Euro 2008

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
11-Iun-2008, 11:06 Top

Dragut meciul, nu a mai dominat asa copios Portugalia, dar la final eram bucuros. M-a mirat ca a pasat Ronaldo la golul 3, la cat de plin de el e ala(nu ca m-ar deranja) ma asteptam sa suteze.

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
12-Iun-2008, 02:06 Top

[LEFT] Rezultatele meciurilor de pe 11 iunie [/LEFT]

Grupa B

Cehia – Portugalia = 1 - 3

Elvetia - Turcia = 1 - 2

Grupa B

Crouatia - Germania ora 19

Austria - Polonia ora 21:45

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
12-Iun-2008, 11:06 Top

Ce tupeu a avut arbitrul ala...sa dai penalti in minutul 92 pentru o echipa care nu a jucat nimic, e de laudat. Da' si-au facut-o cu mana lor polonezi; daca mai fortau si ei un gol sa ma scoata si pe mine la pronosticuri(2-0) nu li se mai intampla aproape sa piarda calificare. Austria e pe departe cea mai praf echipa, dar au avut mare noroc pana acum...

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
12-Iun-2008, 11:06 Top

Dupa ce-a iesit Elvetia, era, oarecum, de asteptat sa traga putin arbitrul cu ei. De asta am si mizat pe 1-1. Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
13-Iun-2008, 12:06 Top

Las-o naiba, ala in Kongo e penalty...ce a tras, le-a facut cadou uun punct si a trimis Polonia acasa.

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)

Acum suntem siguri ce o sa iasa la Austria - Germania...
Polonia a avut ghinion (se pare ca nu si eu). Asa se intampla mereu cand joci cu echipa gazda / organizatoare si esti mai mic.

A fost tragere de tricou, nu e un penalti nejustificat.

mikethebike (8 mesaje) (Utilizator)
13-Iun-2008, 03:06 Top

A fost tragere de tricou, nu e un penalti nejustificat.

Dar mult prea usor acordat.Punctul asta nu foloseste decat Germaniei.

ebo (216 mesaje) (Utilizator)
13-Iun-2008, 11:06 Top

Las-o naiba, ala in Kongo e penalty...ce a tras, le-a facut cadou uun punct si a trimis Polonia acasa.

Din moment ce sunt gazdele e si normal sa traga cu ei.

Nu-si mai aduce nimeni aminte de Coreeni in 2002?

Apropo AMC, Congo se scrie cu C, nu cu K. :p

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

Atunci hai sa ne hotaram cum scriem numele tarilor, ori cum sunt ele in romana ori cum sunt ele in original ori asa cum sunt Engleza.

13-Iun-2008, 07:06 Top

Romania - Italia 1 la 1, ce meci!

De spart televizorul, nu alta.

Bravo baieti, ati jucat cu Italia de la egal la egal si chiar ati fost peste ei in multe momente.

Asta-i Romania, mai ziceti acum ceva rau despre ei!

13-Iun-2008, 09:06 Top

Eee, dar daca jucam asa cu Franta, mai curajosi in atac, fara frecatul mingii in jumatatea noastra, aveam 4 puncte acum. Intotdeauna ne multumim cu putin. In fine...
Dar in meciul de azi, mare noroc am avut! Gol anulat italienilor in prima repriza, perfect valabil. Lobont intr-o zi mare, cred ca a scos cel putin 3 goluri. Codrea a salvat si el, in ultimul moment, vreo 2 goluri. De arbitru ce sa mai vorbim... nu mai prindem noi asa ceva... Totusi, fitele lui Mutu au iesit la iveala: 11 metri executat pe mijlocul portii (primit gratis, zic eu). Goian, la fel, se vede ca are scoala Stelei, unde arbitrii sunt slugi: cartonas galben luat gratis!!!
Oricum, una peste alta, un meci mare facut de ai nostri, dar un egal cu multa sansa. Dar daca bate Olanda diseara, suntem calificati!

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)
13-Iun-2008, 09:06 Top

Felicitari ! Intr-adevar au fost mai indrazneti dar s-au cam jucat cu ocaziile. Acum nu stiu ce datorii au norvegienii la noi sau ce rau le-au facut italienii dar, saracul arbitru - sa fie sanatos sa mai arbitreze asa, nu putea sa bage si gol pentru Romania. Mutu s-a epuizat cam repede , ce sa-i faci, era emotionat, obosit, cu toate ca un jucator cu salariul lui nu prea se pierde usor cu firea (sau macar n-ar trebui). Oricum suntem inca in carti, e foarte bine ca am rezistat in fata lor, a italienilor.

Acest subiect este închis.