Liga I-a Burger 2006-2008

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
16-Oct-2006, 04:10 Top

Un sfarsit de etapa bun pentru majoritatea echipelor.
Imi pare rau de Poli si bineinteles de dinamo Smiley

dashi (106 mesaje) (Utilizator)
16-Oct-2006, 09:10 Top

De ce iti pare rau de Dinamo ?

Robitm (139 mesaje) (Utilizator)
16-Oct-2006, 10:10 Top

Dar de Poli?

16-Oct-2006, 10:10 Top

De Dinamo ca a batut, bineinteles, de poli ca le-a dat 1 pct nationalului

21-Oct-2006, 08:10 Top

Dinamo Bucuresti Liderul Ligii 1 Burger

Victorie cu 1-0, meci slab, 3 punte. Intrat in repriza secunda, Claudiu Niculescu a inscris un euro-gol din lovitura libera. Specialitatea casei. Atacantul, care este din ce in ce mai des comparat cu Jouninho, fotbalistul lui PSG, a marcat la Bistrita pentru prima data din lovitura libera in acest campionat. "E important ca am castigat, nu ca am reusit eu sa marchez. Sper sa ne continuam seria de invincibilitate."...gsp.

22-Oct-2006, 05:10 Top

După etapa de azi, nici Steaua nici Rapidul nu mai au sanse.

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
22-Oct-2006, 08:10 Top

O simt pe Steaua in Cupa Uefa Smiley Smiley

veveritabc (32 mesaje) (Utilizator)
22-Oct-2006, 08:10 Top

sau in intertoto Smiley sau deloc Smiley Smiley Smiley Smiley

22-Oct-2006, 10:10 Top

sau in intertoto Smiley sau deloc Smiley Smiley Smiley Smiley

Vezi ca e inaintea rapidului...Momentan Rapidul e pe tusa Smiley

Asa cum spuneam, steaua nu prea se mai trezeste din somnul adanc unde viseaza frumos la ce a fost candva, astazi dupa un meci destul de anost, otelul a trecut de steaua cu scorul de 2-1 marind avantajul fata de Dinamo( si asa destul de mare) la 12 puncte .

Podiumul ligii I Burger, arata asa.

1. Dinamo 36 puncte
2. steaua 24 puncte
3. otelul 24 puncte !!!!!!!!!!

Restul nu mai conteaza, sunt nesemnificativi, aaa....era sa uit, rapid la 16 punte de lider

Cartu era sa-si lase inima la Timisoara.

Dupa un meci slab al elevilor sai, antrenorul Cartu, cunoscut cu probleme cardiace, sufera o criza de tensiune.
Se pare ca acesta a parasit gruparea din Timisoara.

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
23-Oct-2006, 12:10 Top

Trebuia mai repede sa faca acest lucruSmiley

jackie (25 mesaje) (Utilizator)
23-Oct-2006, 09:10 Top

Campionatul era jucat dinainte de a incepe, jocurile erau facute dinainte sa mai ia si menesterul de enterne neste bani ca e amarat saracu la cat cotizeaza la minamo, da' lasa ca eu cel putin sunt multumit ca va juca minamo in UCL datorita lui Steaua si Rapid ca altfel nu pupau ei UCL in viata lor...btw...STR, ia-l pe borcica si aduceti cate o prejitura la bajeti ca asa se cuvine >Smiley

23-Oct-2006, 11:10 Top

Cat a fost scorul la meciul Dinamo - rapid, ca numai tin minte Smiley, tot cu ministerul v-am ars si acolo ?
Vere aschi moia !

27-Oct-2006, 11:10 Top

O poveste de exces

Ceea ce i se întîmplă lui Carlos seamănă leit cu scandalurile de la Hollywood. De la îmbrîncirea fotoreporterilor sportivi, confundați cu paparazzii, la supărarea pe România, confundată cu America tuturor posibilităților, portughezul are toate simptomele unei vedete din showbiz. Deja valoarea lui ca portar a fost expediată la “și altele”. Carlos pare mult mai atractiv pentru public ca personaj monden decît ca jucător al Stelei. Deși, fără tricoul roș-albastru cu nr.13, rămînea un oarecare boem de cartier, certat cu lumea și prieten cu paharul. Fără ratările din poarta Stelei n-avea aerul damnat și furibund care-l face să pară mai șic decît toți băieții buni și cuminți la un loc. Deja nu mai e judecat ca portar, ci ca om de lume....gsp
E o vorba, cum este tusea(becali) este si junghiul (oamenii lui). Smiley

Acest subiect este închis.