Champions League & Cupa UEFA

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
9-Apr-2008, 12:04 Top

Nu domne nici vorba lol.

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
9-Apr-2008, 12:04 Top

Ok.

Sorry atunci :p

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
29-Apr-2008, 11:04 Top

Manchester United - FC Barcelona 1 - 0

Destul de frumos meciul, Manchester a fost mai buna.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
WebMan (551 mesaje) (Utilizator)

Manchester United - FC Barcelona 1 - 0

Destul de frumos meciul, Manchester a fost mai buna.

Mai bună în apărare poate....

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Mai bună în apărare poate....

a castigat => a fost mai buna

Eu unul nu imi dorema sa castige Manchester eu simpatizez Barcelona, dar asta e...

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
30-Apr-2008, 12:04 Top

a castigat => a fost mai buna

Smiley Smiley Smiley daca castigi la un gol diferenta, inseamna ca ai fost mai bun pe teren?

Intr-un fel ma bucur ca a iesit Barcelona. Insa vom vedea o finala cu doua echipe englezesti Smiley

r3loo (0 mesaje) (Utilizator)
30-Apr-2008, 04:04 Top

Nu conteaza ca finala se joaca intre 2 echipe englezesti; acest lucru reflecta adevarul:faptul ca in Anglia se joaca cel mai bun fotbal din lume si ca indiferent de meciul final de la Moscova,Manch. Utd.-Chelsea sau Manch. Utd.-Liverpool(sper varianta a douaSmiley), spectacolul va fi garantat!

phoenixbm (25 mesaje) (Utilizator)
30-Apr-2008, 05:04 Top

momentan in anglia se joca cel mai frumos fotbal...nu cred ca vom avea o finala super tacticizata,indiferent de partenera diavolilor rosii....sa vedem doar o finala buna,restul nu conteaza...

cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)
30-Apr-2008, 06:04 Top

momentan in anglia se joca cel mai frumos fotbal...nu cred ca vom avea o finala super tacticizata,indiferent de partenera diavolilor rosii....sa vedem doar o finala buna,restul nu conteaza...

Trebuie sa te contrazic, parerea mea e ca va fi o finala foarte tacticizata deoarece echipele se cunosc foarte bine si vor fi culaoare foarte putine, finala va fi catigata cu 1-0 chiar 0-0 si prelungiri, sincer sper sa ma insel si sa fie spectacol dar nu prea cred

30-Apr-2008, 11:04 Top

eu nu cred ca va fii tacticizata...pe simplul motiv ca au disputat o gramada de meciuri impotriva unuia vor incerca sa se autodepaseasca....

bkl.dica10 (119 mesaje) (Utilizator)
1-Mai-2008, 12:05 Top

eu nu cred ca va fii tacticizata...pe simplul motiv ca au disputat o gramada de meciuri impotriva unuia vor incerca sa se autodepaseasca....

Cam de aceeasi parere. Oricum, echipele nu vor risca sa faca spectacol, vor incepe meciul cu prudenta, iar momentul in care se va deschide scorul va fi decisiv pentru desfasurarea ulterioara a partidei (daca se da gol repede sigur va fi un meci frumos). Plus ca Chelsea acum mai si ataca dupa ce da gol Smiley. Si sa nu uitam ca ambele echipe au jucatori care pot rupe echilibrul in orice moment.

1-Mai-2008, 02:05 Top

Acum ca se cunosc deja ambele finaliste,ma astept la un meci frumos,care sa se ridice la nivelul unei partide din Anglia...Sper sa castige Chelsea,ar merita pe deplin,mai ales dupa cat s-a investit,si ce jucatori are...

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
21-Mai-2008, 06:05 Top

In aceasta seara cu incepere de la ora 21:45 se va juca prima finala Champions League 100% englezeasca. Dupa ce intreg anul aceasta competitie a fost dominata de echipele venite din Anglia(Man Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool) finala vine ca ceva normal.

Se vor infrunta 2 echipe care sunt intr-o lupta continua de cand Abramovici a venit la Chelsea.

Pe de o parte avem fantezia lui Cristiano Ronaldo, pe de alta parte eficienta lui Didier Drogba...avem mijlocasi de clasa mondiala(Scholes, Ballack, Lampard, Giggs)...fundasi exceptionali(Ferdinand, Terry)...si nu in ultimul rand portari extraordinari(Cech, Van der Sar). Cu alte cuvinte avem tot ce ne putem dori.

Trebuie sa recunosc ca in acest meci favorita mea clara este Mancehster(tin cu ei de cand ma stiu) si sper sa reuseasca sa castige partida in urma unui joc fabulos, demn de o finala CL.

Pronosticul meu este 2-0 pentru Manchester si Ronaldo da cel putin un gol.

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
22-Mai-2008, 12:05 Top

Interesant si dramatic meciul.Am tinut cu Manchester dar sincer mi-a parut rau de Chelsea.Cred ca e necinstit cu loviturile astea la penalty.Mai bine mai rejoci meciul pana castigi,asa loterie......

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
22-Mai-2008, 03:05 Top

Cred ca de nu m-au injurat vecinii cand a ratat Terry, am sarit prin casa ca nebunu. Acum fara nici o gluma...cand se indrepta Terry spre balon am dat tare cu pumnu in pamant si am strigat RATEAZA! Credeti ca am avut ceva d-aface cu ratarea? Smiley)

Meciul a fost unul nici prea modest, dar nici prea tare, un meci care nu m-a plictisit...bine ca a ratat Terry ca daca nu il rupeau toti pe Ronaldo...

Acest subiect este închis.