Euro 2008

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
10-Iun-2008, 02:06 Top

Romania - Franta a fost cel mai urat meci de pana acum de la Euro, dar nu conteaza asta, important e ca am luat un punct si ca inaintea meciului cu Italia avem un moral bun. Fiti si voi mai solidari cu baietii, nu mai aruncati asa cu noroi in ei. Dupa ce c-am asteptat 8 ani sa jucam iar la un turneu final, acum mai faceti si figuri ca au facut doar un egal cu vigecampioana lumii? Cu Italia sa fie un meci mai greu decat cu Franta, dar nu e Italia in forma senzationala...poate reusim sa facem un egal si cu ei, olandezii sa bata pe Franta, iar in ultima etapa sa batem o echipa de rezerve a olandezilor.

HAI ROMANIA!!!

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
10-Iun-2008, 04:06 Top

Ar fi bine sa-i bata tot la scor, ca daca facem un egal si cu italia, sa ne rugam sa nu luam multe Smiley

(Vizitator)
10-Iun-2008, 05:06 Top

Cam multe vrei tu AMC .Smiley

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
10-Iun-2008, 11:06 Top

Rezultatele meciurilor de pe 10 iunie

GRUPA D

Spania – Rusia = 4 - 1

Grecia – Suedia = 0 - 2

Grupa A

Cehia – Portugalia
(Geneva) ora 19
Turcia – Elvetia
(Basel) ora 21:45

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
10-Iun-2008, 11:06 Top

Spania – Rusia = 4 - 1

Un meci foarte bun facut de Spania care dupa prima etapa pare sa fie una din favoritele la castigarea trofeului.

Grecia – Suedia = 0 - 2

Am vazut doar repriza a doua, o repriza cu un fotbal de calitate nu am asteptam ca Grecia sa piarda.

ashrak@subs.ro
11-Iun-2008, 12:06 Top

A jucat foarte frumos Spania, astept de sambata meciul asta si nu am facut-o degeaba. Pana acum tot mai multe echipe isi depun candidatura pentru titlul european, o sa avem un turneu fierbinte si asta nu poate decat sa bucure orice microbist.

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)
11-Iun-2008, 02:06 Top

Spania a jucat bine pentru ei si spectaculos pentru noi. Cred ca e de prisos sa mai spun si eu ca o sa ajunga departe. Suedia e tenace si ambitioasa, gata oricand sa incurce planurile oricui.

(Vizitator)
11-Iun-2008, 03:06 Top

Starhawk, nu am scris corect " Turcia v-a fi batută " ?

11-Iun-2008, 03:06 Top

SmileyNU...hai ca intelegeam sa fi gresit din neatentie, dar si dupa ce ti se atrage atentia asupra greselii, tot nu iti dai seama? Arunca un ochi p-http://www.romaniandolls.com/books/007manual/Manual03/GRAMATICA/fi.h" class="link"> aici , poate inveti si tu ceva.

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
11-Iun-2008, 04:06 Top

M-am lamurit,eu scriu de mutu ca avea dificultati si imi este sters ca cica nu are legatura cu euro si mai sunt si amenintat cu warn de zici ca am distrus site-ul,si altii isi baga si-si scot,esti tare Starhawk.
Cat despre fotbal daca il mai intereseaza pe Starhawk o sa batem Italia si pierdem de la Olanda.

11-Iun-2008, 05:06 Top

Am zis ca aici vorbim doar despre meciuri nu despre ce a patit Mutu si bla bla bal. Dar se pare ca tot timpul se gaseste cate unul care sa devieze de la subiect.

ashrak@subs.ro
AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

M-am lamurit,eu scriu de mutu ca avea dificultati si imi este sters ca cica nu are legatura cu euro si mai sunt si amenintat cu warn de zici ca am distrus site-ul,si altii isi baga si-si scot,esti tare Starhawk.
Cat despre fotbal daca il mai intereseaza pe Starhawk o sa batem Italia si pierdem de la Olanda.

Fa subiect separat cu ce a patit Mutu.

Abia astept sa inceapa meciul cu Portugalia...ei sunt favoriti mei si sper sa marcheze si Cristiano Ronaldo azi, ca merita la cum a jucat cu Turcia. Si sa lase joaca Scolari, sa-l bage si pe Quaresma, macar in repriza a doua, sa ne incante cu vreo "trivela"

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
11-Iun-2008, 06:06 Top

Ce ne rup italienii.... Smiley

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)
11-Iun-2008, 09:06 Top

Abia astept sa inceapa meciul cu Portugalia...ei sunt favoriti mei si sper sa marcheze si Cristiano Ronaldo azi, ca merita la cum a jucat cu Turcia. Si sa lase joaca Scolari, sa-l bage si pe Quaresma, macar in repriza a doua, sa ne incante cu vreo "trivela"

sper ca esti multumit, dorinta ti s-a implinit ...
Smiley

Acest subiect este închis.