[TALK] Implementare
@ nonamex...daca vei reusi vreodata sa identifici cine este userul X, prietenul Y.... lucru de care tare ma indoiesc.
Nu te baza pe faptul ca se stie ce puteti, s-ar putea sa fie un dezavantaj. In plus, nu cred ca da vreun user 2 bani pe chestia asta.
@ restul care abereaza cu plata subtitrarilor..... Oameni buni, pe ce lume traiti voi ??????
Modificat 26-Aug-2013, 00:59
Dupa parerea mea, acesta este cel mai reusit site dedicat pentru subtitrari romanesti, deci nu prea cred ca "vor da doi bani" daca se intampla ceva cu el. Sigur vor incepe sa isi creeze cont-uri pe forum si sa afle ce se intampla, de ce nu mai pot downloada?...
In ceea ce priveste plata subtitrarilor, multe site-uri au bagat chestii cu donate, ei de ce sa n-o faca? N-au nimic de pierdut, doar cativa cm minus, ba chiar vor castiga.
@ nonamex Cei care au nevoie de subtitrari vin pentru subtitrare, nu pentru numele tau. Daca nu o vor gasi aici, o vor gasi altundeva. Poate vor mai cauta o data sau de doua ori aici alte subtitrari. Cu cat le va fi mai geu, cu atat nu vor mai intra. Daca se gaseste si altundeva, mai simplu, mai usor, cu atat mai bine. Este si unul din cele mai simple motive pentru care nu vor plati aici o subtitrare pe care o gasesc altundeva fara bani.
@ costinux...e vorba de plata subtitrarilor, nu de donatii.
@adi, pentru numele meu sigur nu o sa vina stai linistit, am inteles
well... guys, o sa vedem, o sa vedem daca vor astepta cateva zile dupa ea sau vor plati o suma modica si o obtin acum. Astea deja sunt detalii. Ne-am abatut cu mult de la subiectul principal, asa ca v-as ruga frumos sa revenim asupra lui. Multumesc.
Eu oricum stau linistit, chiar daca n-ai inteles.
Atat timp cat eu voi mai face subtitrari ele vor fi libere la descarcat si fara bani. Daca aici nu se va mai putea, se va putea in alta parte.
Deci, considera ca fiind un protest din partea mea referitor la limitarea accesului la download in orice fel sau incercarea de a castiga tu sau cine ti-a implementat ideea aceasta bani din munca altora.
Nici eu nu sunt de acord, cel putin nu cred in plata pentru subtitrari. Daca punem plata pentru subtitrari, vor merge sa o ia de altundeva pe gratis. Eu unul ma simt implinit cand cineva imi multumeste, atata tot.
Incep sa am si eu dubii legate de aceasta implementare...
Acum inteleg ce vreti sa ziceti prin plata...
Nu sunt de acord cu aceasta idee. Asa cum s-a mai zis, daca n-o pot lua de aici pe gratis, o vor cauta prin* alta parte.
Bine zis

In loc de chestia cu plata, ar fi mai bine un buton de donate, sigur ar trebui sa fie niste oameni care ar dona din luna in luna cate putin.
Modificat 26-Aug-2013, 10:53
E cel mai cunoscut site cu traduceri, n-are cum sa nu aveti donatii. Nu puteti stii pana nu incercati.
Ar fi chiar foarte bun un buton cu multumesc. Poate ca nu se vor sinchisi sa comenteze dar le-ar fi mai usor sa apese pe un buton.
AMC am o mare rugaminte:
Delimiteaza functiile onorifice fata de cele ale site-ului.
Poti sa le spui cum vrei, dar cei care administreaza ar trebui sa nu se intersecteze cu ei (onorificii).
Ce spune ”nonamex” se va implini cand... ?
NICIODATA !
Asta nu inseamna cu nu mi-as dori. Cand acest site si altele vor renunta de a publica subtitrari sau sincronizari facute de altii, abia atunci ne vom putea gandi la mai multe. Pana atunci totul este doar o pace de ”suprafata” !
Modificat 20-Sep-2013, 17:26
Acest subiect este închis.