CONCURS SUBS.RO
sectiunea cu filmele europene mi se pare cea mai grea eu nu prea recunosc acolo multe filme; e o idee foarte buna ca s-a dat posibilitatea sa aleaga si userii sectiunea la care pot raspunde mai bine
si e bine spus sa nu ne grabim; bafta la toata lumea la ghicitul filmelor
; presupun ca la fiecare sectiune, punctajul total e la fel
Banuiesti bine.
Concursul se desfasoara lunar, iar faza a treia si ultima incepe, ca de obicei, sambata dimineata la ora 0:01. Durata: identica cu a primelor 2 faze.

Tocmai de aceea s-a dat posibilitatea de a alege. UNii se descurca mai bine cu filmele clasice, altii nu scapa niciun film nou, unora le plac filmele europene. Asa, fiecare va alege ce i se pare mai potrivit. Poate altul va spune "mama, ce simpla e sectiunea film european"

Inca o data mult succes tuturor.
la mine cel putin e problema ca am multe filme (mai ales noi) dar nu am timp sa le vad, in ritmul in care apar; mai folosesc si un motor de cautare, mai un imdb, orice ca sa ma ajute; uneori te ajuta si poza in sine, ca e de la un film HD la filmele vechi, sunt atatea care ar putea fi trecute, incat poate fi greu; eu am ales sectiunea cu filmele vechi pentru ca acolo am recunoscut cele mai multe filme... la cele la care nu eram sigur nu am scris nimic; ar fi si mai bine daca s-ar da fraze din film... nu din traducere, ci din film; eu stau si mai bine cu memoria auditiva
si nu neaparat fraze celebre... anyway, acum am observat ca o sa fie lunar :o o sa ma ajute sa-mi ascut simtul de cinefil
http://forum.subs.ro/viewtopic.php?t=3943" class="link"> Filmele si punctajele lor!