Liga I-a Burger 2006-2008

cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)
5-Nov-2007, 10:11 Top

U"" Cluj are fara dar si poate cea mai slaba echipa e si normal cand nu se investeste , iar acei suporteri printre care ma numar si eu , numiti huligani sunt trup si suflet pentru echipa lor , sunt cei mai devotati suporteri din Romania , in fine Criss99 tind sa cred ca odata cu suprematia CFR-ului au aparut o gramada de asa zisi suporteri adevarati printre care si tu , odata cu caderea acestei echipe nimeni nu va mai stii nimik de CFR , nimeni nu stia de Cfr acum5 ani cand juca in divizia a 3-a si venea la Turda si juca cu Ariesul dar acum au aparut tot felul de mari sustinatori peste noapte.

Nu mai conteaza ca U va retrograda atata timp cat esti suporter adevarat al unei echipe si o susti pana la capat, a si inca ceva care putini stiu "u" Cluj a promovat cumparand jumatate din meciurile disputate in liga a 2-a de aceea nu face fata in primul esalon.

(Vizitator)
6-Nov-2007, 09:11 Top

Cosmin11, pe nimeni nu deranjeaza faptul ca tu tii cu "U" Cluj, ci modul in care o faci, manjind cu noroi pe altii. Exista site-uri de profil unde poti face asta, am vazut ca pe gsp poti injura pe cine vrei fara sa trebuiasca sa ai cont deschis. Ai vazut tu pe cineva pe acest forum, care tine la o echipa sau isi manifesta pur si simplu o simpatie (sau o antipatie) temporara (sau personala) fata de o echipa (UTA, "U" Craiova, Poli Timisoara, Steaua, Dinamo etc) sa atace atat de violent a alta echipa adversa ? Am vazut persoane din Arad si Timisoara, suporteri ai Stelei si ai lui Dinamo care si-au criticat pe un ton amical adversarii, dar pana la urma au avut taria de caracter sa le recunoasca meritele, pentru ca si sustinatorii echipelor adverse favoritelor lor faceau acelasi lucru. Aici nu suntem pe un camp de lupta pentru a ne jigni unii pe altii pe motiv ca suntem suporteri mai mari si mai tari unii decat altii. Cunosc persoane care de cand ma stiu tin cu CFR, dupa cum pana la ultima retrogradare a lui "U" am tinut si eu cu acea echipa (doar n-am fost si eu alaturi de momentele frumoase ale lui "U" de pe vremea lui Bagiu, a participarii in Intertoto, a umilintei in fata Stelei conduse de Sabin Ilie, atunci devenit golgeter al Romaniei, al salvarii in ultima etapa in acel meci eroic de la Targoviste cand echipa a jucat cu juniorii si a scos un egal care le-a asigurat salvarea de la retrogradare, dupa un lant nesfarsit de infrangeri care au dus-o de pe locul 5 pe ultimul loc retrogradant ? Ce facem aici ? Lectii de istorie si de devotament fata de o echipa sau alta ? Eu zic ca a lovi intr-un concetatean doar pentru ca e imbracat in visiniu e deja huliganism, nu iubire fata de istoria unei echipe. Intr-adevar, au aparut si vor aparea inca multi suporteri ai echipei CFR, pentru ca suporterii se strang in jurul unei echipe care te impresioneaza cu ceva, mai mult decat cu fanatism exacerbat, cu non-valori; nimic din ce are in prezent "U" Cluj, nici macar istoria, nu o regasesc in cei care conduc astazi destinele clubului sau se afla pe teren. De ce as fi atras de o astfel de echipa si de alta care joaca cu adevarat fotbal ? Sau tu esti ca suporterii aia de la Progresul, au 10 suporteri si si aia... pensionari. Asa te vezi peste ani ? In fine, ca sa inchei: nu vad logica unei promovari prin cumpararea meciurilor. Pentru ce, cand nu ai stadion (la anul, daca prin minune n-ar retrograda, nu cred ca vor mai primi licenta), nu ai echipa, nu ai mentalitate de prim esalon ? Ce castigi dintr-o astfel de tactica ? Bani pe bilete nu obtii, suporteri pe acel stadion dezolant nu atragi... unde este castigul promovarii ? Ce experienta poate dobandi o astfel de echipa care bate Steaua din intamplare si apoi pierde rusinos prin autogol in ultima secunda cu o echipa inferioara ei ? Sa fim seriosi, "U" n-a avut adversari in divizia secunda, si sincer sa fiu poate doar Ramnicu Valcea ar fi putut face o figura mai frumoasa, aia macar au stadion si influenta la Liga.

