Liga I-a Burger 2006-2008

ASO (16 mesaje) (Utilizator)
27-Oct-2006, 11:10 Top

E o vorba, cum este tusea(becali) este si junghiul (oamenii lui). Smiley

Ai dreptate! Excelent! Smiley

Ce zici? Nu s-ar potrivii și la alte echipe?
Smiley
Apropo...am auzit că s-ar întoarce nețoiu... Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
27-Oct-2006, 11:10 Top

E bine, iar ia Steaua campionatul Smiley

(Vizitator)
5-Nov-2006, 03:11 Top

Si uite asa s-a terminat pentru Dinamo cu victoriile.

:p

RAPID a facut cel mai bun meci al lor din ultimii 5-10 ani...... scorul spune totul. 7-0 cu echipa de pe locul 3
Smiley

(Vizitator)
5-Nov-2006, 04:11 Top

Echipa de pe locul 3 se afla acolo printr-o conjunctura... dar si conjuncturile sunt instabile... Mai important decat galopul Rapidului e prima lovitura incasata de Dinamo... ramane ca Steaua sa micsoreze distanta de primul loc cu 2 puncte... Tot la scor, probabil.

(Vizitator)

poate vrei sa spui 3 puncte sau 1, 2 in nici un caz.

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)

Meci excelent facut de CFR, de mult nu i-am vazut jucand asa :roll:
De acum, Dinamo pierde cel putin 3 meciuri consecutiv Smiley
Rapid... n-am cuvinte Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
5-Nov-2006, 05:11 Top

Era 6 cand m-am uitat la Rapid. Cat s-a terminat?

5-Nov-2006, 05:11 Top

Era 6 cand m-am uitat la Rapid. Cat s-a terminat?

Numa 7 Smiley

(Vizitator)
5-Nov-2006, 06:11 Top

Asa este, 3 puncte... ramasesem cu gandul inainte de minutul 87...
In ce priveste galopul de sanatate al Rapidului, nu stiu ce vrea sa insemne... Un lucru e clar: pe la Galati nu erau suporteri cu bombe dupa ei... Smiley

(Vizitator)
5-Nov-2006, 06:11 Top

Asa este, 3 puncte... ramasesem cu gandul inainte de minutul 87...
In ce priveste galopul de sanatate al Rapidului, nu stiu ce vrea sa insemne... Un lucru e clar: pe la Galati nu erau suporteri cu bombe dupa ei... Smiley

Ai dreptate si eu cred ca a fost descatusarea dupa emotiile cu care au jucat in Israel, emotii care nu au fost provocate de echipa adversa ci de ce s-ar fi putut intampla.

6-Nov-2006, 12:11 Top

Ai dreptate si eu cred ca a fost descatusarea dupa emotiile cu care au jucat in Israel, emotii care nu au fost provocate de echipa adversa ci de ce s-ar fi putut intampla.

Ce zici? Veti continua cu victoriile?? :B:

(Vizitator)
6-Nov-2006, 12:11 Top

Eu zic ca da.....vor mai exista si surprize dar locul doi in campionat il luam sigur si mergem si-n primavara europeana.

(Vizitator)
6-Nov-2006, 08:11 Top

Ideea e ca vine pauza de iarna, si Rapidul abia acum incepe sa-si intre in ritm in campionat... O sa ia titlul la meciuri amicale, ca-n oficiale la nivel european mai asteptam... Spre deosebire de Rapid, Steaua chiar are nevoie de aceasta pauza... si de cateva intariri. Si inca ceva. Campionatul e foarte disputat, nimic nu e sigur, cu atat mai mult un loc 2... Abia dupa ce incepe returul se pot face pariuri si pronosticuri mai apropiate de adevar, deocamdata toata lumea merge pe principiul: "Mai sunt multe etape de jucat, se poate intampla orice". Chiar si ca Dinamo sa piarda titlul... dupa pauza competitionala, ca in etapele ramase cred ca va defila (asta daca baietii nu vor avea mustrari de constiinta dupa prima lor infrangere...)

ASO (16 mesaje) (Utilizator)
8-Nov-2006, 09:11 Top

Noile reglementari ale FIFA stipuleaza ca, “DACA UN jucator, oficial sau SPECTATOR, SE COMPORTA INTR-O MANIERA DISCRIMINATORIE SAU INJURIOASA SI ESTE IDENTIFICAT CA APARTINAND UNUI CLUB, CLUBULULUI RESPECTIV I SE VOR DEDUCE AUTOMAT TREI PUNCTE PENTRU PRIMA ABATERE. In cazul celei de a doua abateri, DEDUCEREA AUTOMATA VA FI DE SASE PUNCTE, iar dupa o alta abatere ulterioara, ECHIPA VA FI RETROGRADATA.” :L :B: Smiley

sky (24 mesaje) (Utilizator)
8-Nov-2006, 10:11 Top

Noile reglementari ale FIFA stipuleaza ca, “DACA UN jucator, oficial sau SPECTATOR, SE COMPORTA INTR-O MANIERA DISCRIMINATORIE SAU INJURIOASA SI ESTE IDENTIFICAT CA APARTINAND UNUI CLUB, CLUBULULUI RESPECTIV I SE VOR DEDUCE AUTOMAT TREI PUNCTE PENTRU PRIMA ABATERE. In cazul celei de a doua abateri, DEDUCEREA AUTOMATA VA FI DE SASE PUNCTE, iar dupa o alta abatere ulterioara, ECHIPA VA FI RETROGRADATA.” :L :B: Smiley

Chestia cu spectatorul mi se pare aberanta. Daca eu, sa zicem, sunt fan al echipei A si merg la stadion imbracat ca fan al echipei B, in galeria acesteia, si ma comport "discriminatoriu si/sau injurios" atunci echipa B este depunctata cu 3 puncte, eu risc o amenda babana iar echipa A ma va premia triplu pentru ca i-am adus un avantaj nesperat. Pe bune, mi se pare complet aiurea ...

Acest subiect este închis.