Champions League & Cupa UEFA
Deci, jos pălăria pentru trecerea turnului, trăiască Liverpool, dar tu Shepre, iar ai văzut alt meci...
E adevărat că cine dă gol e considerat mai bun, dar PESTE n-au fost niciodată în meciul de aseară, chiar deloc...
Dacă intrau toate CLARE a Inter-ului, era SCOR MARE ... numai 4 clare în prima repriză...
E adevărat că cine dă gol e considerat mai bun, dar PESTE n-au fost niciodată în meciul de aseară, chiar deloc...
Dacă intrau toate CLARE a Inter-ului, era SCOR MARE ... numai 4 clare în prima repriză...
Nu m-am referit la meciul de marti. Ci tur-retur.
Pe goluri se joaca fotbalul, nu pe ocazii.
Nu stiu de ce dar eu cred ca nenea Cruz le-a mancat meciul. A mai ratat si Ibrahimovic, dar daca esti fan al Inter-ului nu cred ca uiti usor faza cand Ibrahimovic l-a last singur pe Cruz cu Reina, iar acesta a tras pe langa + ca mai avea un coechipier la care daca pasa ramanea cu poarta goala. Si nu a fost singura lui ocazie.
P.S.: Chivu cred ca a jucat destul de bine. Nu vad de ce tot comenteaza presa ca a dat Torres gol de langa el pentru ca la cum a decurs faza dadea de langa oricine.
Mie ambele meciuri mi s-au parut destul de echilibrate. Inter a ratat mult acasa dar, asta e, pana la urma cine da goluri castiga. Nu pot spune ca Inter a fost peste Liverpool cu mult sau invers. Doar ca Liverpool a marcat pe cand Inter nu a reusit nici macar o singura data in ambele meciuri. Asta e, WebMan, shift happens.
Corect, sunt Interist, dar asta nu mă face obiectiv....
Nu numai Ibra, dar si Cruz, care nu o-a dat lui Stancovik, care era singur in fata portii, călcâiul care i-a luat mingea lui Cambiaso....
Si e in mare parte vina lui Chivu la gol, pentru că era omul lui, dar nu trebuia sa stea la 5 metri de el si sa-l lase sa joace mingea cum a vrut el.... Oricum, in ciuda fazei ăsteia, Chivi a fost printre cei mai buni de la Inter ...
Nu numai Ibra, dar si Cruz, care nu o-a dat lui Stancovik, care era singur in fata portii, călcâiul care i-a luat mingea lui Cambiaso....
Si e in mare parte vina lui Chivu la gol, pentru că era omul lui, dar nu trebuia sa stea la 5 metri de el si sa-l lase sa joace mingea cum a vrut el.... Oricum, in ciuda fazei ăsteia, Chivi a fost printre cei mai buni de la Inter ...
Tu nu ai vazut cum alerga, ca era cu mana lipita...
Liverpool - Arsenal 4-2 ...ce meci...insa imi pare rau s-o spun,arbitrii omoara acest sport.Tot spectacolul e naruit de prostia unor simplii arbitrii,ca si la noi ca si peste tot.Ma gandesc ca singurul sport barbatesc si corect e doar rugby-ul,macar acolo se da o decizie grea doar dupa ce este revazuta pe caseta la reluare.Pacat,din nou.
mah sa-i spui cui vrei tu
De ce mah,ce conteaza care a jucat mai bine,eu am zis altceva...ma referam la arbitrii ca strica jocuri de fotbal superb
Acest subiect este închis.