The Shield (2002-?)
Mulțumesc, însă mai e treabă de făcut. Mai sunt de terminat sezoanele 3 și 6.
Am pus pe site ep. 3x08 - "Cracking Ice".
Rog să fie adăugat în arhiva sezonului 3. Mulțumesc.
M-am apucat de 3x09.
Am pus pe site ep. 3x09 - "Slipknot".
M-am apucat de 3x10.
Am pus pe site ep. 3x10 - "What Power Is".
Mă apuc de 3x11.
Mulțumesc la fel tuturor!
Am pus pe site ep. 3x11 - "Strays".
Mă apuc de 3x12.
Am pus pe site ep. 3x12 - "Riceburner".
Mă apuc de 3x13.
Buna ziua sau buna seara!
Am vazut ca The Shield nu are subtitrari la sez.3,episoadele 13,14,15; iar la sez.6 sunt doar pt.primele 4 episoade. Se pare ca si eu si dvs. am facut subtitrari pentru sez.3,ep.11 si 12. Am incercat sa le urc pe site, dar n-am putut si le-am urcat pe alte site-uri. As avea o propunere, daca sunteti de acord... Ca sa nu lucram amandoi la aceleasi subtitrari, spuneti-mi la care as putea sa lucrez eu?
Si as avea si o intrebare: Cum se scoate o subtitrare de pe DVD? Am incercat cu SubDVD Ripper si mi-a iesit ceva de genul NUL NUL NUL NUL.....
Daca asta este subtitrarea, cu ce program o convertesc? Va rog, ajutati-ma.
Am vazut ca The Shield nu are subtitrari la sez.3,episoadele 13,14,15; iar la sez.6 sunt doar pt.primele 4 episoade. Se pare ca si eu si dvs. am facut subtitrari pentru sez.3,ep.11 si 12. Am incercat sa le urc pe site, dar n-am putut si le-am urcat pe alte site-uri.
Bună seara și dumneavoastră. În primul rând, mă bucur că ați intrat pe forum, așa e cel mai ușor să discutăm. Să știți că și pe celalalt site e un forum, iar eu anunț și acolo episodul la care lucrez. Așa e cel mai bine, toată lumea știe ce traduc și nimeni nu muncește degeaba la același lucru.
Sunt perfect de acord, așa am colaborat și cu ceilalți traducători ai serialului. Dacă nu vă e cu supărare, v-aș ruga să lucrați la sezonul 6. Mi-aș dori mult să termin eu sezonul 3.
Daca asta este subtitrarea, cu ce program o convertesc? Va rog, ajutati-ma.
Citiți http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t26042.html" class="link"> aici .
PS: Putem să nu mai vorbim atât de formal ? Sper că nu v-a intimidat username-ul meu care începe cu nenea . Am 36 de ani și îmi place să cred că sunt încă (relativ) tânăr. În cazul meu puteți renunța la "dumneavoastră". Mulțumesc.
Am pus pe site ep. 3x13 - "Fire In The Hole".
Mă apuc de 3x14.