The.Mummy.The.Tomb.Of.The.Dragon.Emperor(2008)
aceasta versiune este cea mai buna THE MUMMY TOMB OF THE DRAGON 2008 TELESYNC XVID-KINGBEN si este si in ENGLEZA SI SE VEDE FOARTE BINE,m-am repetat dar se vede foarte bine CU RESPECT SI MULTUMIRI
se aude foarte bine , am uitat ca traducerea se face dupa sonor CU RESPECT si nu spun ca se aude bine doar ca sa se ocupe cineva de subtitrare ci chiar se aude bine { clar si tare} parerea mea SALUTARE
nimeni nu s-a ocupat inca sa faca o titrare !!!
am warn pt ce ca am intrebat asta numesti tu nesimtire .......
abia astept sa se termine subtitrarea asa am inteles,ca se lucreaza la ea ??? numai bine traducatorilor, nu este linguseala este recunostinta pt. traducerile pe care le fac si noi le asteptam cu sufletul la gura SALUTUS
Nu e petru tine, e pentru ce a scris http://forum.subs.ro/member.php?u=3086" class="link"> geronimo81.
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Asta nu era o intrebare, era un repros. Adica noi, nesimtitii, n-am fost in stare de 2 zile sa facem o subtitrare dupa sonor, cu timpi pusi manual si cu traducere la casca. Probabil ai stat cu burta la soare pe un strand ieri si azi, si hop si tu, te bagi in seama ca nu s-a facut subtitrare. Pentru asta! Esti satisfacut? As zice astepti 3 luni pana apare dvd-ul in magazine si sa mergi sa-l cumperi.
Acest subiect este închis.