Noua versiune - Martie 2012

nikusor (101 mesaje) (Moderator Junior)
7-Apr-2012, 11:16 Top

Pentru cele scrise de Znuff, am vrut sa ma alatur si eu celor scrise de colegii de Forum, nu am avut timpul chiar atunci, dar o fac acum, adresand moderatorilor o propunere: ban definitiv celor care nici macar minimul de respect pentru cei ce ne fac viata mai plina de bucurii realizand subtitrari ale filmelor/serialelor dorite, nu-l au.
Pentru ceilalti de alte religii decat ortodoxa, un Paste Fericit!

Gabriel (350 mesaje) (Administrator)
8-Apr-2012, 13:44 Top

Ok, ce parte din păstrați mesajele simple și la obiect n-ați înțeles-o? Smiley Serios, schimbați subiectul... deschideți-vă un topic în secțiunea de cafenea și așa mai departe și discutați acolo despre znuff dacă-i considerați atât de importantă contribuția la acest topic...

Pentru probleme tehnice, contactati-ne pe discord
Znuff (7 mesaje) (Utilizator)
10-Apr-2012, 13:34 Top

Sigur, AMC, hai sa pastram o etica superioara si sa nu ripostam cand ne jigneste (in cel mai urat stil "Who gives a fuck? Nimanui nu-i pasa cui puta de pinguin a tradus filmul/serialul etc. Cautarea dupa Traducator e inutila si nu o folositi decat voi, alti traducatori, pentru a va masturba in cerc si a va baga complimente despre "cat de tare esti, mane, ai nimerit expresia aia la perfect!".") unul care se foloseste de munca noastra. Nu cred ca tie iti convine sa stai cateva ore din timpul tau (pe care l-ai putea petrece cu copiii) in fata PC-ului sa faci o subtitrare si sa vina o maimuta ca asta si sa spuna ca, daca are subtitarea, el nu da un "fuck" pe cine a muncit la ea, isi ia popcornul, isi pune curul si picioarele imputite pe canapea si gata. Daca pentru oameni ca astia muncesc traducatorii...si daca ei (traducatorii) accepta tratamentul asta, isi merita soarta, "mane", asa cum s-a exprimat dansul atat de elocvent in cele de mai sus.


Tu nu cumva esti ala care traduce unele episoade din CSI: Miami si nu reuseste niciodata sa adapteze expresiile din engleza in romana? Am avut nefericirea sa vad cateva episoade fortat de gf cu subtitrarile tale.

Daca venea din partea altcuiva, poate imi ceream scuze, dar sub nici o forma tie Smiley

DISTEL (2,499 mesaje) (Administrator)
10-Apr-2012, 14:16 Top

Cine stie ce ai vazut tu, pentru ca BlackAmber este una dintre cele mai bune traducatoare.
Limbajul ei a fost o riposta la limbajul folosit de tine.
Nu e normal ca cineva sa vina in casa cuiva si sa-l faca cu oua si otet si apoi sa se astepte la flori si multumiri.
Ai jignit ca un marlan si ar trebui sa-ti ceri scuze indiferent de cine ar fi traducatorul.

BlackAmber (46 mesaje) (Moderator)
10-Apr-2012, 14:31 Top

Bietul de tine! Îţi plâng de milă. Să fii tu nevoit să suporţi acele expresii "incorect adaptate"?! Nu ştiu cum de n-ai făcut infarct...
Din partea ta nu aştept scuze, nu le vreau şi nu le-aş accepta.

Ai venit pe forum să-ţi impui nişte idei, iar când nu ţi-au fost acceptate, ai început să înjuri în stânga şi-n dreapta.
Ca şi cum eu aş fi într-o dispută cu vecinul (pe motiv că nu vrea să facă ce-i spun eu, că eu ştiu mai bine Smiley ) şi mă apuc s-o înjur şi pe maică-sa, şi pe nevastă-sa, eventual copiii, găsesc eu vreun motiv, nu-i problemă.
Exact aşa ai făcut tu.
Ai noroc că băieţii de la tehnic sunt de treabă şi nu ţi-au dat ban pentru jignirile gratuite şi pentru limbaj.

Şi ca să te linişteşti, eu nu traduc CSI:Miami. Prin urmare, nu ştiu ce crezi c-ai obţinut încercând să jigneşti din nou.
Dar îţi repet, există subtitrări în engleză. Foloseşte-le (dacă eşti în stare) şi nu te mai chinui cu subtitrările noastre în lb. română. Că mi se frânge inima când mă gândesc la ce tortură eşti supus când priveşti seriale traduse prost.

Dacă vrei să stingi focul cu foc, aminteşte-ţi că profesioniştii folosesc apă.
DISTEL (2,499 mesaje) (Administrator)
1-Mai-2012, 16:40 Top

In Shoutbox cand dai click dreapta pe un user in loc sa te duca la profilul de utilizator ca sa-i poti trimite un PM, se deschide tot pagina de forum.

// Facut.

Modificat 3-Mai-2012, 16:17

ltpetru (469 mesaje) (Moderator)
4-Mai-2012, 20:09 Top

In Shoutbox cand dai click dreapta pe un user in loc sa te duca la profilul de utilizator ca sa-i poti trimite un PM, se deschide tot pagina de forum.

// Facut.

Pai la mine nu merge dau clik si zice eroare utilizator

DISTEL (2,499 mesaje) (Administrator)
4-Mai-2012, 20:56 Top

Si la mine la fel. Eroare. Utilizator necunoscut.

Bogycv9 (312 mesaje) (Utilizator)
27-Sep-2012, 21:54 Top

``- atunci cand intru pe forum la subtitrari sau resincronizari nu pot sa caut o anumita titrare sa vad daca a mai postat-o cineva;
- dupa cum am spus si in primul anunt, atunci cand intru pe forum as vrea sa vad ce mesaje sunt noi (a-ti spus ca se rezolva in timp)``

imi cer scuze daca s-au mai postat aceste probleme, dar nu am mai stat sa citesc cele sapte pagini

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
28-Sep-2012, 16:07 Top

Cand intri pe forum se vad mesajele noi,
Se coloreaza altfel treadul si scrie sub el unde.

Bogycv9 (312 mesaje) (Utilizator)
28-Sep-2012, 19:30 Top

sincer nu prea mi-am dat seama, am observat ca sunt deschise/inchise culorile, dar n-am stiut ... sper ca si prima ``-`` sa se rezolve

BlackAmber (46 mesaje) (Moderator)
17-Nov-2012, 12:20 Top

Există vreo posibilitate să fim anunţaţi pe adresa de e-mail atunci când apare un comentariu nou la o secţiune sau la o postare oarecare de pe forum sau de pe site? De preferat de pe ambele. Smiley

Dacă vrei să stingi focul cu foc, aminteşte-ţi că profesioniştii folosesc apă.
AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
17-Nov-2012, 19:43 Top

Da pm lui gabi, te rog.

BlackAmber (46 mesaje) (Moderator)
21-Nov-2012, 16:56 Top

Am dat. De atunci. Crezi că l-o fi primit? Smiley

Dacă vrei să stingi focul cu foc, aminteşte-ţi că profesioniştii folosesc apă.
Ego (11 mesaje) (Moderator Junior)
13-Iul-2013, 22:31 Top

Atunci cand urc o subtitrare, nu se afiseaza ora corecta a uploadului in detalii, ci apare o diferenta de 15-20 de minute.