Noua versiune - Martie 2012
Nu s-a remediat nimic. In continuare, va rezervati dreptul de a face orice cu datele noastre personale si amenintati cu cererea de despagubiri materiale. Eu consider aceste prevederi drept abuzive.
Dar in fine, faceti cum vreti.
I don't want to join the Dark Side with you, asa ca o sa continui sa urc subtitrari pe site, dar atat.
Continui discutia de aici, probleme tot persista:
http://subs.ro/forum/topic/bug-report-1/407717
1. Recuperare parola - nu a venit nici dupa 24 de ore.
Nu mai stiu exact pe ce emial am facut contul: yahoo, gmail sau xnet.ro
Daca ziceti voi ca yahoo face figuri, asa o fi. Xnet nu cred ca a blocat nici un domeniu niciodata.
2. "Eroare! Reîncarcați pagina" - Right, nice feature
3. DUpa ce ma loghez, nu se intimpla nimic. Pagina ramine exact la fel.
Dar daca dau refresh, observ ca sint logat, se incarca pagina de profil.
Am verificat cu Opera 11.62 Build 1347, IE 9.0.8112.16421, Firefox 11.0, Chrome 18.0.1025.142 m - adica cele mai noi versiuni ale acestor browsere.
Orice alta pagina functioneaza corect. Nu am umblat la javascript, la nici o setare.
Daca mi-ai spune mai precis , exact la ce optiune sa caut, la oricare din aceste browsere, as verifica cu mare placere.
Dupa ce ma loghez, nu se intimpla nimic. Pagina ramane exact la fel.
Dar daca dau refresh, observ ca sunt logat, se incarca pagina de profil.
La fel patesc si eu de vreo 3 zile. Inainte mergea totul ok. Am Opera 11.60.
Modificat 5-Apr-2012, 13:34
Inainte de a deveni "traducator" (cu ghilimele, fiindca nu e o meserie, ci un hobby), pe mine ma interesa chiar foarte mult cine a tradus un anumit serial/film, pentru ca voiam sa vad ceva de calitate, fara greseli gramaticale etc. Asa ca parerea lui Znuff nu e litera de lege, asa cum nu este nici a mea.
Violentele de limbaj si jignirile gratuite la adresa unor oameni care-si rapesc din timpul LIBER pentru a oferi celor ce nu cunosc suficient limba engleza posibilitatea de a urmari serialele/filmele preferate mi se par incalificabile. Am inteles ca exista addic7ed, multi dintre noi il folosesc, dar... nu toti.
Chestia cu "masturbarea in cerc" (sau in patrat alungit) denota infantilism si frustrari sexuale majore. Deh, varsta primelor cosuri...
Imi cer scuze pentru off topic, dar Black Amber are dreptate. Nu accept sa fim improscati cu noroi de un neavenit, atata timp cat incercam sa facem un lucru bun.
Modificat 5-Apr-2012, 19:51
Ashrak, de ce nu le muti la alta sectiune? De exemplu sectiunea "Nemultumiri" sau asa ceva.
Sunt de acord ca s-a deviat de la subiect, dar ar fi minunat sa vada cat mai multi traducatori pentru cine muncesc.
BlackAmber, nu e primul si nici ultimul. Sunt de acord cu tine, nu zic ca nu trebuie sa ripostam, doar ca nu merita sa o facem ca el, deoarece nu va intelege, pentru ca astfel de persoane considera ca merita de drept sa primeasca, fara sa dea nimic inapoi - si aici ma refer la respectul pentru cel care pierde cateva ore sa-i ofere benevol acea subtitrare.
Modificat 6-Apr-2012, 09:29
Salut, nu stiu daca aici intra in discutie si sugestiile sau reluarea unor intentii mai vechi ale site-ului.
A fost o discutie la un momendat sa faceti fluxurii RSS separat pentru fiecare serial in parte astfel incat sa fim la curent cand se actualizeaza arhiva. Freshontv are asfel de sistem (pt torrente) si e "divin"
Nu ma deranjeaza daca nu pot descarca subul direct din cititorul RSS si ca ar trebui sa urmez un link care ma trimite pe site dar numai sa fie Tnx!
OK, multam frumos!