Liga I-a Burger 2006-2008
Oricum steaua a jucat mai bine, dar poate si doar poate cu penaltyurile alea castiga CFR.
Primul a fost penalty cel putin asa cred eu dar nu se da rosu la astfel de faze poate galben, cat despre a doua faza nici vb de penalty a atacat mingea si a atins-o clar se vede.
Cosmine, daca atingi mingea, nu inseamna ca tre' sa-i rupi picioarele omului in drum spre ea. Conteaza ce atingi prima data, jucatorul sau mingea. Daca atingi mingea prima data, fara sa lovesti jucatorul, si apoi jucatorul cade, atunci nu e fault. Dar daca in drumul atingerii mingii dai cu jucatorul de pamant, atunci, evident, e fault, fara discutii.
Insusi Zapata a recunoscut ca l-a atins pe Semedo (nu "cioara"), mai mult decat atat ce se mai poate spune ? Cu un arbitru atat de idiot nu ai ce sa te mai prezinti la meci. In partida din tur cu Dinamo i-a tocat pe cei de la CFR si a fluierat numai in favoarea lui Dinamo, fragmentand jocul si cand nu era fault. Cat despre valizele de bani promise de oier, poate ca politia ar trebui sa se sesizeze si sa faca ceva in aceasta privinta. In orice caz, un lucru e cert: CFR nu mai poate pierde titlul, si tare am impresia ca Steaua va ajunge la mana CFR-ului pentru a prinde locul 2, si s-ar putea ca declaratiile oierului sa o coste un an in afara preliminariilor UCL. In definitiv, situatia e identica cu cea de la debutul mini-returului, in privinta punctelor (doar ca au ramas cu 2 etape mai putin de jucat), iar, in plus, CFR a scapat de 2 adversari puternici (Steaua si Poli), pe cand restul contracandidatelor trebuie sa se manance intre ele in cele 13 etape ramase. Cine se va mai impiedica cu echipele mici (adica nu cu contracandidatele la un loc european) va cam iesi din jocuri. La jocul pe care-l are, parerea mea e ca CFR nu mai poate fi oprita anul asta decat de arbitri si de banii din culise ai oierului.
Crede-ma ca stiu regulile dupa 6 ani de fotbal, dar mie mi s-a parut ca nu o fost penalty la faza a doua, e drept ca i-a si prins picioarele dar a si atins mingea, intrebarea este daca i-a inclestat picioarele inainte sa atinga mingea, e intr-adevar o faza dicutabila, acuma nu ma iau eu dupa Kanal D dar au reluat faza de 10-15 si tot nu au constatat daca a fost penalty sau nu.
Ma uit la fotbalul la care te uiti si tu, doar ca eu stiu regulile, la faze cum a fost cea in care a fost implicat ZAPATA au fost cu zecile in fotbal si numai galben se da la astfel de faze, doar un arbitru idot ar da rosu
Bine tu vb acum asa fiind un suporter al CFR-ului, dar hai sa fim seriosi si CFR-ul a invatat foarte multe smecherii pentru ca altfel nu era asa sus, este o echipa buna nu zic ca nu dar fara smecheriile pe care le stiu bucurestenii(dinamo,steaua rapoid) Cfr-ul nu era asa sus. Inca ceva gandeste-te cat a fost avantajata CFr-ul in campionatul acesta, hai sa iti dau 2 ex: primul in meciu cu Bistrita cand au egalat dintr-un penalty inexistent, al doilea cu Rapidul in Giulesti cand a inscris Trica dintr-un offside urias asa ca isi merita soarta care a fost.
Nimeni nu merita sa fie furata..Nimanui nu ii place furtul...CFR a fost furata aseara..Urmariti meciul inca odata,deoarece o sa vedeti cum orice interventie a cfr-stilor clujeni s-a soldat cu fault,chiar daca nici nu era vorba despre asa ceva...
Sunt rapidist de mic copil,dar aseara am fost scarbit de arbitrajul lui "brad pitt"....
Si esti suparat RAPIDISTULE?????? Dar voua cand v-a dat primul gol din offside clar (1-2 metri - nesimtire curata) chiar pe Giulesti si v-a batut cu 2-1 erai fericit ca nu a fost nedreptatit Clujul? Sau cand au primit ei penalty-ul ala absolut gratis la Bistrita au recunoscut ca a fost un cadou? Nu cumva ca a fost Clujul arbitrat corect pana acum? Sau Dinamo care la Mioveni a dat primul gol din offside clar! Era Zicu la un metru de fundasi! S-a vazut pe fata lui ca a ramas mirat cand s-a validat golul!
Aberezi,toata lumea vede ca nu a fost,eu zic sa nu te mai legi de Dinamo ca tot la voi se fac blaturile,mai bine taceti din gura ca si asa nu are nimeni ce sa va faca.Ca sa nu mai zic la Galati cum au furat pe Otelul contra Rapidului.Problema ca la fiecare meci si la fiecare echipa se fac greseli,dar sa zici ca e ofsaid la Zicu cand toata lumea a vazut ca n-a fost ,mi se pare o aberatie.Dar am observat ca mereu Dinamo se spune ca face blaturi sau mai stiu eu ce,nu zic,au facut,dar niciodata nu va ajunge ca Steaua la blaturi,sa fim seriosi.Cand sunt 2 penalty-uri clare si nu le dai,si asta o spun toti arbitrii si toti ziaristii si toata lumea,indiferent ca Steaua a meritat victoria,e clar ca e furt.
Acest subiect este închis.