[TALK] Implementare
So... iata-ne, in primul rand, pentru ca asa e frumos, sa ma prezint, sunt nonamex, colegul vostru traducator si mai nou si moderator pe aici. Dupa o discutie cu AMC, a iesit o idee. Ce idee ? Ideea pe care vreau sa o dezbatem toti si despre care sa ne spunem parerile aici. Pe scurt, cum ar fi ca un user inregistrat sa aiba acces la download-ul unei subtitrari de abia cand are cumulat un nr. de posturi pe forum. Ideea acestei implementari este de a aduce un plus de vizitatori, chiar daca nu pare asa, ganditi-va putin, cati vizitatori ne sunt luati zilnic datorita altor site-uri care ne iau subtitrarile si le pun la ei si astfel omul de rand nici nu mai stie de unde vine acea subtitrare s cine a facut-o si tot asa, prin acest sistem am putea depista eventualele "cartite" care le iau si le pun altundeva, insa asta e deja cancan, o alta idee e ca userul deja stie ce oferim ce putem oferi, calitate, rapiditate s.a.m.d, deci chestia asta nu ar duce site-ul in jos, nemaifiind useri care sa fie dispusi sa ia subtitrarile noastre si tot asa sau orice scenariu din acesta fatal la care poate ca va ganditi.
Cu astea fiind zise, asteptam un feedback din partea voastra si imi cer scuze daca sunt ceva greseli pe ici, pe colo, atat de gramatica, cat si de exprimare, insa, dupa cum puteti vedea si voi, in Romania, e ora care e. Cheers !
Un mare +.
Este si un avantaj si un dezavantaj. Avantajul e cel pe care l-ai spus mai sus insa dezavantajul e ca poate unii nu au chef sa posteze pe forum si atunci merg pe alt site de unde-l poate lua fara obligatii.
Modificat 22-Aug-2013, 23:46
Crede-ma Creepy, cand avem seriale precum Breaking Bad si asta e doar unul la care lucram noi 2 si stiu de el, dar sunt sigur ca avem si alte exclusivitati, so... crede-ma, ca, cand apare o subtitrare la noi cu N ore inainte de concurenta... o sa faca si 100 de posturi, doar pentru a o putea lua
Metoda ar putea funcţiona doar în cazul subtitrărilor care apar la noi pentru prima dată. Dacă subtitrarea apare pe un alt site înainte nostră, nu vom face decât să trimitem userii acolo. Chiar şi aşa, am îndoieli mari că va da rezultate.
Modificat 25-Aug-2013, 23:54
Deocamdata e doar la stadiul de talk, de asta si scrie talk depinde mult de feedbackul vsotru si da PTA, eu de acele subtitrari vorbesc, mai sunt niste aspecte de aranjat, insa noi am fost curiosi de feedbackul vostru pe ideea bruta, pentru ca asa e mai detaliata toata chestia asta.
Pai parca la momentul actual se poate descarca fara sa ai cont pe site. Mai intai ar trebui ca sa se implementeze regula de a avea cont ca sa poti descarca ceva. Apoi decat sa cerem sa se posteze pe forum, mai bine s-ar putea face urmatorul lucru care zic eu va aduce mai mult click-uri pe site. Sa aiba interdictie toata lumea de a descarca ceva pana nu lasa un comentariu la acea subtitrare. Faci intai comentariul si de abia apoi ai dreptul de a descarca. Daca vrei invers, sa nu se poata. Aceasta regula ar fi poate mai usor de implementat. Ramane de vazut ce mai zic si ceilalti si mai important ce zice Gabriel care va trebui sa faca aceste modificari. Sanatate!
Modificat 23-Aug-2013, 01:16
Ne-am gandit si la varianta ta DISTEL, insa un comentariu cu thanks poate lasa oricine, ideea in toata chestia asta e de nu ne mai fi luate subtitrarile si implicit luati vizitatorii de catre alte site-uri, in ceea ce-l priveste pe Gabriel, am inteles ca ne putem baza pe el, cum am mai spus si inainte si o repet, asteptam feedbacul vostru, toti cei care intrati aici si va lasati pararea, faceti un bine, buna, rea, cum e, nu va abtineti. Mersi DISTEL.
Eu zic sa facem o perioada de proba la useri noi sa zicem 1 saptamana si loguri pentru ce descarca asta daca nu incarca serverul.
Si un numar de posturi pentru a descarca o subtitrare.
P.S Mie nu mi se pare o idee buna per ansamblu dar sper sa ma insel.
Ups, nu pot sa-mi dau seama cum de mi-a scapat acest post pana acuma.
Ar fi cam multe dezavantaje si unul foarte mare dintre ele ar fi acesta:
Multe familii au mai multe calculatoare si acolo la reguli scrie de exemplu: Aveti voie sa va faceti un cont per viata.
Poate aceste familii au router ceea ce inseamna ca vor avea acelasi ip si se va crede ca si-au creat mai multe conturi.
Acesta ar fi cazul meu. Eu am contul meu dar mai umbla si tata de pe pc-ul sau de foarte multe ori, dar din cate stiu, n-are cont.
Eu as fi de acord cu ideea lui Distel pentru ca acele comentari vor avea mai mare impuls catre traducator.
Acum mi-am dat seama de ce nu l-am vazut pana acum...acest sub-forum e doar pentru moderatori?
Modificat 25-Aug-2013, 17:46
Chiar voiam sa va intreb ceva in legatura cu uploadarile subtitrarilor dar nu stiam cum fara sa vada userii .
///Totusi, nu puteti cere la useri sa vina pe forumul vostru si sa posteze daca majoritatea dintre voi nu aveti prea multe mesaje pe acest forum si nu aveti post-uri dedicate acestui lucru.
Modificat 25-Aug-2013, 18:34
Acest subiect este închis.