6-Nov-2007, 12:11 Top

Cosmin11, pe nimeni nu deranjeaza faptul ca tu tii cu "U" Cluj, ci modul in care o faci, manjind cu noroi pe altii. Exista site-uri de profil unde poti face asta, am vazut ca pe gsp poti injura pe cine vrei fara sa trebuiasca sa ai cont deschis. Ai vazut tu pe cineva pe acest forum, care tine la o echipa sau isi manifesta pur si simplu o simpatie (sau o antipatie) temporara (sau personala) fata de o echipa (UTA, "U" Craiova, Poli Timisoara, Steaua, Dinamo etc) sa atace atat de violent a alta echipa adversa ? Am vazut persoane din Arad si Timisoara, suporteri ai Stelei si ai lui Dinamo care si-au criticat pe un ton amical adversarii, dar pana la urma au avut taria de caracter sa le recunoasca meritele, pentru ca si sustinatorii echipelor adverse favoritelor lor faceau acelasi lucru. Aici nu suntem pe un camp de lupta pentru a ne jigni unii pe altii pe motiv ca suntem suporteri mai mari si mai tari unii decat altii. Cunosc persoane care de cand ma stiu tin cu CFR, dupa cum pana la ultima retrogradare a lui "U" am tinut si eu cu acea echipa (doar n-am fost si eu alaturi de momentele frumoase ale lui "U" de pe vremea lui Bagiu, a participarii in Intertoto, a umilintei in fata Stelei conduse de Sabin Ilie, atunci devenit golgeter al Romaniei, al salvarii in ultima etapa in acel meci eroic de la Targoviste cand echipa a jucat cu juniorii si a scos un egal care le-a asigurat salvarea de la retrogradare, dupa un lant nesfarsit de infrangeri care au dus-o de pe locul 5 pe ultimul loc retrogradant ? Ce facem aici ? Lectii de istorie si de devotament fata de o echipa sau alta ? Eu zic ca a lovi intr-un concetatean doar pentru ca e imbracat in visiniu e deja huliganism, nu iubire fata de istoria unei echipe. Intr-adevar, au aparut si vor aparea inca multi suporteri ai echipei CFR, pentru ca suporterii se strang in jurul unei echipe care te impresioneaza cu ceva, mai mult decat cu fanatism exacerbat, cu non-valori; nimic din ce are in prezent "U" Cluj, nici macar istoria, nu o regasesc in cei care conduc astazi destinele clubului sau se afla pe teren. De ce as fi atras de o astfel de echipa si de alta care joaca cu adevarat fotbal ? Sau tu esti ca suporterii aia de la Progresul, au 10 suporteri si si aia... pensionari. Asa te vezi peste ani ? In fine, ca sa inchei: nu vad logica unei promovari prin cumpararea meciurilor. Pentru ce, cand nu ai stadion (la anul, daca prin minune n-ar retrograda, nu cred ca vor mai primi licenta), nu ai echipa, nu ai mentalitate de prim esalon ? Ce castigi dintr-o astfel de tactica ? Bani pe bilete nu obtii, suporteri pe acel stadion dezolant nu atragi... unde este castigul promovarii ? Ce experienta poate dobandi o astfel de echipa care bate Steaua din intamplare si apoi pierde rusinos prin autogol in ultima secunda cu o echipa inferioara ei ? Sa fim seriosi, "U" n-a avut adversari in divizia secunda, si sincer sa fiu poate doar Ramnicu Valcea ar fi putut face o figura mai frumoasa, aia macar au stadion si influenta la Liga.

