Euro 2008
Romania - Franta a fost cel mai urat meci de pana acum de la Euro, dar nu conteaza asta, important e ca am luat un punct si ca inaintea meciului cu Italia avem un moral bun. Fiti si voi mai solidari cu baietii, nu mai aruncati asa cu noroi in ei. Dupa ce c-am asteptat 8 ani sa jucam iar la un turneu final, acum mai faceti si figuri ca au facut doar un egal cu vigecampioana lumii? Cu Italia sa fie un meci mai greu decat cu Franta, dar nu e Italia in forma senzationala...poate reusim sa facem un egal si cu ei, olandezii sa bata pe Franta, iar in ultima etapa sa batem o echipa de rezerve a olandezilor.
HAI ROMANIA!!!
Cam multe vrei tu AMC .
Rezultatele meciurilor de pe 10 iunie
GRUPA D
Spania – Rusia = 4 - 1
Grecia – Suedia = 0 - 2
Turcia – Elvetia (Basel) ora 21:45
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Spania – Rusia = 4 - 1
Un meci foarte bun facut de Spania care dupa prima etapa pare sa fie una din favoritele la castigarea trofeului.
Starhawk, nu am scris corect " Turcia v-a fi batută " ?
NU...hai ca intelegeam sa fi gresit din neatentie, dar si dupa ce ti se atrage atentia asupra greselii, tot nu iti dai seama? Arunca un ochi p-http://www.romaniandolls.com/books/007manual/Manual03/GRAMATICA/fi.h" class="link"> aici , poate inveti si tu ceva.
M-am lamurit,eu scriu de mutu ca avea dificultati si imi este sters ca cica nu are legatura cu euro si mai sunt si amenintat cu warn de zici ca am distrus site-ul,si altii isi baga si-si scot,esti tare Starhawk.
Cat despre fotbal daca il mai intereseaza pe Starhawk o sa batem Italia si pierdem de la Olanda.
Cat despre fotbal daca il mai intereseaza pe Starhawk o sa batem Italia si pierdem de la Olanda.
Fa subiect separat cu ce a patit Mutu.
Abia astept sa inceapa meciul cu Portugalia...ei sunt favoriti mei si sper sa marcheze si Cristiano Ronaldo azi, ca merita la cum a jucat cu Turcia. Si sa lase joaca Scolari, sa-l bage si pe Quaresma, macar in repriza a doua, sa ne incante cu vreo "trivela"
sper ca esti multumit, dorinta ti s-a implinit ...

Acest subiect este închis.