Champions League & Cupa UEFA

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
22-Mai-2008, 04:05 Top

Cred ca de nu m-au injurat vecinii cand a ratat Terry, am sarit prin casa ca nebunu. Acum fara nici o gluma...cand se indrepta Terry spre balon am dat tare cu pumnu in pamant si am strigat RATEAZA! Credeti ca am avut ceva d-aface cu ratarea? Smiley)

Meciul a fost unul nici prea modest, dar nici prea tare, un meci care nu m-a plictisit...bine ca a ratat Terry ca daca nu il rupeau toti pe Ronaldo...

Da,tu esti vinovat,din cauza ta a ratat TerrySmiley

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)

Oricum, dacă era să merite cupa cineva după 90', aia era Chelsea...

(Vizitator)

Finala frumoasa in prima repriza, in a doua s-a jucat mai prudent, chiar daca au existat ocazii importante de joc. La 11m, inainte sa execute Terry, televiziunea a dat un cadru cu Ferguson. Chelsea era ca si castigatoare, ma asteptam ca scotianul sa fie resemnat, eventual sa faca un gest pe care de obicei il vezi la echipele de fotbal aflate in aceasta situatie, acel semn de unitate prin punerea mainilor pe umerii celuilalt. El isi mesteca linistit, cu o seninatate dezarmanta, guma. Mi-am zis: cum poate omul asta care a cladit acea echipa care cateva secunde mai tarziu urma sa se prabuseasca, sa stea atat de linistit ? Poate ca nimeni nu mai credea, asa cum o facea el, intr-o minune. O minune care s-a intamplat a doua oara dupa finala din 1999 cu Bayern ! Transmisia meciului s-a incheiat cu o imagine simbolica: veteranul Bobby Charlton, emblema vie a M.U., s-a aflat in fruntea jucatorilor invingatori, conducandu-i pana in locul unde urma sa i se inmaneze echipei trofeul si medaliile. Si, tot in mod simbolic, acesta a refuzat sa-si puna medalia la gat. Asta inseamna sa-ti respecti propria istorie. Cu exceptia Timisoarei (care am inteles ca s-a despartit de Jackie Ionescu) si a Rapidului (care il mai are pe Raducanu alaturi de echipa), nici o alta echipa din Romania nu are ca simbol in umbra ei vreo legenda. Manchester a dat, aseara, o lectie de istorie... istoriei fotbalului. Daca Charlton e cel mai iubit fotbalist al clubului din toate timpurile, Alex Ferguson cu siguranta si-ar merita titlul de cel mai mare antrenor englez din toate timpurile.

P.S. In fotbalul de astazi nu ajunge sa investesti doar bani si sa aduci cei mai buni jucatori din lume. Daca nu joci pentru istorie, niciodata nu vei ajunge o legenda, ci mereu vei fi un simplu mercenar. Drogba niciodata nu va fi o legenda pentru ca istoria nu poate fi fabricata decat prin devotament fata de culorile unui club, de legendele sale, ceea ce in cazul lui Chelsea nu poate fi vorba, pana la venirea rusului Chelsea fiind o echipa oarecare in peisajul fotbalistic englez, cu un singur titlul castigat dupa razboi.

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
22-Mai-2008, 05:05 Top

Oricum, dacă era să merite cupa cineva după 90', aia era Chelsea...

De ce? Pentru ca a dat-o in bara de 2 ori? Si Man Utd a avut 2 ocazii uriase si sa nu uitam ca prima repriza a fost dominata in totalitate de ea, iar in a doua au fost mai prudenti, dar nu poti zice ca a fost o repriza dominata de Chelsea.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

Eu l-as da afara pe Anelka. A intrat nu a alergat de loc.
Nu inteleg de ce nu l-a bagat pe ucrainian

Eu nu inteleg ce cauta acest Avram Grant la Chelsea? L-a luat direct din Israel...mai bine il lua pe PetrescuSmiley

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Eu nu inteleg ce cauta acest Avram Grant la Chelsea? L-a luat direct din Israel...mai bine il lua pe PetrescuSmiley

e prietenul lui [SIZE=-1] Abramovich
Smiley
[/size]

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
22-Mai-2008, 06:05 Top

e chestie de loterie la meciuri din astea.eu ma intreb daca dadea Terry ultimul gol ce ii faceau lui Cristiano Ronaldo....amandoua au jucat frumos si amandoua meritau sa castige zic eu.dar sa ma ierte Dumnezeu daca Mutu nu e cu o clasa peste ala...cel putin la penalty.

22-Mai-2008, 06:05 Top

Eu ma uit la mai toate meciurile lui Man Utd din Premier League si de fiecare data cand a batut Ronaldo penalty era numai la vinclu si cu forta...chiar nu imi dau seama cum de a ratat 2 la rand in CL

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
23-Mai-2008, 12:05 Top

De ce? Pentru ca a dat-o in bara de 2 ori? Si Man Utd a avut 2 ocazii uriase si sa nu uitam ca prima repriza a fost dominata in totalitate de ea, iar in a doua au fost mai prudenti, dar nu poti zice ca a fost o repriza dominata de Chelsea.

Eu vorbeam doar de finală...

Prima repriza se putea da pentru Manchester, dar golul lui Lampard a făcut ca prima repriza să fie echilibrată...
În a doua repriza, Manchester DOAR s-a apărat, a avut 2 contraatacuri...

Chelsea a avut de 3 ori mai multe suturi spre poartă, de aici si demonstrația că a atacat mai mult...
Si a avut mai multe cornere decât Manchester...

phoenixbm (25 mesaje) (Utilizator)
23-Mai-2008, 10:05 Top

Pacat de Terry..Asa pot sa-mi incep postul despre finala..Un meci frumos,echilibrat..Se vede ca echipele sa cunosc pe de rost..Felicitai celor de la Man Utd,pt noroc...In rest,dupa umila mea parere,Chelsea merita trofeul,dar fotbalul e fotbal...

Acest subiect este închis.