Euro 2008

ebo (216 mesaje) (Utilizator)
16-Iun-2008, 05:06 Top

De ce nu sa-i facem pe portughezi sa piarda a doua finala la rand?

Chiar crezi ca putem ajunge acolo? Adica ......eu unul vreau dar ........si oare poate Portugalia sa prinda iara finala?

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
17-Iun-2008, 11:06 Top

Ce frumos ne-am aparat.
Trebuia sa pastram un scor de egalitate si la 0-0 si la 0-1.
Eu nu am inteles nimic...

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Ce n-ai inteles? Ei se credeau deja calificati, au crezut ca Olanda uita ca in toamna a incasat-o la costanta.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Catalin (147 mesaje) (Utilizator)

Se pare ca n-au uitat si, fara sa se forteze prea tare, ne-au spus destul de clar ca atunci a fost un ... accident.
Putea sa fie si acum dar ... cum zice cantecul ... cine are noroc, are, cine nu trebuie sa si-l faca si noi i-am cam dat cu piciorul.

E clar ca au lasato mai molae cu noi, deh poate am fi avut mai mari sanse daca isi dadeau si autogol olandezi Smiley

ashrak@subs.ro

Intradevar puteau sa fie si ei baieti salon, sa ne ridice putin moralul...

18-Iun-2008, 12:06 Top

Avand in vedere ca nicolita se abtinu sa nu ii de-a gol lui lobont Smiley

ashrak@subs.ro
WebMan (551 mesaje) (Utilizator)

Au vândut meciul italienilor, că trebuie să meargă toți la nunta lui Chivu...

(Vizitator)

Ce sa zic, mereu vom fi prea mici pentru un vis atat de imposibil... I-am dus pe olandezi in mocirla de la Constanta. Daca nu ploua si nu dadea Goian gol din offside probabil nu castigam grupa. La un turneu final nu merge celebra noastra tactica cu parjolitul terenului si otravitul fantanilor. Acolo se vede adevarata ta valoare. Piturca a gresit grav. Marius Niculae n-avea ce cauta din minutul 1 intr-un meci atat de important. Cum si antrenorul a declarat-o, toti erau cu urechile la acel iluzoriu 0-0 ce trebuia sa iasa dincolo. Mentalitate tipic balcanica: unii au desfacut sampania, si-au facut rezervari la Viena (probabil sa vada Italia in finala) si au mobilizat sute de jandarmi pe strazi pentru o aurora boreala care se vede atat de rar (cam o data la deceniu) si pe aceste meleaguri. Altii asteptau - tipic romanesc - nu doar ca Olanda sa se prezinte cu 9 rezerve, nu doar ca Olanda sa se dea la o parte din fata portii, dar si ca Italia si Franta sa faca 0-0. Ei, asta a fost, cred, picatura care a umplut paharul si care l-a maniat pe Dumnezeu. Ne meritam soarta. Sper doar ca Italia sa elimine Olanda in semifinale, sa simta si olandezii ce inseamna razbunarea italiana. Fortza Italia si noi o sa revenim la scumpul nostru campionat si la generatia noastra ratata. Mutu e marele jucator caruia i se datoreaza eliminarea Romaniei. Mai auzisem o parere stupida a cuiva, inainte de primul meci al Romaniei, care propunea o cheta publica pentru platirea datoriei lui Mutu la Chelsea. Cred ca ar trebui sa ne trezim din idiotenia de a ne numi romani si sa incercam sa ne europenizam, altfel pierim in praful balcanismului de zi cu zi, inecati intr-o manea si surziti de prostie.

las' ca-i batem pe toti la UEFA Euro 2008 pe ce vor ei... pe PC, pe Gameboy, pe ...

(Vizitator)

Da, pentru ca acolo putem schimba echipa Olandei asa cum vrem noi, eventual o putem lasa in 8 oameni.

Ne-am imbatat cu apa de ploaie, ne-am culcat pe o ureche si aia surda, ne-am... inca nu si-au dat seama ca aceste competitii internatioanel ii ajuta in cariera, le creste cota, intra si ei in atentia mai marilor din fotbal (la echipe ma refer). Pana la urma isi fac rau chiar lor iar noi continuam sa ne agitam, sa strigam si sa comentam... lucruri pe care oricum le-am face, indiferent de rezultatul de pe tabela de scor.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
18-Iun-2008, 09:06 Top

Se pare ca n-au uitat si, fara sa se forteze prea tare, ne-au spus destul de clar ca atunci a fost un ... accident.
Putea sa fie si acum dar ... cum zice cantecul ... cine are noroc, are, cine nu trebuie sa si-l faca si noi i-am cam dat cu piciorul.

Pai nu stii, am parjolit glia in fata invadatorilor, am otravit fantanile, si i-am asteptat la loc mlastinos.
Apoi ei inaintau central si noi trageam din padure de pe margini Smiley.

18-Iun-2008, 09:06 Top

aceeasi tactica... pana si Sinan Pasa s-a mai modernizat.

ebo (216 mesaje) (Utilizator)
18-Iun-2008, 11:06 Top

Daca eram aici pe forum aseara, faceam prapad .....asa ....acum, n-are rost, mi-a trecut.

Bravo lor pentru ce-au facut si credeti-ma, ei sunt mult mai suparati decat noi pentru ca isi dau seama mai bine de sansa pe care au irosit-o. Pacat Mutule ca n-ai fost mai treaz, pacat Tamas ca n-ai fost mai atent, pacat Contra ca nu le-ai rupt picioarele asa cum numai tu stii, pacat Lobont ca tu stai numai in poarta, pacat Daniel Niculaie ca-i alergat degeaba, pacat ca pe Dica nu l-am vazut, pacat ca lui Radoi ii lipseste cu desavarsire orice simt al autoprezervarii, pacat Chivule ca ......n-avem mai multi ca tine. Banele ........"run Forest, run"!

Acest subiect este închis.