CONCURS SUBS.RO
mda am dat o in bara rau 83 pts la faza cu ursu am zis ca e tot din 300 pt ca si acolo e o faza identica cu asta iar la poza 9 nu stiut cu toate ca am vzaut filmu ffs
78 de puncte,am gresit la 7,11 si 15.
Clasament se va da la incheierea rundei 3, si si atunci vor fi mentionate doar primele 10 pozitii, pentru a nu se simti cineva lezat. Runda 3 incepe sambata dimineata la ora obisnuita, adica in 30 de ore.
guys, incercati sa nu mai fiti asa de politicosi "va veni si vremea ta" eu unul nu ma supar daca ar fi asa; ma simt prea bine pe forumul asta ; ma uit la filme cu placere, iar concursul mi-a starnit curiozitatea; mai am o idee: sa existe pe youtube sau oriunde (stage6, spre exemplu) mici fragmente din filme si filmele sa fie recunoscute dupa fragmente; astept punctajul de dupa runda a 3-a
parca era si un urs AMC orcum nu imi pasa ce era dar eu aveam imaginea aia cu ursu intiparita in minte pt ca am vazuto undeva si am crezut ca in 300 pt ca ''parca'' era si un urs in afara de lup pe acolo dar daca tu esti sigur ca nu era nici un urs atunci din fantastic four mi-a ramas intiparita.