Subtitrare Empire Records

Cinemagia

Empire Records (1995) Empire Records

Share on Twitter Share on Facebook

Traducător: Celentano Jr. 2020 ©

Uploader: CelentanoJr

FPS: 25.000 FPS

Durată: 88 min

Data: 12-Sep-2020

Ora: 18:26:23

Număr CD-uri: 1

Descărcări: 48

Genul: Comedie, Dramă

Regie: Allan Moyle

Tag: subtitrare Empire Records

Comentariu subtitrare

Empire Records (1995), pentru BluRay (cp65) si inca o varianta. Enjoy!
Filmul in varianta cinematografica are 1h, 46 min. Varianta DVD - Region 2, are doar 1h, 30min. 2 scene au fost inversate ca si cronologie; 1 scena a fost introdusa in plus; alte 3 secene au fost scoase la montaj. Subtitrare refacuta de la "A" la "Z"! Rand cu rand, linie cu linie. Practic am facut Arheologie (reconstituirea faptelor dupa urmele dovezilor). Savurati un film cu o distributie de exceptie: Liv Tyler, Debi Mazar, Anthony LaPaglia, Robin Tunney, Renée Zellweger, Rory Cochrane samd.

Rezumat Empire Records este un mic magazin independent de muzica, care se afla in pericolul de a se desfiinta din cauza concurentei acerbe pe o piata foarte puternica si cu competitori care se dezvolta in retele.
 Managerul magazinului impreuna cu prietenii lui se hotarasc sa salveze aceasta mica afacere. Pentru ca nu au bani sa cumpere toata afacerea, se hotarasc sa dea o petrecere nebuna prin intermediul careia sa stranga banii de care au nevoie. Suma de bani pentru cumpararea magazinului trebuie pred…

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250