Sesizări...

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
5-Iun-2008, 12:06 Top

In primul rand SOLICITAM respectarea CIP cu banarea Danatomescu si veverita_bc.
IAr daca aici nu vor fi considerate si cele plagiate este egal cu ZERO.
Nu facem flame sau altceva, vrem sa se respecte ce s-a stabilit. Ne-am saturat de jumatati de masura. Ori tot ce s-a stabilit, ori nimic.

Palaviccini-Centurion (594 mesaje) (Utilizator)
5-Iun-2008, 06:06 Top

AMC, in cazul veverita_bc, CIP nu a ajuns inca la o analiza. Dar, in cazul danatom, CIP a ajuns la concluzia cu 2 voturi pro din 3 ca ea a plagiat. Deci, BANAREA LUI DANATOM, conform CIP, este conditia principala pentru ca sa poata exista vreun inceput de acord in aceasta privinta.

5-Iun-2008, 07:06 Top

AMC, in cazul veverita_bc, CIP nu a ajuns inca la o analiza. Dar, in cazul danatom, CIP a ajuns la concluzia cu 2 voturi pro din 3 ca ea a plagiat. Deci, BANAREA LUI DANATOM, conform CIP, este conditia principala pentru ca sa poata exista vreun inceput de acord in aceasta privinta.

Ai dreptate, dar avea proces pe rol si vreau si judecarea lui, ca nah, la 9 inch, numai noi puteam avea o ditamai aia de 25 de cm Smiley

LArSON (28 mesaje) (Utilizator)

V-am rugat fara flameuri, domnilor moderatori. Acest topic nu-si propune sa va ceara nimic in schimb, va rog sa incetati.

John Adams ep.1 -> stearsa.

V-am rugat fara flameuri, domnilor moderatori. Acest topic nu-si propune sa va ceara nimic in schimb, va rog sa incetati.

John Adams ep.1 -> stearsa.

Nu consideram ca-s flamuri, ci adevaruri istorice si cu toata stima pentru tine, dar nu ati respectat prima intelegere, nu ati respectat a doua intelegere, nu o veti respecta nici pe a treia, iar noi nu mai suntem nici prosti, nici creduli pentru macar a mai visa la asa ceva.
Va explicasem doar ce ne-ar putea readuce la masa discutiilor si anume RESPECTAREA INTELEGERILOR SCRISE PE CARE VOI VI LE-ATI ASUMAT.
Si stai linistit, nimeni de aici nu are nevoie de "mila" ta, ci doar sa se faca dreptate.

5-Iun-2008, 08:06 Top

Astept in continuare reclamatii...

VA asiguram ca nimeni nu va "cersi" "mila" dvs, pana nu veti respecta cele asumate prin vechea intelegere.
Apoi aceasta foaie se va umple de reclamatii.

(Vizitator)
5-Iun-2008, 10:06 Top

Ca protagonist al ultimei intelegeri scrise incalcate de titrari.ro pot sa spun ca si inainte de discutarea acesteia, si colegii mei moderatori stiu, am cerut GARANTII ca o posibila intelegere va fi respectata de cealalta parte. Au fost doar promisiuni ca va fi respectata si s-a vazut la ce s-a ajuns. Am cerut stergerea celor peste 300 de subtitrari furate, nici nu s-a dorit sa se auda de asta, iar doar pentru a se gasi o solutie am incercat sa inchidem ochii de la asta. Dar nici asa nu s-a rezolvat nimic. Patronu s-a angajat in numele titrari.ro sa stearga toate subtitrarile ce sunt publicate exclusiv pe subs.ro, dupa cum si noi urma sa facem acest lucru. Altfel, cine incalca aceasta promisiune era un om "de 2 bani", ca sa-l citez. Aluna sustine ca noi am incalcat aceasta parte a intelegerii si noi am lasat vreo subtitrare de-a lor trecuta fara autor la noi pe site. Vreau sa prezinte dovezi inainte sa faca dezinformare. La nevoie, le prezint eu si arat ca titrari.ro a tolerat stergerea autorilor din subtitrare si mentinerea lor pe site-ul lor in aceasta forma. Dar mai intai sa arate cel care ne acuza de a fi incalcat intelegerea o singura dovada care sa ne incrimineze. Nu in ultimul rand, titrari.ro a refuzat aplicarea hotararii CIP in privinta banarii lui danatom, ceea ce ar fi inseamnat stergerea anumitor subtitrari realizate de acesta de pe site-ul lor. Acum, toate acestea fiind reamintite, ma intreb: ce rost are aceasta initiativa a lui Larson - pe care o cred sincera, am vazut ca omul nu se baga in mizeriile alunei - atata vreme cat acele subtitrari pot fi urcate la fel de usor la prima incordare de muschi a cuiva de acolo ? Moderatorii de acolo ne-au demonstrat foarte simplu ca pot introduce subtitrari in baza de date fara ca acestea sa mai apara pe prima pagina. Poti sa stergi de ochii lumii, iar noaptea sa pui inapoi; poti induce in eroare pe cine doresti si poti parea cu mainile curate. Dar cine are timp sa stea toata ziua sa verifice daca titrari.ro, cu o reputatie cunoscuta in incalcarea intelegerilor de orice natura, isi respecta partea dintr-o posibila "intelegere" ? Mai mult, reluarea de catre unii plagiatori (danatom, veverita_bc - proces pe rol) a vechilor practici in momentul in care se realizeaza ca nu se poate face fata unei concurente corecte, nu este o garantie care sa ne convinga sa acceptam o asemenea propunere. Daca nu se dorea sa se ajunga la situatia de fata, Patronu nu si-ar fi incalcat promisiunea de a sterge subtitrarile ce nu apartineau titrari.ro, care era, practic, singurul lucru care a mai ramas in picioare din toata intelegerea. Acum vreti o revenire la acel status-quo, lucru care in acest moment si in conditiile expuse mai sus nu ne convine noua. Gasiti o alta varianta, gasiti o persoana care sa gireze cu increderea sa pentru promisiunea pe care v-o veti asuma. Altfel, totul rezumat intr-o fraza ar suna cam asa: "oricum facem ce vrem, am demonstrat asta deja, asa ca voi, fraierilor, credeti doar ce va zicem".

