Liga I-a Burger 2006-2008

dashi (106 mesaje) (Utilizator)
5-Aug-2006, 10:08 Top

Robin, nu are decat, daca va fi inlocuit de jucatori noi cu talent gen Radu Stefan si Predescu nu ma supar, si nu ma mira sa vina la voi, cand va ajunge un ciuruc al vostru va fi sigur.
@AMC credeam ca Stanga asta este lautar pe la vreun local din Craiova ca prea i se da atentie.

Robitm (139 mesaje) (Utilizator)
5-Aug-2006, 12:08 Top

Am si eu o intrebare, cine-i Robin asta de care tot vorbiti?

marioland (84 mesaje) (Moderator Junior)
5-Aug-2006, 12:08 Top

Robin Hood? :L

(Vizitator)
5-Aug-2006, 02:08 Top

vb despre robert din timisoara, nu? :?

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
5-Aug-2006, 02:08 Top

vb despre robert din timisoara, nu? :?

Robin Hood mah din Timisoara Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
7-Aug-2006, 11:08 Top

Mai GSP l-a dat pe RAzvan la voi :p

Stanga nu mai este antrenorul Craiovei
Vineri, 4 August 2006

Conform site-ului oficial al gruparii oltene, incepand de azi, Ovidiu Stanga nu mai este antrenorul principal al Universitatii.
[...]

http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=1210" class="link">http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=1210

Ce spuneai :p
Surse sigure? Smiley

ASO (16 mesaje) (Utilizator)
20-Aug-2006, 02:08 Top

Costica Stefanescu: “In doi-trei ani Universitatea ar putea juca un rol important in fotbalul romanesc si in cel international”

Prezent ieri la conferinta de presa organizata de FC Universitatea, directorul tehnic Costica Stefanescu a subliniat importanta partidei de sambata seara cu Rapid, fiind de parere ca “jocul cu Rapid este unul foarte important pentru viitorul echipei noastre, in sensul in care trebuie sa ne prezentam la Bucuresti intr-o dispozitie de joc foarte buna, sa obtinem un rezultat pozitiv. Nu va fi usor, pentru ca adversarul este unul experimentat, care nu mai departe de sezonul trecut a avut succese mari pe plan extern”.
Fostul capitan al Craiovei Maxima a mentionat apoi ca “daca actuala generatie va ramane in aceeasi formula mai multi ani si lotul va fi imbunatatit, in doi-trei ani Universitatea va juca un rol important in fotbalul romanesc si chiar in cel international”.
“Fanii trebuie insa sa fie alaturi de echipa. Cu cat este mai multa lume la stadion care incurajeaza echipa, cu atat jucatorii evolueaza mai bine. Daca publicul este ostil, randamentul echipei scade. Oricum, am incredere in suporterii Universitatii ca vor veni in numar mare, ca in vremurile noastre, si ii vor purta pe aripi pe fotbalisti”, a adaugat Stefanescu.
Si suporterii sunt optimisti in privinta rezultatului din Giulesti, nu mai putin de 87% dintre ei asteptandu-se ca Stiinta sa se intoarca neinvinsa la Craiova. Invitati sa-si exprime pe site-ul oficial parerea despre confruntarea din etapa a treia a campionatului, majoritatea fanilor alb-albastri (48%) cred intr-o victorie a Universitatii, 42 de procente au votat pentru un rezultat de egalitate, doar 13% fiind de parere ca echipa craioveana va fi invinsa.

:U: :U: :U: :U: :U: :U: :U:

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
20-Aug-2006, 07:08 Top

Si cand te gandesti ca au dat gol dintr-o pozitie clara de afară din joc Smiley :U:

ASO (16 mesaje) (Utilizator)
20-Aug-2006, 08:08 Top

Si cand te gandesti ca au dat gol dintr-o pozitie clara de afară din joc Smiley :U:

Și totuși nu le-au dat 11m.......nu au știut să cadă în careu....
Dacă vin cu arbitrii de genul ăsta și la meciul cu dinamo....cred că rămân fără ei.... Smiley :L :L :L :L

:U: :U: :U: :U: :U:

4-Oct-2006, 08:10 Top

Coman două etape, Goian una !

Mijlocașul Stelei, Gigel Coman, a primit două etape de suspendare după ce a fost eliminat în meciul cu Poli Iași (1-1). Dorin Goian a primit o etapă pentru aceeași partidă.
:roll: Cica Olaroiu vrea doar arbitrii straini la fiecare meciSmiley

4-Oct-2006, 09:10 Top

DINAMO,STEAUA si RAPID cate o etapa suspendare a terenului.

Din cauza evenimentelor petrecute la derby-urile Dinamo - Steaua si Dinamo - Rapid, toate cele trei echipe vor juca o etapa cu portile inchise... frumos asa, rapidistii si stelistii fac scandal si noua ne suspenda terenul...asa e in tenis, cica!

Din cauza evenimentelor petrecute la derby-urile Dinamo - Steaua si Dinamo - Rapid, toate cele trei echipe vor juca o etapa cu portile inchise... frumos asa, rapidistii si stelistii fac scandal si noua ne suspenda terenul...asa e in tenis, cica![/b]

Pacat de Dinamo da Steaua si Rapid ar merita mai mult acuma :o nu e fotbal ce joaca... parca Rapid si-a mai revenit. Vedem noi in etapa urmatoare Smiley

intellect (63 mesaje) (Utilizator)

Din cauza evenimentelor petrecute la derby-urile Dinamo - Steaua si Dinamo - Rapid, toate cele trei echipe vor juca o etapa cu portile inchise... frumos asa, rapidistii si stelistii fac scandal si noua ne suspenda terenul...asa e in tenis, cica!

Suporterii dinamoviști au intrat în teren la meciul cu Rapid. Probabil de asta au dictat suspendarea.

Sherpe, dar ce joaca tata, tenis, ma fi si tu cu picioarele pe pamant, nu mai fi carcotash. Te inteleg ca nu le ai cu fotbalul dar nici chiar asa, astea sunt echipele fanion ale fotbalului romanesc, restul sunt la numar.

Nu intellect aia au fost rapidistii, care au rupt gardul de protectie, scrie pe GSP, si sunt si imagini filmate, eu am fost acolo si ma poti crede pe cuvant ca nu sa intimplat asa ceva.Poate noua , vezi doamne, ne-a suspendat pt ca nu am organizat mai bine in asa fel incat aia sa nu rupa gardul de protectie.

Acest subiect este închis.