Euro 2008

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
14-Iun-2008, 07:06 Top

Ma gandesc si eu....daca as fi Van Basten.....oare as trage sa bat Romania si sa intalnesc in semifinale iar Italia sau Franta,sau sa o las mai moale cu Romania si sa scap de campioana lumii si de vicecampioana lumii?......ma gandesc si eu

Daca e s-o luam asa, Van Basten poate sa se gandeasca ca ar fi mai bine sa iasa Italia sau Franta, ar avea o sansa mai mare sa bata Spania in sferturi si astfel ar elimina o contra-candidata la titlu in mare forma, dar nu cred ca se gandeste la asta. In ultimul meci o sa mai odihneasca el niste jucatori da' nu o sa se puna Olanda pe burta...eu sper sa faca egal Franta cu Italia, iar noi sa jucam ca aseara si sa scoatem o a3a remiza.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
14-Iun-2008, 09:06 Top

...eu sper sa faca egal Franta cu Italia, iar noi sa jucam ca aseara si sa scoatem o a3a remiza.

Daca ei fac egal, noi putem pierde la 2 goluri diferenta cu Olanda ca tot ne calificam.

ebo (216 mesaje) (Utilizator)
14-Iun-2008, 11:06 Top

Daca ei fac egal, noi putem pierde la 2 goluri diferenta cu Olanda ca tot ne calificam.

Da, din toate variantele posibile, Italienii si Franezii au foarte putine favorabile lor. Numai victoria uneia dintre ele le poate duce mai departe. Sigur, acest detaliu mai depinde si de scorul meciului cu Olanda, dupa cum a spus si Kralizec, noi mergem mai departe si daca pierdem la 2 goluri cu Olanda si ei fac egal.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

Eu zic sa nu asteptam "miloaga" altora si sa punem mana sa muncim sa batem Olanda si asa nu mai depindem de nimeni.

Eu zic sa nu asteptam "miloaga" altora si sa punem mana sa muncim sa batem Olanda si asa nu mai depindem de nimeni.

Oricum, acest turneu final e deja al 2-lea cel mai reusit European din istoria nationalei. Daca ii bat si pe olandezi, atunci facem 5 puncte, cu unul mai mult decat am facut la Euro 2000 ........apropo, stiati ca atunci am inregistrat prima si singura noastra victorie la un campionat european? Si noi vrem titlul EUROPEAN? Bai da ambitiosi ne-am facut, Smiley.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

Privim prea departe. Daca ne calificam si intram in prelungiri cu Spania, eu zic ca ar fi o reusita.

14-Iun-2008, 06:06 Top

Privim prea departe. Daca ne calificam si intram in prelungiri cu Spania, eu zic ca ar fi o reusita.

Si apoi , in semifinale, vom avea un deja-vu daca totul decurge conform planului, doar ca acel deja-vu ne-ar putea fi fatal.

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)
15-Iun-2008, 11:06 Top

doar ei... dar dragutii de portughezi !? inteleg sa fii amabil cu gazdele dar nici chiar asa.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
16-Iun-2008, 12:06 Top

Las' ca maine Germania nu va mai fi amabila cu gazdele... Smiley

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)

asa ar trebui, daca nu vor sa rada lumea si de ei.

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

E clar ca portughez nu vor castiga EURO2008

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.

Eu sunt gata sa-mi pun casa in joc ca Olanda nu castiga CE. Au batut ei la 3 goluri ehipele care au jucat in finala CM acum 2 ani, dar nu si jucatorii...Italia si Franta nu mai sunt ce au fost. Eu zic ca ii opreste drumul Spania in semifinala, sau daca nu in mod sigur Portugalia in finala(aseara au jucat unii portughezi care nu mai prind minute la turneul asta, d-asta au avut meciul ala)

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
16-Iun-2008, 03:06 Top

Turcia va ajunde cu siguranta cel putin in semifinale. Smiley

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.

Eu sunt gata sa-mi pun casa in joc ca Olanda nu castiga CE. Au batut ei la 3 goluri ehipele care au jucat in finala CM acum 2 ani, dar nu si jucatorii...Italia si Franta nu mai sunt ce au fost. Eu zic ca ii opreste drumul Spania in semifinala, sau daca nu in mod sigur Portugalia in finala(aseara au jucat unii portughezi care nu mai prind minute la turneul asta, d-asta au avut meciul ala)

Pe ce pariezi ca, daca noi ajungem in sferturi, trimitem acasa Spania?

Tare imi e mie ca Suedia ar putea trimite Olanda acasa.

O semifinala Romania - Suedia, la fix 14 ani de la un foarte cunoscut sfert de finala pierdut de ai nostri din prostia lor.

Vise ar spune unele persoane, eu spun .....de ce nu?

De ce nu sa-i facem pe portughezi sa piarda a doua finala la rand?

Acest subiect este închis.