Liga I-a Burger 2006-2008
Dinamo Bucuresti Liderul Ligii 1 Burger
Victorie cu 1-0, meci slab, 3 punte. Intrat in repriza secunda, Claudiu Niculescu a inscris un euro-gol din lovitura libera. Specialitatea casei. Atacantul, care este din ce in ce mai des comparat cu Jouninho, fotbalistul lui PSG, a marcat la Bistrita pentru prima data din lovitura libera in acest campionat. "E important ca am castigat, nu ca am reusit eu sa marchez. Sper sa ne continuam seria de invincibilitate."...gsp.
sau in intertoto sau deloc
Asa cum spuneam, steaua nu prea se mai trezeste din somnul adanc unde viseaza frumos la ce a fost candva, astazi dupa un meci destul de anost, otelul a trecut de steaua cu scorul de 2-1 marind avantajul fata de Dinamo( si asa destul de mare) la 12 puncte .
Podiumul ligii I Burger, arata asa.
1. Dinamo 36 puncte
2. steaua 24 puncte
3. otelul 24 puncte !!!!!!!!!!
Restul nu mai conteaza, sunt nesemnificativi, aaa....era sa uit, rapid la 16 punte de lider
Campionatul era jucat dinainte de a incepe, jocurile erau facute dinainte sa mai ia si menesterul de enterne neste bani ca e amarat saracu la cat cotizeaza la minamo, da' lasa ca eu cel putin sunt multumit ca va juca minamo in UCL datorita lui Steaua si Rapid ca altfel nu pupau ei UCL in viata lor...btw...STR, ia-l pe borcica si aduceti cate o prejitura la bajeti ca asa se cuvine >

O poveste de exces
Ceea ce i se întîmplă lui Carlos seamănă leit cu scandalurile de la Hollywood. De la îmbrîncirea fotoreporterilor sportivi, confundați cu paparazzii, la supărarea pe România, confundată cu America tuturor posibilităților, portughezul are toate simptomele unei vedete din showbiz. Deja valoarea lui ca portar a fost expediată la “și altele”. Carlos pare mult mai atractiv pentru public ca personaj monden decît ca jucător al Stelei. Deși, fără tricoul roș-albastru cu nr.13, rămînea un oarecare boem de cartier, certat cu lumea și prieten cu paharul. Fără ratările din poarta Stelei n-avea aerul damnat și furibund care-l face să pară mai șic decît toți băieții buni și cuminți la un loc. Deja nu mai e judecat ca portar, ci ca om de lume....gsp
E o vorba, cum este tusea(becali) este si junghiul (oamenii lui).
Acest subiect este închis.