Liga I-a Burger 2006-2008
Etapa a 19-a
Gloria Buzău- Ceahlăul 4-1
Gloria Bistrița - Rapid 1-2
Oțelul - Pandurii 3-1
U Craiova - Poli Iași 2-1
FC Vaslui - Dinamo 2-1
Dacia Mioveni - UTA 0-1
U Cluj - Unirea Urziceni 0-2
Steaua - Farul 3-0
Poli Timișoara - CFR 10
Clasament
1. CFR Cluj 46
2. Rapid 38
3. Unirea Urziceni 38
4. Steaua 38
6. Dinamo 32
Sezonul se reia pe 28 februarie 2008
Numai am de ce sa fiu trist, deja mare parte din suflarea Dinamovista este resemnata....cantam deja, podul de piatra sa sfaramat, nu-i nimic....vom face altul.
Pana atunci, va salut pe toti microbistii si nu numai, va doresc sarbatori fericite, liniste, pace, bani, sanatate si dragoste.
Forza DINAMO !

nu am sa iti dau tie socoteala de ce nu am vazut meciul :p
Daca vrei sa fiu si eu sincer...la mine era tv la meci dar eu stateam la calc sa fac altceva. Pt ce sa ma omor asa. Imi dau ei de mancare? Eu sa-mi fac nervi cand pird cu echipe ce kkt si pe ei ii doare undeva? Eu nu ma mai enervez si ma uit la meci cum vreau si cum vreau... Asa k nu trebe frate sa dai socoteala la nimeni cum te uiti u sau cat esti de pasionat de echipa ta.
Este si o vorba, pierzi sau castigi, fan te numesti....sunt unii care tin cu o echipa anume pentru ca asa este la moda, daca-i intrebi cumva sa-ti zica 10 nume de jucatori din echipa favorita, nu stiu.
Sherpe de ce te stresezi bro, nu esti tu fratele meu mai mic ?
Nu e vorba doar de un simplu meci. La tine poate un meci, desi nu cred :p La altii mai multe, si cum a zis si fratele :p STR, daca-i intrebi nu stiu sa-ti zica 10 jucatori din echipa.
De exemplu eu sa nu ma mai uit la meciuri sau sa nu ma duc la UTA, cand îi vad ce fac si pe ce loc sunt :x ? Ma uit ca-mi place fotbalul si UTA. Cu UTA pana la moarte, daca joaca prost sau bine, tot una, trebuie sa-i sustii.
Total de acord cu Sherpe! Stiti cu totii cum joaca Steaua, dar asta nu inseamna ca nu ma uit la meci. Desi cateodata imi vine sa sparg TV-ul. Si inca o intrebare pt Sherpe: Cand o sa vina Dinamo la Arad cate puncte le luati? Ca noua ne-ati luat 1 si lu' Rapid 3. Sper ca nu va bate Dinamo cum a facut si in Groapa.
Acest subiect este închis.