Subtitrare Eastern Promises

Crimă, Dramă, Thriller

7.366 / 10

(2,813 voturi)

Durată

100 min

Regie

David Cronenberg

Distribuție

Naomi Watts, Viggo Mortensen, Armin Mueller-Stahl

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Eastern Promises (2007) Subtitrare Eastern Promises - ro

Lorzii crimei (Promisiuni estice)

Traducător

subs.ro TEAM (c) www.subs.ro

Uploader

LOVENDAL

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

12,605

Adăugat: 14-Oct-2007, 15:12

Actualizat: 18-Dec-2007, 14:49

Nou!!! "Eastern.Promises.DVDRip.XviD.DiAMOND" si "Eastern.Promises.DVDR-Replica" (sincronizare Goddlik3). Subs.ro TEAM va prezinta subtitrarea la un film de "top 10" in clasamentul american, o drama cu accente comice despre mafiotii rusi din Londra. Avertisment! Spuneti NU plagiatorilor de titrari.ro! Traducere realizata dupa sonor pentru versiunile Eastern.Promises.R5.LiNE.XviD-COCAIN (kralizec) si Eastern.Promises.CAM.XVID-PreVail. TVQS, italice si diacritice 100%. Traducatorii din subs.ro TEAM (AMC, Lovendal, Sleepwalker) va ureaza vizionare placuta!

Mai multe informații

A Russian teenager, living in London, dies during childbirth but leaves clues to a midwife in her journal, that could tie her child to a rape involving a violent Russian mob family.

În centrul filmului se află misteriosul și nemilosul Nikolai (Viggo Mortensen), implicat într-una dintre cele mai cunoscute grupări ale crimei organizate londoneze. Existența lui liniștită este tulburată când o întâlnește pe Anna (Naomi Watts), o moașă nevinovată care încearcă să îndrepte lucrurile și descoperă întâmplător posibile dovezi împotriva grupării. Nikolai, aflat într-o situație fără ieșire, va declanșa o serie de crime, trădări si răzbunări.

Comentarii