Champions League & Cupa UEFA
Eu zic o finala Liverpool- Bayern, cu Liverpool incoronata regina Europei. Dar ce meci ar fi, atunci, in semifinala... Manchester-Bayern... Abia astept.
Roma 3-8 Man. United
Chelsea 3-2 Valencia
Fain... ce mi-a trebuit sa consult mai intai rubrica sport, in loc sa ma uit cuminte la rezumat ?
Aici sunt de acord cu Cata2. Nu cred ca Manchester va rezista Milanului in retur. Milan, chiar daca e o echipa batrana ca varsta a jucatorilor, are o mare experienta, si cred ca asta e cheia succesului ei. A jucat pragmatic in tur, dar sclipirile unui jucator extraordinar precum Kaka erau sa faca definitiv diferenta. Caderea obisnuita, deja, pe final, cred ca ar trebui sa fie singurul obstacol pentru calificarea in finala a Milanului. Cat priveste pe Chelsea, cum nu urmaresc "maratonul" campionatului britanic, nu pot sa-mi dau cu parerea daca Liverpool ar fi mai buna sau nu. Liverpool mi s-a parut o echipa omogena, experimentata, si s-ar putea ca in retur sa produca surpriza. Cat priveste intr-o finala Chelsea/Liverpool - Milan, as merge pe mana italienilor. Chiar daca ucid spectacolul, sunt foarte bine asezati in teren si daca defensiva e betonata si sansa iti va surade la un moment dat in fata... doar, in cele din urma, e un singur meci...
Pai prima repriza a fost dominata de Milan, a doua de Manchester, care a fost si mai spectaculoasa. Nu cred ca o sa treaca Milan-ul mai departe. Or fi ei batrani si experimentati, dar Mancheter e in mare forma si are sanse si la castigarea trofeului, zic eu. Presimt ca Liverpool o sa faca o supriza in retur
Ar fi ceva sa vedem o finala Liverpool - Milan (revansa)
O asteptam pe Milan... Si asa s-a dus cu visele dinamovistilor... Mai au o noapte de sperante. Poate la anul va fi mai bine.
Acest subiect este închis.