Criss eu doar mi-am spus parerea nu am criticat-o pe a altora ci am criticat o echipa presupuneam ca de aceea exista rubrica sport pe acest forum , nu am injurat pe forum , in fine o sa fiu mai rezervat pe viitor in ceea ce priveste preferintele mele fata de echipele cu care tin
HAVE A NICE DAY!!!!! Smiley

(Vizitator)
6-Nov-2007, 01:11 Top

CFR Cluj este cea mai penibila echipa din campionat omoara fotbalul romanesc prin ceea ce face

"Penibil", conform DEX = "Care provoaca impresie neplacuta, suparatoare, greu de suportat, apasator, jenant". In plus, ti-ai specificat simpatiile, dupa ce ai spus aceste lucruri, si asta a venit ca o completare a jignirii pentru ca practic ai accentuat parerea afirmata, transformand-o intr-un argument care ai dat de inteles ca-ti sustine pasiunea ta pentru "U". Daca nu ziceai ca esti fan "U" afirmatia ta parea neintentionata, dar tu ai accentuat ceea ce, de fapt, vroiai sa spui. Oricum, eu cred ca putini considera jocul CFR-ului raportat la jocul lui Dinamo, al lui U Cluj sau al oricarei alte echipe din campionatul romanesc drept "PENIBIL". Cu un joc penibil nu poti ajunge liderul detasat al niciunui campionat. Fotbalul romanesc nu este omorat de CFR Cluj. Sunt convins ca modelul CFR (legat de aducerea de jucatori straini de valoare) va fi preluat si de Rapid, si de Dinamo si, in final, si dincolo de prejudecati si de Steaua. Cum poti sa faci o echipa competitiva cu jucatori romani scumpi si fara valoare ? Exemplul cel mai bun e Steaua: a luat tot ce era mai bun din Romania, cu bani grei, dar, vorba oierului: "Daca asa l-a facut mama lui si atata poate, eu ce pot sa-i fac ?" Doar in campionatele cu adevarat puternice sau in cele in care nu exista alternativa "stranierilor" (jucatori proprii plecati in campionate straine), nationalele de fotbal sunt alcatuite in proportie covarsitoare din jucatorii ce joaca in tara lor. Noi ne-am permis acest lucru din motive politice inainte de 1989, dar pe urma, falimentul fotbalului romanesc ar fi fost sigur daca nu erau convocati jucatorii ce jucau peste hotare. Nu spun ca nu se poate face o nationala doar pe baza jucatorilor din campionatul nostru, dar intrebarea e: poate cel mai mare antrenor din lume sa obtina vreo performanta cu aceasta ? Eu cred ca nu. Cu alte cuvinte, nu CFR omoara fotbalul romanesc. Fotbalul romanesc produce tot mai putine valori, iar in lipsa de conditii, cine are valoare pleaca afara sau isi risipeste talentul la echipe satelit. Stii ca satelitul CFR-ului, Unirea Dej, are o gramada de straini ? Iar Unirea Dej joaca in campionatul judetean... asta inseamna ca strainii omoara fotbalul romanesc ? Vezi de ce spuneam ca afirmatia ta exprima clar pasiunea ta pentru "U" si nu un punct de vedere rezervat, ca al tuturor celor ce au postat pe forum ? Sa ai si tu o zi buna (o zic in romaneste ca sa nu sari ca strainii ne omoara cu expresiile lor anoste...) Smiley

blondul (263 mesaje) (Utilizator)
11-Nov-2007, 10:11 Top

uhuhuhuhuhuhuhuhuh DINAMO - RAPID 0-2 :p :p :p Smiley Smiley Smiley Fortza RAPID !

(Vizitator)
12-Nov-2007, 10:11 Top

Si strigatul de lupta al spartanilor deveni un latrat blajin de catelus lovit de frig... Smiley

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
24-Nov-2007, 10:11 Top

Steaua - Dinamo 1 - 0 Smiley Smiley Smiley

caini au fost pusi cu botul pe labe Smiley Smiley

nu a fost un meci bun dar ceea ce conteaza este scorul Smiley

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
24-Nov-2007, 11:11 Top

Hououuu Aradeanul stelist Smiley

leutz (6 mesaje) (Utilizator)
25-Nov-2007, 01:11 Top

da dear pleca odata de la Dinamo ...ca nici nu fuge nici goluri numai da ...

dashi (106 mesaje) (Utilizator)
15-Dec-2007, 09:12 Top

Etapa a 19-a

Gloria Buzău- Ceahlăul 4-1

Sîmbătă: 15.12 2007
Gloria Bistrița - Rapid
Oțelul - Pandurii
U Craiova - Poli Iași

Duminică: 16.12 2007
FC Vaslui - Dinamo
Dacia Mioveni - UTA
U Cluj - Unirea Urziceni
Steaua - Farul
Poli Timișoara - CFR......hai Poli Smiley

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
15-Dec-2007, 01:12 Top

:o :o :o huoooouououou Smiley

15-Dec-2007, 01:12 Top

:o :o :o huoooouououou Smiley

Yep, hai poli!!!!!!!!!!!

