Euro 2008

(Vizitator)
13-Iun-2008, 09:06 Top

Era de asteptat ca Goian sa primeasca galben. Si-a indeplinit norma de la Steaua de cate un cartonas pe meci (cand e departe de prietena sa mai ia si cate-un rosu, dar nu-i problema). Ca vorbeai de fitele lui Mutu, nu m-as lega atat de penalty, cat mai ales de faptul ca dupa ratarea lui a fost o faza cand a vrut sa faca totul de unul singur, ceea ce spune multe despre cat de mult s-a maturizat. In plus, n-am vazut jucator decat prin Congo care sa se sufoce pe teren dupa 75 de minute de joc. Totusi, a dat golul Romaniei si... e Mutu, orice s-ar zice. Eu il desemnam pe Chivu sa execute sau pe oricine altcineva. Lobont de nota 100, azi mai tare ca Buffon. Am avut si noroc, italienii ne-au sufocat, nu i-am vazut demult sa joace atat de bine si sa puna atata presiune pe un adversar. Pacat de accidentarea lui Radoi, Dica a adus un plus la pase date, dar la viteza si la pressing a fost un mare minus. Sa speram ca Olanda va bate Franta si ne va spori sansele de calificare.

Xander (71 mesaje) (Utilizator)

Cel putin acum nu se mai plange nimeni ca a fost meci urat si pentru prima data am sperat sa nu-mi iasa pronosticul :p.
Cat despre penalty, eu nu zic ca a fost gratis, daca te uitai atent vedeai cum i-a pus mana in jurul gatului si l-a tras in jos.

ebo (216 mesaje) (Utilizator)

Era de asteptat ca Goian sa primeasca galben. Si-a indeplinit norma de la Steaua de cate un cartonas pe meci (cand e departe de prietena sa mai ia si cate-un rosu, dar nu-i problema). Ca vorbeai de fitele lui Mutu, nu m-as lega atat de penalty, cat mai ales de faptul ca dupa ratarea lui a fost o faza cand a vrut sa faca totul de unul singur, ceea ce spune multe despre cat de mult s-a maturizat. In plus, n-am vazut jucator decat prin Congo care sa se sufoce pe teren dupa 75 de minute de joc. Totusi, a dat golul Romaniei si... e Mutu, orice s-ar zice. Eu il desemnam pe Chivu sa execute sau pe oricine altcineva. Lobont de nota 100, azi mai tare ca Buffon. Am avut si noroc, italienii ne-au sufocat, nu i-am vazut demult sa joace atat de bine si sa puna atata presiune pe un adversar. Pacat de accidentarea lui Radoi, Dica a adus un plus la pase date, dar la viteza si la pressing a fost un mare minus. Sa speram ca Olanda va bate Franta si ne va spori sansele de calificare.

Buffon a aparat cel putin 3 goluri azi, asa ca ambii portari au fost de nota 100. Ce sa mai spun de cum a scos penaltiul.

Oricum, acesta a fost unul dintre cele mai bune meciuri facute de ai nostri in ultimii ani, fara discutie. Scorul lasa de dorit si e adevarat ca ne multumim cu putin, dar Romania in seara asta a mers ori la bal ori la spital. Din pacate s-au impiedicat la intrarea la bal asa ca a fost 1 la 1.

Pacat, stim ca puteam mai mult, dar totusi astazi trebuie sa fim mandrii ca suntem Romani.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)

Cat despre penalty, eu nu zic ca a fost gratis, daca te uitai atent vedeai cum i-a pus mana in jurul gatului si l-a tras in jos.

Sunt 20 de faze din astea in orice meci si nu se da nimic.

Sunt 20 de faze din astea in orice meci si nu se da nimic.

Bai ma lasi, avem si noi odata noroc de un arbitru care ne da 5% in plus si voi tot aveti ce aveti cu faza aia. A fost, NU A CONTAT in rezultatul final asa ca nu are nici o relevanta.

Ce naiba, sunteti Romani, purtati-va ca atare.

Eu as vrea sa castigam corect, nu cu arbitru. Daca anulezi un gol si dai si-un 11 metri, e putin mai mult de 5%. Smiley

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

atunci e 10% SmileySmiley

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Xander (71 mesaje) (Utilizator)

Gata, ca-l iritati pe Ebo Smiley.

(Vizitator)

Hai Olanda, bateți francezi, după acea să vă batem noi.

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Gata, ca-l iritati pe Ebo Smiley.

las ca-i trece SmileySmileySmiley

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
13-Iun-2008, 10:06 Top

Nu trebuie sa-l acuzam pe mutu, sa nu uitam ca el ne-a calificat.
Si intr-adevar, din cauza ca a fost fitos a ratat. Un german rupea plasa.

13-Iun-2008, 10:06 Top

Nu trebuie sa-l acuzam pe mutu, sa nu uitam ca el ne-a calificat.
Si intr-adevar, din cauza ca a fost fitos a ratat. Un german rupea plasa.

Asta a vrut si el sa faca, doar ca nu i-a iesit.

13-Iun-2008, 11:06 Top

[SIZE=4] [COLOR=orange] A rascopt Portocala iar aromele ei mecanice mi-au cucerit simturile prin televizor!!![/color] [/size]

Incredibil joc reusit de olandezi!!! Intreaga faza a golului doi marcat de olandezi este fabuloasa!!!
Sa vedem, maine, daca si Spania confirma sau se dezumfla ca si Germania. Si, la orizont, se intrevad urmatoarele semifinale:
Portugalia - Germania
Olanda - Spania (ce meci va fi...)

14-Iun-2008, 12:06 Top

[SIZE=4] [COLOR=orange] A rascopt Portocala iar aromele ei mecanice mi-au cucerit simturile prin televizor!!![/color] [/size]

Incredibil joc reusit de olandezi!!! Intreaga faza a golului doi marcat de olandezi este fabuloasa!!!
Sa vedem, maine, daca si Spania confirma sau se dezumfla ca si Germania. Si, la orizont, se intrevad urmatoarele semifinale:
Portugalia - Germania
Olanda - Spania (ce meci va fi...)

Romania! ROMANIA!

Ce se mai poate zice, Olandezii ne-au adus in proportie de 70% in sferturi, ce putem cere mai mult dintr-o grupa ca a noastra. Daca-i scoatem pe Spanioli ........ar fi un miracol.

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
14-Iun-2008, 05:06 Top

Ma gandesc si eu....daca as fi Van Basten.....oare as trage sa bat Romania si sa intalnesc in semifinale iar Italia sau Franta,sau sa o las mai moale cu Romania si sa scap de campioana lumii si de vicecampioana lumii?......ma gandesc si eu

Acest subiect este închis.