Sesizări...
Intellect, din cate ai vazut noi nu suntem rasisti.
Nu cred ca am pomenit in discutia noastra, iar daca nu ai intrat de mult, intai te informezi, apoi vii sa vorbesti.
Cat despre acelea, l-am vazut binevoitor si am vrut sa vad daca le sterge.
Cat despre membrii comisiei, unii s-au retras din cauza mesajelor primite...dar bineinteles nici asta nu stiai, dar iti place sa vorbesti, fara sa stii.
DECI REPET:
Ca sa intelegi bine, eu nu cer dispartia lor, ci aplicarea regulamentului ad-literam.
Totul aici se rezuma la ultima intelegere, nimic maimult nimic mai putin.
P.S ca era sa uit...veverita kuniv@, alin ziceau suks.ro, chiar ei au inceput, a luat cineva masuri impotriva lor, sau pe prima lor pagina scie M si U.E. (Uniunea europeana, sa nu se inteleaga gresit) la adresa noastrea, sau astea sunt permise la ei?
Atat timp cat sunt permise este normal sa tragi concuzia ca mai multe persoane cu drept de decizie sunt implicate, nu?
AMC: înainte să vorbesc, am citit tot ce-mi era disponibil: site-ul vostru cu Reacțiunea și tot ce s-a mai scris aici pe la Erori și CIP. Așa că m-am informat, pe cât posibil.
În privința rasismului, pare-mi-se că Alex C scrisese ceva pe aici ceva mai devreme și cuiva nu i-a plăcut.
Păi dacă membrii comisiei au primit mesaje, aș vrea și eu să le văd. Nu vă cred pe cuvânt.
Repet: n-aveți decât, copiați subtitrările ălora care vă fac rău, nu ale unora care n-au nicio vină.
cris999: atunci explică-mi și mie, ca pentru prostul care sunt, de ce am ajuns la categoria "lupi moraliști". partea cu "moraliști" o înțeleg, aia cu lupii îmi scapă.
Ti-am spus, nu suntem rasisti si in plus, daca acele "alegorii" adresate noua stau pe acel site, inseamna ca toata lumea e de acord si nu deranjeaza ochiul, deoarece daca deranjau, cineva le tipa la ureche, iar la a mea nu a ajuns asa ceva.
PAi intellect cand spui adevarul si cand ne pacalesti si acum citez din memorie
"nu am mai trecut de mult pe aici"
Daca nu ai mai trecut de mult pe aici, nici nu stii ce a fost nu?
Sunt si lucruri pe care nu le aflii, deoarece oricat de marsavi ar fi, eu nu-mi incalc cuvantul de onoare, si promisiunile facute.
Cat despre alex C este al doilea mesaj dupa cel de ieri care scrie un mesaj, apoi si-l editeaza "frumos" la adresa acestui site. La al treilea ne despartim de el.
exista destui martori care au vazut ca nu am scris nimic de rau.
dar la voi adevarul e o obscenitate.
mi-am editat postul? am gresit si eu o litera, ceva, alte infrumusetari nu i-am facut. uitati-va la voi ca va editati intre voi posturile =)) asta cum e?
spor la sters si mesajul asta
dar la voi adevarul e o obscenitate.
mi-am editat postul? am gresit si eu o litera, ceva, alte infrumusetari nu i-am facut. uitati-va la voi ca va editati intre voi posturile =)) asta cum e?
spor la sters si mesajul asta

Sa stii ca exista loguri, iar daca vrei sa fii infumurat si arogant, du-te in alta parte, ne-am inteles?
atunci fa tuturor un favor si arata acele loguri
a, si evident, daca se poate, fara editari
Nici eu n-am observat nimic insultător în mesajul lui Alex C. Și nu mă poate acuza nimeni că-i țin partea, nu e mult de când ne-am contrat sănătos dincolo pe o anumită temă.
AMC, citește cu atenție ce-am scris: nu am intrat multă vreme aici, nu de multă vreme . Lovendal ar trebui să știe, că ne-am întâlnit recent în vreo două rânduri, dacă avea curiozitatea să citească cine e online mă vedea acolo. De fapt, prima oară am reintrat acum două sau trei săptămâni, tot în urma unei chestii cu plagiaturi, dar nu am scris nimic, m-am mulțumit să citesc.
