Subtitrare Come Out Fighting

Acțiune, Aventură, Dramă

3.6 / 10

(351 voturi)

Durată

85 min

Regie

Steven Luke

Distribuție

Dolph Lundgren, Tyrese Gibson, Michael Jai White

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Come Out Fighting (2022) Subtitrare Come Out Fighting - ro

Ieşi la luptă!

Traducător

Virgil G.N.

Uploader

VirgilGN

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

617

Adăugat: 3-Iun-2023, 17:33

Actualizat: 14-Dec-2023, 23:18

Come Out Fighting (2022), pentru BluRay (AlexStyle) & WEB-DL. Vizionare plăcută! (Parţial traducere după sonor)
Dolph Lundgren, Michael Jai White, Kellan Lutz şi Tyrese Gibson într-un film de război în care, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, o echipă de soldați de culoare ai armatei americane este trimisă într-o misiune în spatele liniilor inamice pentru a-și găsi comandantul dispărut, precum şi un pilot doborât.
Citat din film: "Un prieten mi-a spus odată că cel mai bun lucru pe care îl poți face într-un război, este să nu te temi. Trebuie doar să lași cărțile să cadă unde cad."
Cumva, cred că nota mică de pe IMDB poate fi explicată şi prin calitatea execrabilă a scriptului în limba engleză, care este eronat şi face practic imposibilă vizionarea filmului de către cei care nu cunosc limba engleză.

Mai multe informații

In WWII, a squad of U.S. African-American soldiers are sent on a rescue mission behind enemy lines to locate their lost commanding officer and a downed fighter pilot.

În cel de-al Doilea Război Mondial, o echipă de soldați americani afro-americani este trimisă într-o misiune de salvare în spatele liniilor inamice pentru a-și localiza comandantul pierdut și un pilot de luptă doborât.

Comentarii