Liga I-a Burger 2006-2008
Tu nu ai inteles ce am vrut sa zic probabil

Si nu-ti fa griji ca vor veni si alte echipe mai slabe care vor arata fotbal de clasa : in curand
Sa jucam noi fotbal tinere, zici, poate o sa si jucam, te vad eu ce poti.
Vedeti ca aveti beri virtuale. Va puteti cinsti

Îngramaditi-vă, prima runda este la mine --->beer
Eu am văzut câteva imagini la Minutul 91 (cred) cu două grupuri care se înjurau, ambele pe pista de atletism. Nu cred că erau două grupuri de rapidiști.
În fine, contează prea puțin.
Da Robitm, am mai discutat asta si pe YM. : ) Dar eu ma refeream la ce face pana acum. Si, asa cum am spus si pe Ym, nu il condamn pe indian, il inteleg... daca era ca Abramovici microbist... atunci cred ca si Chelsea tremura avand in vedere ca Abramovici e mic copil ca avere fata de indian. Dar... eu unul sunt multumit si de ce face Otelul in momentul de fata.
E usor sa ajungi dupa doar cateva etape acolo sus, mai greu e sa te mentii acolo pana la sfarsitul campionatului.
Adevarul e ca Petre Grigoras e un antrenor foarte bun. Uitati-va de exemplu pe ce loc era Farul cand antrena la ei si unde a ajuns acum.
Asta spune multe despre el.

Otelul risca neprogramarea in etapa 11
Comisia pentru Statutul Jucătorului a anunțat că echipa de fotbal Oțelul Galați va fi neprogramată pentru meciul din etapa a 11-a a Ligii I dacă până vineri 13 octombrie la prânz nu își va achita datoriile către fostul său jucător, portarul Bogdan Stelea.
Cum ceva merge bine si nu la SDR, rapid intervin omuletii din umbra care strica tot :x
E vorba de Bogdan Stelea care n-a jucat nici un minut intr-un joc oficial la Otelul motivul fiind o asa zisa "accidentare".
Acest subiect este închis.