Cu mesajele "frumoase" ați început voi, pe vremea când însoțeați titrările cu poze sugestive, așa că nu sunt ei primii. Poate că unii nu uită așa de ușor când sunt insultați, la fel ca mine.
Iar dacă nu publici mesajele fiindcă ți-ai dat cuvântul, atunci nu mai amenințați că o să arătați, o să faceți și o să demonstrați.
Pt intelect
Eu nu voi posta acele mesaje...
Pt restul care stiti despre ce este vorba, va rog, faceti-i pe plac d-lui intellect, care pe noi nu ne crede pe cuvant, dar pe restul ii crede si daca vreti postati-le.
Cred ca am demonstrat cu VARF SI INDESAT DESTULE, dar probabil le-ai omis tu, sau iti plac doar argumentele altora si le omiti pe ale noastre.
Poate vrei sa vezi si ce a decis CIP, ca poate acele randuri ti-au scapat.
Aaaa da si apropo intellect, cand veverita l-a plagiat pe marioland la batman, nu ai zis nimic (ca vad ca vrei s-o luam de la Adam)...Ești rusinos?
O sa-l rog pe web sa dea exact mesajul tau si cel de ieri cu urarile si in romana si in eng, iar dupa aceea vei fi banat pe acest site, pentru ca nu trebuie sa ma justific fiecarui user si sa-i dau explicatii pentru mesajele "frumoase" pe care le transmite si vai, dragulita doamne ii sunt sterse sau editate.
traiasca partidul! heil!
reveniti totusi la "miscarea" lui Larson.
Mă faci să repet, nu cred pe nimeni, cred numai ceea ce văd cu ochii mei. Iar despre Batman nu știu ce să spun, fiindcă nu știu despre ce e vorba. În plus, degeaba mă iei pe sus. N-am spus nicăieri că veverița e albă și imaculată. Arată-mi unde i-am ținut partea.
O chestie amuzantă, când i-am zis deunăzi lui veverita_bc ce părere am despre ce face, mi-a răspuns că "e ușor să am păreri când nu cunosc toate faptele". Pentru doi oameni care susțin lucruri complet diferite, aveți replici destul de asemănătoare...
Ce, te deranjează ce am scris la comentariul subului de la Bella? Păi atunci trebuia să-l lăsați unde e, nu să-l luați după nici o oră. Da, e o ironie la adresa userului Reacțiune și m-aș fi bucurat să vă prind cu mâța-n sac. Nici mie nu mi-a plăcut să mă văd lup moralist pe site-ul vostru. Cum spuneam, nu uit ușor insultele gratuite. Dar nu văd unde am plagiat/furat/jignit pe cineva.
Mie nu mi-ai demonstrat nimic. Dimpotrivă, la singurul caz pe care am stat să-l analizez mai serios, în afară de ce s-a scris pe forumuri, v-am făcut și screenshot-uri care demonstrau contrariul afirmațiilor voastre, iar voi ați motivat că subtitrarea a fost corectată între timp.
N-aveți decât, banați-mă. Nu văd ce-o să câștigați din asta, dar mă rog, sunt în curtea voastră...
Pai asta e, prea nu stii de ce nu e vorba.
Te rog citeste atent, poate ai scapat.
Ma repet: Ai citit intelegerea?
Ai citit ce trebuie sa faca ei si dupa CIP?
Nu era vorba despre tine ci de Alex C. Pe tine te cunosc de mai multa vreme si unele discutii, chiar mai aprinse intre noi sunt permise (cel putin din paretea mea).
Daca mai vrei argumente te rog, cauta-ma pe la 10 pe YM si ti le voi da privat, dar inainte voi cere permisiunea persoanelor si daca vor sa fie de fata, pentru a garanta spusele, ca vad ca ceea ce spunem noi, este greu de crezut. Dar acest lucru este normal, venind de la tine, chiar tu ai spus cui tii partea mai sus.
Si crede-ma si eu am memorie buna si nici eu nu uit.
Asta va fi ultima oara cand voi explica cuiva, daca citeste si intelege, bine, daca nu, treaba lui.
Eu il rog pe veverita sa aduca acele dovezi de care zici tu, prin tine pe acest forum.
Îl voi lasa pe criss sa-ti mai zica ceva, daca vrea, deoarece a ramas in aer, iar apoi, daca spui acelasi lucru, eu zic ca s-a scris destul si voi inchide acest topic.
