de portăreasă - să se înșire la coadă pentru o partidă rapidă de sex cu Charlie. Dar viața plină de sex și lipsită de dragoste îl face pe Charlie să se simtă mai singur ca niciodată... până când o întâlnește pe Cam (Jessica Alba). O îngrijitoare de pinguini care se accidentează mereu, pe cât de frumoasă este, pe atât de greu de cucerit. Când, în final, reușește să înfiripe o idilă cu ea, Charlie își dă seama că trebuie să găsească o soluție pentru a scăpa de blestem... înainte ca fata visurilor lui să se îndrăgostească de primul tip pe care-l va întâlni, după el. O comedie delicios de amuzantă despre omul cel mai fericit și cel mai nefericit de pe planetă.

Comentarii