Liga I-a Burger 2006-2008
Ceva penibil ce sa intmplat la acest meci!

Au primit ce au cautat suporteri Rapidului, tot timpul meciului au aruncat cu obiecte.
Eu unul nu ma bucur ca meciul a fost intrerupt la 1 - 0 pentru Rapid, preferam ca Steaua sa castige cele trei puncte pe teren jucand nu in modul asta.
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Ba e sigur. Regulamentul e clar. Nu au asigurat siguranta ca si club organizator.
Pierd la masa verde.
La accesul pe stadion te controleaza de obiecte si brichetele se confisca.
Penibil Zota pe realitatea, cu faza ca Pancu a luat o caramida la Craiova in cap.
Era o punga se seminte bulgaresti, deoarece s-a dat la 10 M de unde stateam eu si Pancu s-a tavalit vreo 5 minute si arata punga de seminte la arbritru(cred ca ii era foame).
Pentru ce a incercat la Craiova și merita ce i se intampla!
Cat de penibili...
A luat bataie cu 3-0
Da, acum cica e premeditat. Asa a fost si pe Olimpico in Champions League. Eu cred ca in sfarsit s-a luat o decizie de buna pentru viitorul fotbalului in Romania. Si anume eradicarea huliganilor din fotbal. Niste frustrati. Fotbalul ar trebui sa insemne spectacol, nu un loc unde sa se adune si sa se bata totii huliganii. Eu ii dau dreptate lui Dragomir: "Puscarie pentru huligani". Am fost si eu pe stadion, dar n-am mai fost la un derby decand era a ma bage un catel in spital. Nu mi se pare corect ca lumea sa se duca cu frica la un derby.
Acolo a fost vorba de o singura sticla. Nimeni nu a fost lovit. Aici cam 3-0 ar fi singura solutie. Dar cum suntem in Romania mai bine asteptam atat decizia cat si apelul....tot. :B:
S-a luat o decizie buna. Dar... asta crezi ca-i va opri pe huligani sa mai faca asemenea tampenii?
Ce spectacol???? In Romania nu am vazut asa ceva. Numa in Champions League si-n alte tari vezi asa ceva.
A luat bataie cu 3-0
Era o ironie. Meritau victoria. Dar si gesturile lui Pancu si Sapunaru, de-a dreptul penibile. Niste rahati de oameni.
Iata ce scrie in regulament:
[SIZE=2] 32.6. [/size] [SIZE=2] Nerespectarea dispozițiilor date duce la oprirea jocului de către arbitru. Dacă, în [/size]
[SIZE=2] termen de 3 minute de la oprirea jocului, nu se iau măsuri regulamentare privind îndeplinirea dispozițiilor date, arbitrul va fluiera sfârșitul jocului și va părăsi terenul. [/size]
[SIZE=2] 32.7. [/size] [SIZE=2] Termenul de 3 minute se arată în mod vizibil, se anunță căpitanului echipei în cauză [/size] [SIZE=2] și se arată o singură dată pentru fiecare echipă în cursul unei partide. [/size]
[LEFT] [SIZE=2] (sursa: http://www.frf.ro/?c=52&a=23" class="link">http://www.frf.ro/?c=52&a=23 )[/size] [/LEFT]
[LEFT] [SIZE=2] Arbitrul n-a aratat clar cele 3 minute, deci cred ca e discutabila decizia care se va lua si nu pare asa clar acest 3-0. Dar, evident, Becali deja e convis si doar asta va conta.[/size] [/LEFT]
Hai sa fim seriosi, m-am uitat la meci.
Pana aceasta clipa a arbitrat corect.
Din cate stiu a transmis sa li se dea prin statie, s-a dat prin statie, s-a anuntat observatorul.
Oricum trebuia sa se dea un exemplu.
Deja incepuse sa se exagereze.
Eu ce nu inteleg e de ce apare monstrul ala de Iancu de la Timisoara sa faca el speculatii cand nu e treaba lui.Chiar trebuie sa mai inrautateasca si el spiritele?La puscarie as vrea sa-l vad pe infractorul ala,la balacarit e primul el
Eu nu inteleg dc doar cu Rapid se incep sa se respecte toate regulile???Hai sa fim seriosi..Ne uitam la un campionat controlat de un oier,care face ce vrea,si nimeni nu face nimic...
Sunt subiectiv,altfel nu pot fii..Traiesc si mor pentru Rapid..I-am fii batut pe stelisti,rezistam pana in min...Conduceam pe tabela,dominam in teren...Nimeni intreg la cap nu si-ar periclita echipa de suflet..
Pentru ca dintre toate echipele ale caror suporteri au aruncat cu obiecte in teren (din SuperLiga I

P.S.: Alea trei minute nu sunt asa relevante daca obiectele isi ating tinta. Iar dau exemplul de pe Olimpico cand arbitrul a fluierat finalul in 5 secunde de cand a fost lovit. Bine ca in cazul acela arbitrului incepuse sa-i curga sange.

Acest subiect este închis.