Champions League & Cupa UEFA

ASO (16 mesaje) (Utilizator)
9-Mar-2007, 08:03 Top

Anul ăsta va fi al lui Chivu Massimo Smiley

(Vizitator)
9-Mar-2007, 08:03 Top

Eu zic o finala Liverpool- Bayern, cu Liverpool incoronata regina Europei. Dar ce meci ar fi, atunci, in semifinala... Manchester-Bayern... Abia astept.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
10-Apr-2007, 11:04 Top

Incredibil, dar adevarat
Roma 3-8 Man. United

Chelsea 3-2 Valencia

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
10-Apr-2007, 11:04 Top

Manchester in forma mare. Poate castiga CL-ul Smiley

(Vizitator)
11-Apr-2007, 12:04 Top

Incredibil, dar adevarat
Roma 3-8 Man. United

Chelsea 3-2 Valencia

Fain... ce mi-a trebuit sa consult mai intai rubrica sport, in loc sa ma uit cuminte la rezumat ? Smiley

25-Apr-2007, 11:04 Top

Meci destul de plictisotor pe langa meciul de ieri dintre Manchester - Milan. Chelsea - Manchester va fi finala... si probabil o sa castige Chelsea. :roll:

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
26-Apr-2007, 05:04 Top

Din păcate, cred că va fi Milan - Chelsea, adică o finală de CACAO... Smiley

26-Apr-2007, 05:04 Top

Sa speram ca nu Smiley

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
26-Apr-2007, 06:04 Top

[color=darkred] Milan - Chelsea în finală și va caștiga Milan[/color]

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
26-Apr-2007, 06:04 Top

[color=darkred] Milan - Chelsea in finala si va castiga Milan[/color]

Viseee Smiley

(Vizitator)
26-Apr-2007, 08:04 Top

Aici sunt de acord cu Cata2. Nu cred ca Manchester va rezista Milanului in retur. Milan, chiar daca e o echipa batrana ca varsta a jucatorilor, are o mare experienta, si cred ca asta e cheia succesului ei. A jucat pragmatic in tur, dar sclipirile unui jucator extraordinar precum Kaka erau sa faca definitiv diferenta. Caderea obisnuita, deja, pe final, cred ca ar trebui sa fie singurul obstacol pentru calificarea in finala a Milanului. Cat priveste pe Chelsea, cum nu urmaresc "maratonul" campionatului britanic, nu pot sa-mi dau cu parerea daca Liverpool ar fi mai buna sau nu. Liverpool mi s-a parut o echipa omogena, experimentata, si s-ar putea ca in retur sa produca surpriza. Cat priveste intr-o finala Chelsea/Liverpool - Milan, as merge pe mana italienilor. Chiar daca ucid spectacolul, sunt foarte bine asezati in teren si daca defensiva e betonata si sansa iti va surade la un moment dat in fata... doar, in cele din urma, e un singur meci...

26-Apr-2007, 09:04 Top

Pai prima repriza a fost dominata de Milan, a doua de Manchester, care a fost si mai spectaculoasa. Nu cred ca o sa treaca Milan-ul mai departe. Or fi ei batrani si experimentati, dar Mancheter e in mare forma si are sanse si la castigarea trofeului, zic eu. Presimt ca Liverpool o sa faca o supriza in returSmiley
Ar fi ceva sa vedem o finala Liverpool - Milan (revansa) Smiley

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
2-Mai-2007, 12:05 Top

Liverpool - Chelsea 1-0, 4-1 dupa Penalty-uri
in tur a fost 1 - 0 pentru Chelsea
prima finalista Liverpool

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
(Vizitator)
2-Mai-2007, 12:05 Top

O asteptam pe Milan... Si asa s-a dus cu visele dinamovistilor... Mai au o noapte de sperante. Poate la anul va fi mai bine. Smiley

2-Mai-2007, 09:05 Top

Mda...Milan ia.

Acest subiect este închis.