Nu stiu ce am apasat, dar cand am dat enter s-a dus mesajul, asa ca nu mai am chef decat sa-l rezum, in cateva cuvinte. Imi pare rau ca intellect se simte complexat de expresia "lupul moralist". Si imi pare rau ca nu a inteles trimiterea la fabula omonima. Morala ei e simpla: "lupul isi schimba parul, dar naravul ba". Parul ti-l schimba trecerea timpului, chiar daca esti imparat (zice fabula), iar felul de a fi, adica naravul, iti ramane la fel, oriunde ai merge si orice lucruri ai spune. Ce ai inteles din tot, asta numai tu stii. Oricum, intrebarile pe care le pui nu-si vor avea niciodata raspunsurile pe care le cauti. Exact cum se astepta lupul moralist de la vulpe.
Daca nu vorbesc pe intelesul tuturor, intrebati-ma, ca nu ma doare degetul sa va tastez. Dar daca preferati sa ma vedeti in ipostaza de gropar, cu lopata in mana, sa-mi spuneti, sa-mi schimb avatarul. Asa ma veti recunoaste mai usor. Macar o sa dispara ridurile care unora am inteles ca li se par inestetice.
N-am scăpat nimic. Am citit înțelegerea.
N-am negat nicăieri ideea că cei de pe titrări.ro au greșit. Am spus doar că nu știu dacă ce scrieți voi acolo e adevărul complet, dacă nu cumva cineva de aici i-a împins în vreun fel să greșească. Și am mai spus că ar trebui să vă răzbunați strict pe cei cu care aveți ceva de împărțit, nu pe toată lumea de pe titrări.ro.
Nu am nevoie de lămuriri în privat, eu nu am ce face cu ele. Dacă e să se spună ceva, apoi să se spună în public, să citească toată lumea. Sau dă-le lămuriri, dacă de scuze nu poate fi vorba, ăstora cărora le copiați titrările și le ștergeți autorii din ele, deși nu se numesc nici Patronu, nici veverița_bc.
Și tot nu pricep de ce l-ați banat pe Alex C.
Întrucât văd că nu ajungem nicăieri, acesta a fost ultimul meu cuvânt pe acest topic, indiferent de ce vei spune sau întreba. Poate LArSON o să aibă mai mult succes decât mine.
N-am negat nicăieri ideea că cei de pe titrări.ro au greșit. Am spus doar că nu știu dacă ce scrieți voi acolo e adevărul complet, dacă nu cumva cineva de aici i-a împins în vreun fel să greșească. Și am mai spus că ar trebui să vă răzbunați strict pe cei cu care aveți ceva de împărțit, nu pe toată lumea de pe titrări.ro.
Nu am nevoie de lămuriri în privat, eu nu am ce face cu ele. Dacă e să se spună ceva, apoi să se spună în public, să citească toată lumea. Sau dă-le lămuriri, dacă de scuze nu poate fi vorba, ăstora cărora le copiați titrările și le ștergeți autorii din ele, deși nu se numesc nici Patronu, nici veverița_bc.
Și tot nu pricep de ce l-ați banat pe Alex C.
Întrucât văd că nu ajungem nicăieri, acesta a fost ultimul meu cuvânt pe acest topic, indiferent de ce vei spune sau întreba. Poate LArSON o să aibă mai mult succes decât mine.
Iar afirmatii fara dovezi. Unde ne-am razbunat noi pe toata lumea de pe titrari.ro? Noi am reactionat doar fata de cei care ne-au facut rau, care ne-au jignit, scuipat etc. N-am mai fost de data aceasta bunii crestini ca sa intoarcem si celalalt obraz (am fost anul trecut, cand ne furau pe rupte, baietii dirijati de veverita_bc).
Personal n-am sa plang ca nu ne mai vizitezi site-ul sau forumul. Un site nu sta intr-un traducator, fie ca el se numeste intellect, Lovendal sau AMC. Un site sta in toti userii care-l viziteaza si apreciaza. Daca n-am fi apreciati, n-am fi cel mai vizitat site de subtitrari din Romania. Masura succesului o da aprecierea oamenilor, nu cea data de cativa traducatori mai mult sau putin frustrati de succesul altora.
Acest subiect este închis.