Liga I-a Burger 2006-2008
Poli Timisoara "2" - Dinamo Bucuresti 1 - 1
Bravo Poli!
Daca echipe ca Steaua si Dinamo continua sa joace astfel, nu cred ca in toamna vom mai intra in CL, si si daca una o va face va fi vai de ea. Echipa la 16 puncte de locul 2 sa faca egal cu o echipa de mijlocul clasamentului din esalonul secund e ceva care ar trebui sa puna pe ganduri, nu liderii dinamovisti sa tot arunce in fata celorlalti covrigi ca ei sunt nu la 15, acum la 16 puncte de ei. Din partea mea sa castige campionatul la 30 de puncte distanta, sa bata toate recordurile, dar sa joace acel fotbal care cred ei ca le permit sa iasa din grupele CL. Daca nu stiu sa-l joace, mai bine nu se prezinta. Sau daca totul se rezuma la bani, sa faca ceea ce se pricep mai bine: sa-si vanda toti jucatorii.
Poli Timisoara - Poli Iasi 0 - 1
Asta e. Un meci slab al iesenilor, dar au avut mai mult noroc ca noi... (adica cand are Poli Timisoara noroc? aproape nici o data. Poate o sa avem in viitor.)
In nici un caz saptamana viitoare... Clujul e foarte montat si vrea sa plateasca toate politele in aceste etape ramase, iar Poli e urmatoarea pe lista, dupa Jiul. Asta pentru eliminarea din cupa si pentru infrangerea din tur. Egalul nu este acceptat sub nici o forma. Poate Timisoara ar fi trebuit sa continue sa joace cu tineretul dupa meciul cu Dinamo, cel putin acasa; cu suportul publicului fantastic de la Timisoara s-ar fi maturizat mai repede.
Acest subiect este închis.