Liga I-a Burger 2006-2008

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
2-Dec-2006, 11:12 Top

Jaf la drumul mare la Vaslui.
Salomir in urma scandarilor lui Porumbescu (citez):"Salomire, te dau afara din arbitraj", acorda in minutul 91 penaly echipei din Vaslui, pt a reusi sa smulga un egal echipei U. Craiova.
Rusine!
P.S Hai Craiova! :U:
P.S. Robi...unde esti ? Smiley

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)

Salomir in urma scandarilor lui Porumbescu (citez):"Salomire, te dau afara din arbitraj", acorda in minutul 91 penaly echipei din Vaslui, pt a reusi sa smulga un egal echipei U. Craiova.
Rusine!

Nu stii astia daca pierd nu raspund... rusinea Smiley
De Plesan sa nu mai discutam... :B:

veveritabc (32 mesaje) (Utilizator)

Rusine!

Mai AMC, din cate stiu eu, Porumbescu a fost un mare compozitor roman... poate o fi pus la statie ceva compus de Porumbescu, desi ma indoiesc ca ar avea ce cauta pe un stadion muzica lui... :? ... Eh, in fine... cred ca te referi la Porumboiu... o legenda a arbitrajului romanesc.... Jaf sau nu, a fost un meci interesant. Multumeste-te cu un ega si cu locul pe care e Craiova acum, mai mult nu merita. Si daca un moment ai impresia ca meritati victoria... te inseli. Smiley Bafta si spor la treaba in multele echipe din care faci parte Smiley

Over & Out ...

3-Dec-2006, 12:12 Top

Ai vazut meciul?

De Steaua nu zice nimeni nimica, sau de pholiiiii Smiley

ASO (16 mesaje) (Utilizator)
3-Dec-2006, 01:12 Top

... Eh, in fine... cred ca te referi la Porumboiu... o legenda a arbitrajului romanesc.... Jaf sau nu, a fost un meci interesant. Multumeste-te cu un ega si cu locul pe care e Craiova acum, mai mult nu merita. Si daca un moment ai impresia ca meritati victoria... te inseli. Smiley Bafta si spor la treaba in multele echipe din care faci parte Smiley

Over & Out ...

Mă așteptam mai mult de la tine! Sincer....să-l faci pe porumboiu legendă....unde s-a dus sistemul de valori în țara asta :roll:
Al doilea arbitru ca nr de prestații, într-un sistem corupt în care se arbitra așa cum se dicta de la CC....numai cei mai buni lingușitori rezistau în sistemul ăsta...porumboiu a reușit, e o legendă....pentru unii Smiley Smiley Smiley
Prestația lui a fost penibilă...să ajungă o "legendă" să înjure și să amenințe arbitru de la tribuna oficială....până și comentatorii meciul se opreau să-i asculte "comentariile" din vasta lui experiență de arbitru...PENIBIL
Îi prevăd un viitor strălucit...în câțiva ani o să fie coleg cu Seche Smiley Smiley Smiley

(Vizitator)
3-Dec-2006, 08:12 Top

Craiova are o problema mare cu finalurile, cand conduce... Nu e prima oara cand se intampla. De data asta, clar, a fost mana arbitrului, pentru ca acela nu a fost 11 m, insa problema de care spun e confirmata si de ratarea vasluienilor la ultima faza a meciului... Daca nu exista un portar in forma ca Bornescu Craiova chiar pierdea meciul, cu sau fara contributia arbitrului. Parerea mea e ca Mititelu are de ce sa fie suparat in urma acestui meci. In fapt, s-a vazut si ce arbitraj a avut Steaua cu Timisoara, cel putin in prima repriza... La toate meciurile ar trebui sa fie arbitri straini, chiar daca uneori acestia nu sunt peste nivelul alor nostri... Macar ar disparea suspiciunile de partizanat.

3-Dec-2006, 09:12 Top

Craiova are o problema mare cu finalurile, cand conduce... Nu e prima oara cand se intampla. De data asta, clar, a fost mana arbitrului, pentru ca acela nu a fost 11 m, insa problema de care spun e confirmata si de ratarea vasluienilor la ultima faza a meciului... Daca nu exista un portar in forma ca Bornescu Craiova chiar pierdea meciul, cu sau fara contributia arbitrului. Parerea mea e ca Mititelu are de ce sa fie suparat in urma acestui meci. In fapt, s-a vazut si ce arbitraj a avut Steaua cu Timisoara, cel putin in prima repriza... La toate meciurile ar trebui sa fie arbitri straini, chiar daca uneori acestia nu sunt peste nivelul alor nostri... Macar ar disparea suspiciunile de partizanat.

Corect si asta.
Traiasca Bornescu!!!!!

Robitm (139 mesaje) (Utilizator)
3-Dec-2006, 10:12 Top

La Steaua-Poli s-a vazut clar diferenta de experienta intre cele doua echipe, ce inseamna sa joci in cupele europene, tupeul si determinarea lor, cred ca nu e cazul sa dam vina pe arbitraj, poate doar Iancu o va face, in fine, sunt banii lui, el stie mai bine ce are de gand pe viitor.
Daca din iarna nu aduce un antrenor de constructie si vreo 2-3 atacanti, in afara de uta, vaslui si craiova n-o sa mai batem nimic.

(Vizitator)
3-Dec-2006, 11:12 Top

La Steaua-Poli nu e vorba de a da vina pe arbitraj pentru a explica ceva, insa mi s-a parut ca in prima repriza arbitrul, chiar daca a fragmentat exasperant jocul, a tolerat provocarile timisorenilor, de unde si tensiunea ce s-a creat. In repriza a doua au aparut cartonase in compensatie, pentru faulturi usoare ale timisorenilor. Adevarul este ca Poli a inceput sa joace mai bine decat pe la mijlocul turului cand, dupa inceputul curajos s-a taiat. Totusi, are nevoie de oameni de constructie si eventual un atacant putin mai eficient. Spre deosebire de altii, unde inainte de meci crea atmosfera, intretinuta dupa, in functie de rezultat, la meciul cu Steaua d-l Iancu a fost extrem de linistit... Parca intrevad deja un schimb Emeghara contra Oprita+un bonus consistent... Insa Poli ar face o mare prostie sa mai accepte rebuturile Stelei... s-a vazut cazul Cristea care, cand a inceput si el sa inscrie, s-a accidentat...

in afara de UTA, vaslui si craiova n-o sa mai batem nimic.

Stai calm ca nici pe astea nu o sa le mai batetiSmiley

Nu se pune problema plecarii lui Emeghara de la poli, are contract pana in 2009. A facut Iancu unele declaratii sa-i creasca cota jucatorului.

LE: Aradul nu prezinta amenintare in liga1.

(Vizitator)

In fine, sunt afacerile lui... cu sau fara Emeghara viata merge mai departe si pentru Poli, si pentru Steaua...

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
3-Dec-2006, 04:12 Top

Salut Robi, ce mai faci ???

Smiley Smiley Smiley

3-Dec-2006, 04:12 Top

Haha...
Adevarul e ca nimeni nu spera sa castigam.
Ati jucat mai bine si ati castigat.
Felicitari pt victorie.

Acest subiect este închis.