Subtitrare Asoka

Acțiune, Biografic, Dramă

6.432 / 10

(133 voturi)

Durată

180 min

Regie

Santosh Sivan

Distribuție

Shah Rukh Khan, Kareena Kapoor, Danny Denzongpa

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Asoka (2001) Subtitrare Asoka - en

Asoka

Traducător

Dj ionel love you

Uploader

Dj_ionel_love_you1

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

1,667

Adăugat: 4-Apr-2008, 17:34

Actualizat: 4-Apr-2008, 17:34

Este un film de suspan,merita vazut va garantez eu nu aveti ce perde este?un film indian si joaca si un actor renumit?pentru totii iubitorii de filme indiene filmul indian.[www.bwtorrents.com] .Asoka.2001.DVDRip.XviD.AC3.Subs-TmG.are.1.45.GB.eu va doresc mult suces nu mai bine pe curind dragi colegi??????

Mai multe informații

A young Prince Asoka works to perfect his skills in battle and also deals with family conflict. During a struggle with one of his step-brothers, his mother urges Asoka to escape to stay alive. While away, Asoka meets Kaurwaki and falls in love, but must use his skills as a warrior to protect her. A dangerous and heartbreaking web of conspiracy follows, which leads Asoka to embrace a Buddhist path.

ASOKA a fost al III lea Împărat Indian al Dinastiei Mauryan (274 - 232 înainte de Cristos). Filmul vorbeşte despre călătoria iniţiatică a ambiţiosului rege care a purtat un sângeros război cu regatul vecin Kalinga. Pe câmpul de bătaie, înconjurat de corpurile celor ucişi realizează că un adevărat învingător este doar acel ce cucereşte inimile oamenilor. De aceea va răspândi lumina budismului şi mesajul său de iubire şi compasiune, în întreaga lume. Filmul ASOKA încearcă să surprindă diversele stadii pe care le traversează personajul ASOKA: de la un prinţ ambiţios la un îndrăgostit plin de pasiune, de la un războinic la un mesager al păcii. Am dramatizat legendele despre împăratul ASOKA şi le-am prezentat în forma indiană tradiţională a povestirii. Al cui destin să fie mai măreţ decât cel al Împăratului? Lăsând în urmă regatul natal Magadha, ASOKA întâlneşte un bătrân care îi spune că însuşi Împăratul este un om obişnuit, dar că destinul lui este acela de a fi mai mult decât un simplu Împărat. La 2500 de ani de la moartea sa, ASOKA cel MARE, rămâne în istoria Indiei ca un simbol al păcii şi non-violenţei, precum o torţă arzând iluminează trecerea de la război la remuşcare, de la ambiţie la credinţă, de la ură la dragoste. ASOKA aduce pe peliculă viaţa Împăratului ASOKA, nepotul lui Chandragupta Maurya, care a urcat pe tronul regatului Magadha, în secolul al treilea înainte de Cristos. Pentru a-şi întinde stăpânirea asupra regatului vecin Kalinga, ASOKA a purtat unul dinte cele mai sângeroase războaie din istoria Indiei. Confruntat cu teribilele urmări ale războiului său de cucerire, în care mii de oameni şi-au pierdut viaţa, ASOKA este cuprins de remuşcări. Renunţă la războaie şi îşi consacră viaţa răspândirii luminii Budismului în întreaga lume. ASOKA este filmul unei călătorii iniţiatice, al transformării unui tânăr dintr-un fiu iubitor într-un îndrăgostit orbit de pasiune, dintr-un bărbat trădat, plin de amărăciune într-un războinic nemilos, consumat de ambiţii, dintr-un cuceritor de teritorii într-un cuceritor al sinelui. Ultimul regat cucerit de ASOKA este sufletul uman. Al cui destin să fie mai măreţ decât cel al Împăratului? Al călătorului....atunci când îşi împlineşte călătoria.

Comentarii