VocaTeam b.v. (18 mesaje) (Utilizator)
5-Iun-2008, 05:06 Top

Garantii nu au fost nici de o parte nici de cealalta.
Toate invinuirile de aici sunt si dincolo, stiti bine. Dar, ce ar fi fantastic, ar fi barem inceputul sugerat de LArSON, pas cu pas; de ambele parti, bineinteles.

Si n-ar strica sa faceti un topic ascuns unde pot vedea doar traducatorii sau doar moderatorii, sau doar cei implicati direct in cearta asta, sau ceva de genul asta, pentru discutiile astea. Si ar fi deasemenea de dorit ca acolo sa nu existe cenzura sau posturi editate de cei capabili s-o faca. Cred ca asa conflictul s-ar tine deoparte de declaratii incendiare ale unora ce nu cunosc adevarata situatie, a istoricului situatiei, si asa mai departe.

Parerea mea.

5-Iun-2008, 05:06 Top

Garantii nu au fost nici de o parte nici de cealalta.
Toate invinuirile de aici sunt si dincolo, stiti bine. Dar, ce ar fi fantastic, ar fi barem inceputul sugerat de LArSON, pas cu pas; de ambele parti, bineinteles.

Si n-ar strica sa faceti un topic ascuns unde pot vedea doar traducatorii sau doar moderatorii, sau doar cei implicati direct in cearta asta, sau ceva de genul asta, pentru discutiile astea. Si ar fi deasemenea de dorit ca acolo sa nu existe cenzura sau posturi editate de cei capabili s-o faca. Cred ca asa conflictul s-ar tine deoparte de declaratii incendiare ale unora ce nu cunosc adevarata situatie, a istoricului situatiei, si asa mai departe.

Parerea mea.

Ne bucuram ca este parerea ta.
Atat timp cat vechiul acord nu va fi respectat, nu va mai exista un nou acord.
Dupa ce se aplica vechea intelegere, putem discuta despre o reluare a discutiilor.
Si din cate am inteles, ar fi frumos sa nu mai jignesti administratorii de aici, chiar daca o faci pe alte forumuri.

Palaviccini-Centurion (594 mesaje) (Utilizator)
5-Iun-2008, 08:06 Top

Voca Team, gestul tau de a jigni in halul acesta un administrator al acestui site pe alt forum public a fost extrem de urat. In ochii mei te-ai compromis de tot.
Pe de alta parte, asa cum spunea si AMC, ce nou acord s-ar mai putea face, cand vechiul acord a fost calcat in picioare de conducerea titrari.ro.
Totodata, vad dincolo pe forum pe titrari.ro, cum traducatori ca Captain Jack (cacofonie intentionata) sau yonut80 spumega pentru nu stiu ce subtitrari de-ale lor puse pe site la noi de anumiti useri. Poate ca ar trebui sa spumeg si eu pentru "Gandhi, My Father", subtitrare furata de veverita_bc pe titrari.ro, si pusa fara autor, la care am muncit o saptamana intreaga. Sau gligac2002 ar trebui sa faca la fel, pentru "Julius Caesar", subtitrarea furata de acelasi veverita_bc, la care a muncit nu stiu cate saptamani sau luni pentru a iesi impecabila. Sau pentru alte zeci de subtitrare insusite de ei fara nerusinare. Dar eu stau linistit, caci m-am convins cu ce indivizi am de-a face.

5-Iun-2008, 09:06 Top

Nu am venit sa stabilesc niciun acord, cititi cu atentie ce am scris mai sus.
Astept in continuare reclamatii...

Edit:
Ghandi my father -> Stearsa
Julius Caesar -> Stearsa

Suntem siguri de asta. Noi doar ti-am spus parerea noastra si o repetam:
Nu ne trebuie"mila" voastra, ci doar sa respectati intelegerea noastra.
Cand aceasta se va respecta, putem discuta.

5-Iun-2008, 09:06 Top

Am vrut sa vad daca chiar esti interesat de ce zici.
Nu esti, deoarece ai fi vazut anumite lucruri.
Eu nu ma voi mai obosi sa-ti zic si nimeni din subs.ro...Ne-am convins de atatea discutii si observand ca nici tu nu vrei sa discuti, nu ne vom obosi.
Aaa daca tot ai chef de sters, cauta pe site, ca era un topic cu 300-400 de suburi furate si 200-300 plagiate. Sincer nu mai stiu pe unde e. Cred ca s-a asternut si praful pe el.

LArSON (28 mesaje) (Utilizator)

Ai avea ceva impotriva cuiva din subs care sa reclame ceva aici?

Nu doar ca s-a discutat in echipa si s-a spus punctul oficial.
Vrei sa-l intelegi bine, nu, iara bine.
Nu suntem "milogii" nimanui.
Orice discutie cu voi, inclusiv in acest topic se va relua dupa ce veti respecta regulamentul propus de voi si incalcat de voi.
Punct.

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)

AMC, nu ți-a născut nevasta ? Fugi și sărbătorește !!!
Lasă omul în pace, face și el treabă bună....
Pentru mine ceea ce face Larson e o treabă excelentă, "o mână o spală pe cealaltă"....

Sper ca și aici să facă cineva ceva concret... chiar fără discuții/angajamente, așa cum face Larson...

Acest subiect este închis.