Champions League & Cupa UEFA

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
2-Mai-2007, 11:05 Top

AC Milan - Man. United 3 - 0
Milan a doua finalista

Dinamo va juca tur preliminar in UEFA CL Smiley

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
3-Mai-2007, 12:05 Top

Finala am ghicit-o Smiley

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
3-Mai-2007, 03:05 Top

Milan o sa castige CL-ul Smiley

23-Mai-2007, 11:05 Top

AC Milan noua campioana UEFA Champions League Smiley

ashrak@subs.ro

Milan o sa castige CL-ul Smiley

:B: poate nu am zis si scorul, dar pe un forum am zis ca o fi 2 - 1... hehe Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

Hai c-o nimeriram.
Numai cu UTA n-o nimeresti tu Smiley

Numai cu UTA n-o nimeresti tu Smiley

:x :x :x merita mai mult Liverpool, o domit tot meciul aproape Smiley

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)
24-Mai-2007, 12:05 Top

A castigat in schimb Milanul in stilul clasic italian, cu MULT NOROC, teatru si tras de timp.
Asta e, capul sus Liverpool si vedeti la anul ce faceti.

24-Mai-2007, 12:05 Top

Am ghicit și câștigătoarea !!!!

Smiley

CucuBau, ce meci ai văzut tu ????

1. UNDE A AVUT NOROC ???

Ce ocazie de gol a avut, a marcat...

2. TEATRU????

Da, ceea ce face Kaka se numește SPECTACOL...

3. TRAS DE TIMP ?

Nu am văzut O SINGURA FAZĂ din asta....

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)
24-Mai-2007, 07:05 Top

Inseamna ca ai vazut alt meci. Adu-ti aminte doar de faza in care a incasat Inzaghi o minge in abdomen si i s-a oferit ajutorul pentru a se ridica si a iesi din teren pentru ca incurca meciul. A refuzat, doar de, mai tragea putin de timp. Nu am spus ca au frecat menta tot meciul dupa ce au dat un gol sau ca numai au tras de timp. Dar au tras de timp, poti sa spui ce vrei.
Cum care noroc? Te pomenesti ca primul gol a fost dat dintr-o faza lucrata, stia Pirlo ca Inzaghi va devia cu umarul.
Eu stiu ca esti fan al fotbalului italian dar asta nu inseamna sa fii si orb. Care arta a lui Kaka? Ce arta a aratat aseara? Este un jucator care mie in general imi place dar aseara cum il atingeau aia cum era la pamant. Si nu a facut mai nimic in afara de acel dribling la care i-a dat replica mai apoi Liverpool. Dar na, italienii au antrenamente speciale de cazut, de simulat, etc.

(Vizitator)
24-Mai-2007, 08:05 Top

S-a vazut clar ca Milanul a avut o doza mai mare de intelepciune. A stiut cum sa joace cu o echipa bine asezata in teren, cu un joc colectiv foarte bun. Si tragerile de timp fac parte din arsenalul unei mari echipe. In caz contrar, oricand se putea revedea episodul din finalul meciurilor Romaniei cu Norvegia sau Danemarca. Poate noi, romanii, n-am invatat lectia, italienii insa sunt experti in anti-joc. Sincer, mie mi-a placut Milanul de aseara. Naivitatea englezilor, desi compensata de daruire, le-a fost fatala. Din 3 echipe spectaculoase englezesti, a castigat a patra echipa, pragmatica. Si, in plus, e si italiana. O data in plus se demonstreaza ca nu spectacolul aduce trofeele, ci doar simpatiile.

24-Mai-2007, 08:05 Top

Da, ceea ce face Kaka se numește SPECTACOL...

Da, dar nu ieri... a fost slab, nu l-am vazut pe teren. In afara de pasa de gol nu a facut nimic. Degeaba ca tot el o sa iei balonul de aur. Smiley

24-Mai-2007, 04:05 Top

Adu-ti aminte doar de faza in care a incasat Inzaghi o minge in abdomen si i s-a oferit ajutorul pentru a se ridica si a iesi din teren pentru ca incurca meciul.

Mingea i-a venit in Plex... si l-a lasat fara aer... de aia vroia sa-l ajute si englezul....

Oricum, vorba aia: FOTBALUL SE JOACA PE GOLURI, deci, cine a ridicat CUPA, a fost mai bun...

PS: Crede-ma ca nu vroiam sa castige Milan, ne-au stricat toata DISTRACTIA ... Smiley

15-Aug-2007, 10:08 Top

BATE Borisov - Steaua București 2 - 2

un meci mult mai greu dacat părea la prima vedere, Steaua rămâne cu șanse foarte mari de calificare în grupele UEFA Champions League ediția 2007 - 2008

ashrak@subs.ro
15-Aug-2007, 10:08 Top

Meci penibil facut de Steaua. Nu au luat in serios acest meci. Prima repriza a fost a lui BATE si a doua a lui Steaua. Steaua o sa se califice, dar cu emotii si cu mult noroc.

Acest subiect este închis.