Liga I-a Burger 2006-2008

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
2-Mar-2008, 10:03 Top

Mda... se pare ca valiza cu bani a ajuns unde trebuie. Este inadmisibil ca un arbitru de nivelul lui Tudor sa faca asemenea erori. (2 penalty-uri neacordate, eliminare Zapata). Deci e prea mult ca sa ia titlul o echipa din provincie, nu? Penibilitatea si interesele isi arata coltii din nou... RUSINE!!!

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Man, primul da e penalty și Zapata trebuia eliminat, celălalt nu prea a fost.

Prima repriză a fost ceva de vis, a doua a fost net mai slabă decât prima.

http://i32.tinypic.com/2motlq9.gif

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)

Man, primul da e penalty și Zapata trebuia eliminat, celălalt nu prea a fost.

Mai uita-te odata sa vezi... si pe urma mai vorbim. A fost penalty clar si al doilea. Prima data l-a lovit pe el si pe urma mingea.

Conduci cu 2-1, tragi de timp si te aperi acasa, vai de capu vostru stelistilor Smiley

Mai uita-te odata sa vezi... si pe urma mai vorbim. A fost penalty clar si al doilea. Prima data l-a lovit pe el si pe urma mingea.

Conduci cu 2-1, tragi de timp si te aperi acasa, vai de capu vostru stelistilor Smiley

Man ce contează dacă te apari atâta timp cât acest lucru îți asigură cele 3 puncte.
PS: Tu vezi-ți de UTA. :pSmiley

ashrak@subs.ro

Man ce contează dacă te apari atâta timp cât acest lucru îți asigură cele 3 puncte.
PS: Tu vezi-ți de UTA. :pSmiley

Las-o pe UTA, acuma, vorbeam de Steaua :p

Pai asta-i echipa cu pretentii la CL? Nici nu vreau sa vad si sa aud declaratiile lui Becali !!!

2-Mar-2008, 11:03 Top

Nici pe mine nu mă interesează ce aberează jiji.

ashrak@subs.ro
Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)

Steaua=geanta cu bani=blaturi...egal mai multe.Ma mir ca abia azi se pune in discutie aceasta chestie cu toate ca ani la rand au facut asa.Pacat,pt ca oricum au fost mai buni si castigau,chiar si daca cfr avea 2 penalty-uri,care de altfel au fost clare,eu zic ca tot ei castigau.Tudor a naruit un meci care mie mi s-a parut exceptional.

cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)

In legatura cu meciul Steaua- CFR, echipa mai buna a castigat pacat de circumstantele in care a facut-o, in prima repriza CFR nu a avut decat un sut pe poarta Steaua i-a sufocat pur si simplu,in a doua repriza s-a echilibrat situatia, Cfr a avut un penalty evident iar ZApata trebuia avertizat cu cartonas galben,a fost iarasi un moment in care Goian a fost lovit cred ca acolo FAbbiani sau care a fost trebuia eliminat, pacat de toate aceste greseli de arbitraj, iar cei care vb de meciuri aranjate genti cu bani hai sa fim seriosi au fost doar niste erori CFr a fost aavantajata de foatrte multe ori in acest campionat, oarecum s-a intors acest lucru impotriva lor.

Cfr a avut un penalty evident iar ZApata trebuia avertizat cu cartonas galben

Poate ai vrut sa spui rosu Smiley

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)

Dacă vă uitați pe Antena 1 și nu pe Kanal D, vedeați CLAR cum Zapata a pus AMÂNDOUĂ MÂINILE PE IARBĂ ... Iar cioara a sărit ca la piscină...

Al doilea caz la care se cerea penalty doar în divizia CADEȚI se dă așa ceva, cu arbitri femeie....

Hai să fim serioși....

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
3-Mar-2008, 12:03 Top

Eu pe canal m-am uitat si i-a luat picioarele.
Si Craciunescu a zis ca era 11 M, DAR, in acelasi timp trebuia eliminat Fabiani, cand l-a lovit pe Radoi (si mai avea un galben) si ala de a dat cu cotu in gura(faza cu Goian).
Nu cred ca a gresit voit Tudor, dar la meciul asta a gresit la greu in ambele tabere.

Pe Antena 1, avea camerele în cealată parte.... NICI MĂCAR NU L-A ATINS... De aia s-a dus Zapata să-i spune să-i dea galben....

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

Pe Antena 1, avea camerele în cealată parte.... NICI MĂCAR NU L-A ATINS... De aia s-a dus Zapata să-i spune să-i dea galben....

Oricum la al doilea intai ii ia piciorul apoi mingea.
Dar cum spuneam si anterior, cred ca aa gandit compensator si asta e o idiotenie.
Nu elimin nu dau nici 11 M.

Dacă vă uitați pe Antena 1 și nu pe Kanal D, vedeați CLAR cum Zapata a pus AMÂNDOUĂ MÂINILE PE IARBĂ ... Iar cioara a sărit ca la piscină...

Al doilea caz la care se cerea penalty doar în divizia CADEȚI se dă așa ceva, cu arbitri femeie....

Hai să fim serioși....

Nu am vazut la antena 1. Din ce am vazut pe canal D, e clar la ambele penalty. Nu avea cum sa nu-l atinga la prima faza. La a doua, prima data i-a luat picioarele si pe urma i-a ciupit putin mingea. Si lasa vorbele ca numa in Romania s-ar da la asemenea faze penalty, nu e chiar asa, am vazut si in alte campionate in care s-au dat la faze mai penibile.

Oricum steaua a jucat mai bine, dar poate si doar poate cu penaltyurile alea castiga CFR.

Haide măi, dacă se poate spune despre prenalty, la primul ar exista discuții... Al doilea NICIODATĂ nu a fost, și dacă era să greșească cineva, ăla era tușaul, nu centralul....

Oricum, sunt subiectiv.... dar la meciul jucat, CFR nu merita să câștige niciodată....

Acest subiect este închis.