CONCURS SUBS.RO
e naspa sectiunea 3 pt ca nu ai sunet la trailere wtf ?? ff naspa.
kralizec trailere sunt trailere din filme si poze sunt poze din filme daca nu stii diferentza nu posta.Sunetu etc orce iti poate aduce aminte uneori trebuie mai mult decat niste imagini.Nu mai posta tampenii !
Trailer-ul este o prezentare la un film. Aici, la concurs, este o secventa dintr-un film. Cred ca tu esti cel care face confuzii. Si masoara-ti putin cuvintele...
Nu crezi ca ai pretentii cam mari? Este un concurs, accepta provocarea, respecta regulile si vei vedea rezultatele. Nimeni nu vorbeste tampenii, mai usor cu astfel de afirmatii sau mai bine, serveste o bere rece.
rofl normal ca acept regulile si dimpotriva nu am nimic impotriva lor.Ati inteles gresit ce am vrut sa zic :O.Mi-am spus doar parerea cu privire la sectiunea 3 voi faceti ce vreti pt ca voi organizati eu doar am spus ca era mai frumos daca avea sunet secventa deoarece nu totdeauna iti aduci aminte daca vezi o simpla imaginea sunetu si multe altele iti pot fi de folos.
Nu vad cum ai putut sa ajungi la concluzia ca sunt impotriva regulilor conc si etc : ) omg ce naiba doar nu suntem copii.
kralizec secventze am vrut sa zic dar m-am grabit sa postez sa-ti zic ca pe langa secventele alea daca era sunet era mai incantator prin asta nu vreau sa zic usor pt ca ei puteau orcand sa puna niste secventze mai complicate daca era sunet.
''Pai pana acu' au fost poze si le-ati ghicit. Pozele aveau sunet? ''
Prin postu tau eu inteleg ca tu afirmi ca eu zic ca e greu si nu-mi convine.
Cum ti-am zis mai sus gresesti nu asta am vrut sa zic.
Ah pt mine unu nu au fost probleme secventzele alea chiar au fost usoare pt ca descriptia a ajutat enorm chiar prea mult parerea mea.
Am rezolvat totul in 10 minute cu ajutorul une i prietene dar trebuie verificate amanuntit pt ca stiu ca am gresit la 2-3 poze.
asa e nu stiam fara ea sa rezolv atat de repede trebuia sa ma chinui la imagini ceva timp.