Subtitrare AVP: Alien vs. Predator (Alien vs. Predator) AVP

Acțiune, Aventură, Horror

5.887 / 10

(3,782 voturi)

Durată

101 min

Regie

Paul W.S. Anderson

Distribuție

Sanaa Lathan, Lance Henriksen, Raoul Bova

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

AVP: Alien vs. Predator (Alien vs. Predator) AVP (2004) Subtitrare AVP: Alien vs. Predator (Alien vs. Predator) AVP - ro

AVP: Alien vs. Predator

Traducător

DVD RETAIL

Uploader

bismarck1969

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

1,655

Adăugat: 5-Aug-2018, 19:11

Actualizat: 24-Sep-2023, 04:04

AVP: Alien vs. Predator (2004), pentru WEB-DL, BluRay & DVD. Enjoy!

Mai multe informații

When scientists discover something in the Arctic that appears to be a buried Pyramid, they send a research team out to investigate. Little do they know that they are about to step into a hunting ground where Aliens are grown as sport for the Predator race.

ORICINE AR CÂŞTIGA... NOI PIERDEM! Un industriaş miliardar, Charles Bishop Weyland, trimite o echipă internaţională formată din arheologi, oameni de ştiinţă şi experţi în securitate, condusă de specialista în probleme de mediu Alexa Lex Woods, să investigheze o misterioasă emanaţie de căldură din inima îngheţatei Antarctici. Aici, ei fac o descoperire şi mai terifiantă: două rase de extratereştri se află în război. Indiferent care din ele câştigă, omenirea pierde. Ceea ce se ascunde la 600 de metri sub gheaţă veşnică la început îi entuziasmează, apoi îi îngrozeşte. Ei descoperă o piramidă în al cărei stil se regăsesc elemente ale culturilor aztece, egiptene şi cambogiene. În interiorul piramidei găsesc un ansamblu organizat de săli al căror nivel tehnologic este atât de avansat, încât e evident că este opera unor fiinţe extraterestre, care îşi exercită influenţa de mii de ani asupra acelor locuri. Pereţii straniului ansamblu arhitectonic îşi schimbă pe neaşteptate configuraţia, prinzându-i ca într-o capcană pe unii dintre membrii echipei. În cele din urmă, oribilul adevăr iese la iveală: Predatorii ţin captivă o Regină-Matcă Alien care depune ouă odată la 100 de ani. Abilităţile de războinici ai tinerilor Predatori sunt testate prin intermediul luptei cu puii de Alien. Astfel, echipa trimisă în Antarctica asistă la un incredibil ritual de trecere şi la războiul dintre Alieni şi Predatori.

Comentarii