[TALK] Implementare
Nu inteleg... Daca voi instituiti regula asta, ca sa nu va mai ia altii subtitrarile decat in anumite conditii, cum ramane cu subtitrarile pe care le luati voi de la altii si le puneti la voi pe site?
Cum am spus si in primul post, sa ne axam doar pe ideea bruta pentru ca restul e cancan, repet inca o data, e doar o idee bruta, daca va primi raspunsuri pozitive, se va implementa si implicit se vor stabili si aceste detalii, oarecum, minore, insa ma mai repet inca o data, asteptam un feedback din partea voastra, bun, rau, asa cum e... Feedback nu consta in a pune o intrebare legata de ceva ce nu exista inca...
Modificat 25-Aug-2013, 21:21
Ar fi cam multe dezavantaje si unul foarte mare dintre ele ar fi acesta:
Multe familii au mai multe calculatoare si acolo la reguli scrie de exemplu: Aveti voie sa va faceti un cont per viata.
Poate aceste familii au router ceea ce inseamna ca vor avea acelasi ip si se va crede ca si-au creat mai multe conturi.
Acesta ar fi cazul meu. Eu am contul meu dar mai umbla si tata de pe pc-ul sau de foarte multe ori, dar din cate stiu, n-are cont.
Eu as fi de acord cu ideea lui Distel pentru ca acele comentari vor avea mai mare impuls catre traducator.
mna... sincer, nu inteleg, daca ai putea fi putin mai detaliat ar fi super.
Daca veti face chestia cu conturile, tata va trebui sa-si faca cont. Noi avem acelasi ip din cauza router-ului. Si cine stie daca si sora sau alt membru din familia mea umbla pe subs.ro. Se vor crea 3-4 cont-uri. Nu ma veti bana din cauza la chestia asta?
Si aceasta nu va fi doar problema mea. Sunt sigur ca mai sunt si altii intr-o situatie asemanatoare.
1.Avem mai multe calculatoare. Nu prea cred ca vor veni la pc-ul meu, sa downloadeze subtitrarea si apoi sa si-o trimita singuri printr-o alta metoda in pc-ul lor.
2.Nu vreau sa afle parola mea.
3.Doar n-o sa-l las pe tata (sau alt membru) sa foloseasca contul meu.
4.Acum ca sunt un moderator junior, nu pot lasa pe oricine sa-mi vada parola, cine stie ce vor sa faca la site. Am o responsabilitate.
Modificat 25-Aug-2013, 21:40
Daca te uiti bine, acele reguli au 7 ani deja intre timp, s-au schimbat multe, insa regulile au ramas aceleasi, probabil ca o sa fie si o actualizare a lor, deci... ce ai spus tu acolo cam iese din discutie, oricum, cu ajutorul feedback-ului unora dintre voi, am conturat altfel ideea, urmand cel mai probabiil sa iasa si o V2 a ideii
insa pana atunci, continuati cu parerile, chiar ajuta
Modificat 25-Aug-2013, 21:51
Vine userul X si descarca subtitrarea, o da prietenului Y care o urca pe alt site, simplu ca buna ziua.In afara de o incarcare suplimentara a site-ului, nu vad ca aceasta procedura sa aduca ceva.
Vreti sa ingreuiati procedura de a lua o subtitrare ? Sunt X alte site-uri de pe care va fi mai usor de luat subtitrarea.
Se implementase link-ul de pe trackere, cu ei ce faceti ?
Pasul urmator care va fi ? Subtitrari cu plata ?
Ce s-a ales de comunitatea asta, unde lucram de placere, de bucuria ca alti oameni vor putea vedea filmul subtitrat.
1. vine userul x, o da userului y, zboara, vine z si ii o da lui w, zboara si el si tot asa pana cand se va ajunge la un moment de stop.
2. da, sunt alte site-uri, insa totusi mergem pe premiza ca userul stie ce putem.
3. nu inteleg de ce iei subtitrarile cu plata ca pe ceva rau.
Pai suburile cu plata sunt un risc exact cum sunt conturile cu plata gen rapidshare... se imprumuta definitiv cookiurile conturile la cei care au nevoie...
Sunt multe variabile de care se va tine cont...
Vom trai si vom vedea ce va iesi speram ca va fi mai bine.
Acest subiect este închis.