(Vizitator)
15-Dec-2007, 07:12 Top

Ati vrea voi... cred ca visati. E, oricum, sezonul viselor. De parca vad: o victorie a CFR-ului ar fi pentru foarte multi o dezamagire; un egal deja parca parca sporeste sansele celo 5 sau 6 din pluton sa mai spere la locul 1 pe care scrie deja "ADJUDECAT"; o victorie (prea putin probabila) a Timisoarei n-ar insemna pentru CFR o lovitura psihologica, pentru ca urmeaza pauza pana in februarie; in schimb, parca vad mascaricii de pe la Steaua, Dinamo si Rapid cum incep sa se vada deja campioni in cazul unui pas gresit al CFR-ului, uitand ca anul trecut aceleasi sperante le nutreau, dar cu Dinamo in locul CFR-ului. Stiu pe unii care numai la calcule se pricep: o mioara, doua mioare, un carlan, doi carlani... 12 puncte in grupe. E o ipostaza putin aiurea pentru un dinamovist ajuns sa incurajeze, din disperare, tocmai pe Poli Timisoara (se cunoaste rivalitatea dintre cele 2 cluburi). Ce sa mai zic de "adevaratii" suporteri, care in loc sa-si sutina propria echipa aflata pe ultimul loc (eternul ultim loc), se apuca sa tina cu oricine, numai cu cenusareasa nu... Frumos mod de manifestare a atasamentului fata de culorile alb-negre Smiley Vrabia malai viseaza, tine-ti minte vorba asta. O voi reaminti pana cand se va trage linia si, din punct de vedere matematic, se va vorbi de titlul anului 2007-2008 la timpul trecut. Oricum, prevad ca vor fi si dupa incheierea acestei operatii matematice simple, fara necunoscute, discutii interesante pe forum legate de modul in care cei 4-5 sau 5-6 isi vor scoate ochii pentru locul 2. Parerea mea e ca lupta pentru locul 2 se va da intre Steaua si Rapid. Dar ramane de vazut. Deocamdata sa lasam ca speranta sa moara lin dar sigur ultima, si sa reintroducem in discutie urmatoarea vorba: "Mai sunt destule etape, campionatul inca nu e jucat". Asa imi plac deja-vu-urile... Smiley

(Vizitator)
16-Dec-2007, 10:12 Top

Ati vrea voi... cred ca visati. E, oricum, sezonul viselor. De parca vad: o victorie a CFR-ului ar fi pentru foarte multi o dezamagire; un egal deja parca parca sporeste sansele celo 5 sau 6 din pluton sa mai spere la locul 1 pe care scrie deja "ADJUDECAT"; o victorie (prea putin probabila) a Timisoarei n-ar insemna pentru CFR o lovitura psihologica, pentru ca urmeaza pauza pana in februarie; in schimb, parca vad mascaricii de pe la Steaua, Dinamo si Rapid cum incep sa se vada deja campioni in cazul unui pas gresit al CFR-ului, uitand ca anul trecut aceleasi sperante le nutreau, dar cu Dinamo in locul CFR-ului.

Mda, uneori se intampla si minuni... La cum a jucat Timisoara, parerea mea e ca n-are sanse sa treaca de turul 1 in UEFA... Parca am revazut finalul meciului Dinamo-Steaua, cu gol Denis Serban (azi Aliuta), 2 jucatori terminati care au avut o inspiratie de moment. Timisoara a fost sub CFR, dar asta e, cand ratezi cu nemiluita sa nu te astepti sa castigi. E o regula nescrisa a fotbalului. Dupa cum am prevazut, unii deja se vad inaintea CFR-ului... A reinceput campionatul, oameni buni... cu o infrangere a lui Dinamo la Vaslui. Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
16-Dec-2007, 10:12 Top

Craiova invinge Poli iasi, dupa un meci disputat pline de greseli de arbitraj.
Jucatorilor craioveni le este anulat un gol perfect valabil, dar totul este bine cand se termina cu bine.

Acest subiect este închis.