Greva traducatori
Al tău e căţel? Sau cămilă?
Asta ar durea mai mult.
Desi nu are legatura directa cu greva, eu sunt de acord. De asemenea sa nu mai permitem upload-ul subtitrarilor la ei pe site, nu ?
Modificat 27-Oct-2012, 10:05
adicoto: crezi ca vom reusi sa oprin urcarile de subtitrari la ei pe site?
eu ma chinui de ceva vreme sa fac asta cu cei de la titrari.ro si nu am reusit, pina la urma m-am lasat pagubas, nici nu mai intru la ei pe site daca nu sunt nevoit
Modificat 27-Oct-2012, 21:45
@claus68. Al tau si al lui Amc sunt de departe cele mai tari.
Da, si pe mine ma framanta intrebarea asta.
Cum veti reusi sa-i faceti sa nu mai urce nimic de-al nostru la ei?
1. Odata ce se va incerca o colaborare cu titrari.ro, in sensul ca noi ne vom imparti subtitrarile, asa cum spune AMC mai sus si nu vom mai urca subtitrari de pe sub-moi, cred ca vom fi mai siguri pe calitatea subtitrarilor care apar pe site.
2. Odata ce subs si titrari vor face front comun, nu cred ca sub-noi va mai avea ceva de zis. Noi putem pune la vedere pe site-uri indicatia de a nu lua subtitrarile de acolo, caci ne apartin.
S-a mai incercat asta, adicoto.
Din ce-am citit pe site-ul vechi, au fost lupte mari...
Pana la urma tine tot de "mica intelegere" sau de bunul lor simt, pe care au dovedit ca nu-l au.
Alta solutie.
sunt de acord cu tine, eu chiar voi inceta sa imi mai postez subtitrarea de la Merlin acolo, mai ales dupa ce am si vazut raspunsul lui Kprice
la mesajul cuiva care-i reprosa faptul ca s-a bagat peste dorula
cat despre postarea pe titrari, din pacate contul meu este blocat de peste un an si jumatate
Nici nu trebuie s-o postezi tu, Claudius.
O iau ei de pe site si o pun pe site-ul lor.
Deci cum sa apelam la bunul lor simt?!
Acest subiect este închis.