The.Mummy.The.Tomb.Of.The.Dragon.Emperor(2008)
pai si atunci "piretenul" de ce ma acuza pe mine, tocmai ca le-am atras atentia acelor persoane care ziceau "Nu mai vine sub-ul odata" sau "cand apare subtitrarea" ca sa stea linistiti ca mai mult ca sigur se ocupa cineva de subtitrare (fie ca era el, fie ca era altul) si a interpretat-o intr-un mod dramatic cum ca eu defapt as fi zis-o intr-un mod ironic, ca vezi doamne "se ocupa fraerul pentru noi".
E ca si cum i-ai zice unui fermier disperat ca i se usuca recolta "stai linistit ca o sa ploua pana la urma". Asta inseamna ca Dumnezeu ar trebuii sa interpreteze afirmatia mea cum a facut-o "adicoto" - "se ocupa fraerul pentru noi" ? E un exemplu absurd, dar asta mi-a trecut prim minte pe moment.
E ca si cum i-ai zice unui fermier disperat ca i se usuca recolta "stai linistit ca o sa ploua pana la urma". Asta inseamna ca Dumnezeu ar trebuii sa interpreteze afirmatia mea cum a facut-o "adicoto" - "se ocupa fraerul pentru noi" ? E un exemplu absurd, dar asta mi-a trecut prim minte pe moment.
Amice cand tu ai atras atentia, subtitrarea era de ceva vreme pe site asaca nu te mai da rotund.
Voie buna. In limita stocului disponibil.
In primul rand nu ma dau rotund. Trebuia sa-i raspund lui "adicoto" pt ca m-a acuzat in mod special pe mine fara motiv.
Si in al doilea rand, nu m-am referit in particular la "mumia", ci in general.
Acest subiect este închis.