Subtitrare Donato and Daughter

Acțiune, Crimă, Dramă

6 / 10

(18 voturi)

Durată

90 min

Regie

Rod Holcomb

Distribuție

Charles Bronson, Dana Delany, Xander Berkeley

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Donato and Daughter (1993) Subtitrare Donato and Daughter - ro

Donato si fiica

Traducător

Virgil G.N.

Uploader

VirgilGN

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

532

Adăugat: 13-Dec-2019, 09:38

Actualizat: 13-Dec-2019, 09:48

Donato and Daughter (1993), pentru BluRay. Vizionare plăcută şi numai bine tuturor!
Titrare manuală şi traducere după sonor.
Acest film poliţist, prezintă în rolurile principale pe Charles Bronson, Dana Delany şi Xander Berkeley şi era ultimul netradus din filmografia de 163 filme ale celebrului actor, Charles Bronson, realizate în perioada 1949-1999.
Totodată, cu această ocazie, vă invit să vă bucuraţi alături de mine pentru că odată cu această subtitrare sărbătoresc atât realizarea celei de-a 500-a traduceri cât şi a celei de-a 50-a traduceri după sonor cu titraj manual.

Mai multe informații

Though emotionally estranged, a father and daughter team of Los Angeles police detectives must work together to stop a serial killer. Along the way, the two find themselves forced to deal with a number of painful secrets from their past.

Mai multe femei sunt omorate nemilos de un ucigas in serie. Lt.Dana Donato primeste comanda grupului de politisti insarcinati cu ancheta. Desi nu ar vrea sa-si implice tatal, un politist cu multa experienta, pe care nu l-a iertat, pentru ca i-a ascuns cauza mortii fratelui sau, Dana se vede nevoita sa apeleze la el, pentru a-l prinde pe abilul asasin. Pentru ca multa vreme identitatea acestuia ramane o enigma, Dana, riscandu-si viata, hotaraste sa-i intinda o cursa, devenind si ea una dintre fem…

Comentarii (6)