Subtitrare 40,000 Horsemen (Forty Thousand Horsemen)

Dramă, Istoric, Război

6 / 10

(219 voturi)

Durată

100 min

Regie

Charles Chauvel

Distribuție

Grant Taylor, Betty Bryant, Chips Rafferty

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Listă

40,000 Horsemen (Forty Thousand Horsemen) (1940) Subtitrare 40,000 Horsemen (Forty Thousand Horsemen) - ro

Furtună peste deşert

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

24.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

35

Adăugat: 8-Oct-2023, 11:13

Actualizat: 8-Oct-2023, 11:13

40,000 Horsemen (1940), pentru WEB-DL. ANSI și UTF-8. Traducere după imagine și sonor și după o titrare în engleză. Enjoy!

Mai multe informații

Charles Chauvel's 1940 cinematic tribute to the mounted troops of the Australian Light Horse regiments is a rousing call to arms, giving life to the heroic tales of mateship during the Great War.

Filmul este un omagiu cinematografic al lui Charles Chauvel adus trupelor călare ale regimentelor australiene din Australian Light Horse (Divizie calificată de infanterie călare a Forței Imperiale Australiane (AIF), diferită de cavalerie). Militarii au luptat la Gallipoli (fără caii lor) și au operat în deşert în Egipt și Orientul Mijlociu, contribuind la victoria aliaților împotriva Imperiului Otoman în campania din Sinai și Palestina. Trei tineri australieni, foarte buni prieteni, Red, Larry și Jim, se alătură armatei la începutul Primului Război Mondial și sunt repartizați la Brigada a 4-a Australian Light Horse, care era dislocată în Palestina. Cei trei participă în cele din urmă la marșul către Ogratina, Bătălia de la Romani, Bătălia de la Gaza și la Bătălia de la Beersheba, unde Regimentele 4 şi 12 puşcaşi călare din Brigada a 4-a puşcaşi călare, au condus o şarjă de infanterie călare, cu baionetele în mână, singura lor armă pentru atacul călare, deoarece puștile le erau atârnate la spate. (d'Artagnan)

Comentarii (1)