Subtitrare Camouflage

Acțiune, Comedie

4.1 / 10

(46 voturi)

Durată

98 min

Regie

James Keach

Distribuție

Leslie Nielsen, Lochlyn Munro, Vanessa Angel

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Camouflage (2001) Subtitrare Camouflage - ro

Camuflaj

Traducător

Virgil G.N.

Uploader

VirgilGN

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

606

Adăugat: 18-Iun-2020, 12:09

Actualizat: 18-Iun-2020, 12:17

Camouflage (2001), pentru WEB-DL & HDRip. Vizionare plăcută! O comedie în care Leslie Nielsen nu se dezminte nici de această dată, fiind unul dintre puţinele filme ale actorului, care nu erau traduse.

Mai multe informații

Marty Mackenzie is an unsuccessful stage actor who takes an interest in private investigating. He takes a job working with Jack Potter, a crusty private eye. They both take a case in Beaver Ridge, a seedy small town where a murder is being planned against a rich gravel pit owner. Marty realizes that private investigating is not as it seemed to be.

Inimitabilul Leslie Nielsen este un detectiv particular cam "obosit" dar nu "terminat" intr-o spumoasa comedie de actiune, o parodie la seria filmelor cu celebrul detectiv Marlowe. El face echipa cu un actor ratat - Marty (Lochlyn Munro) si pleaca sa investigheze o crima intr-un orasel uitat de lume din Oregon. Aici ii asteapta o "femeie fatala" (Vanessa Angel) care ii va introduce in mijlocul unui conflict major bazat pe crime, tradari, furturi si prostitutie pus la cale de o gramada de localni…

Comentarii (3)