Champions League & Cupa UEFA

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
24-Nov-2006, 11:11 Top

Stai calm ca bate Rapid-ul Smiley

(Vizitator)

Sigur. Smiley

AMC daca vrei te astept la un pariu.

jackie (25 mesaje) (Utilizator)

Ma e al dracu de greu, dar Rapid a facut meciuri bune cu echipe galonate...

(Vizitator)
1-Dec-2006, 12:12 Top

Dupa cum am promis, am revenit cu niste raspunsuri. In primul rand felicit echipa Dinamo. Si atunci cand joaca slab, castiga... Si chiar fara ajutorul arbitrilor, ceea ce inseamna valoare. Altfel, toate victoriile din vara pana acum ar fi fost accidente. Succes la Londra si sper sa castige.
In ce priveste echipa Rapid, a avut un joc in nota ei caracteristica din acest sezon, pe care nu vreau sa-l mai calific pentru a nu naste polemici... doar toata lumea l-a vazut... Rezultat rusinos pentru Rapid (daca ar fi sa-l citez pe marele capitan), totusi, eu nu l-as privi astfel. S-a adus un punct pentru fotbalul romanesc si, mai ales, Rapidul si-a obtinut eliberarea de povara meciurilor internationale, pentru a se putea ocupa de ofensiva pentru locul 2 in campionat. Da, cum spuneam acum o saptamana, ar fi o ironie ca exact un egal (specialitatea casei la marele Lucescu junior -de care Munoz nu auzise, evident) sa scoata Rapidul din carti... Acum unii vor declara: ar fi frustrant sa ramanem acasa fara a fi pierdut un meci... dar tot cei care vor spune asta isi vor dovedi subiectivismul, pentru ca la fel de bine au ramas acasa si pentru ca n-au castigat nici un meci. Sa inchei pentru a nu monopoliza prin posturi luuuuungi topicul; rapidistii vor fi ridicati in slavi, vor fi eroi. Eu raman cu cele ce am spus inca de la primul meci al echipei. Mult succes in Liga 1 si, mai ales, in Cupa Romaniei... e un trofeu, si trebuie si acela castigat.

L.E. Apucati-va de calcule, baieti !

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
1-Dec-2006, 09:12 Top

Nu va mai facet...din nefericire ramane acasa.
Trebuie ca grecii sa nu piarda in Franza si e greu, atat timp cat nu au motivatie.

(Vizitator)
1-Dec-2006, 10:12 Top

Nu au motivatie dar au orgoliu, de asta te asigur. Si in plus mai mult ca sigur ca vor juca cu rezervele care chiar daca nu sunt de valoare titularilor vor incerca sa se impuna, va fi sansa lor de afirmare. Orice se poate intampla.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
13-Dec-2006, 11:12 Top

Si asa, Rapidul sta acasa...
Mama ce bataie au luat grecii!!!

(Vizitator)
14-Dec-2006, 07:12 Top

Mama, ce orgoliu ! Smiley
Era de asteptat, nu stiu ce-i atata mirare... Sa mergi la biserica pentru asa ceva... Numai noi romanii o puteam scorni. Ma rog, se trece la "next level": "Potopul" din sintagma "Dupa mine, Popotul ". Smiley

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
15-Dec-2006, 09:12 Top

Cupa Uefa nu mai conteaza Smiley :B:
Steaua - FC Sevilla

Benfica - Dinamo

Smiley

Robitm (139 mesaje) (Utilizator)
15-Dec-2006, 10:12 Top

Lasati-o mai moale cu emoticonurile

dashi (106 mesaje) (Utilizator)
16-Dec-2006, 12:12 Top

Dar ce ai cu ele man....omul o fi masokist. Smiley

15-Feb-2007, 12:02 Top

Benfica - Dinamo 1 0
Meci echilibrat, pacat de golul primit pe final, portughezi sunt de batut.

ASO (16 mesaje) (Utilizator)
15-Feb-2007, 04:02 Top

Benfica - Dinamo 1 0
Meci echilibrat, pacat de golul primit pe final, portughezi sunt de batut.

Mai bine zis, erau de bătut, în retur nu se știe...
Dinamo s-a comportat tipic ca o echipă românească.. :o
Ce poate fi mai rău decât să o iei în ultimul minut...asta se întâmplă de obicei echipelor fără personalitate, care se apără tot timpul și le este frică să iasă în atac,...
Tare mi-e frică, că azi o să vedem aceiași piesă.... Smiley

(Vizitator)
15-Feb-2007, 10:02 Top

Ce poate fi mai rău decât să o iei în ultimul minut...asta se întâmplă de obicei echipelor fără personalitate[...] Tare mi-e frică, că azi o să vedem aceiași piesă.... Smiley

Sa iei gol in primul minut si sa nu poti marca golul egalizator. E mai rau, pentru ca te sfasie. Ce zici de Romania-Portugalia parca la europene, cu gol primit in prelungiri ? Sau de Anglia-Romania parca tot la europene, gol Ganea aproape de prelungiri ? Eu zic ca e un lucru normal. Dinamo, la ce atac a avut ieri, putea primi si 3 goluri ca nu reactiona.
In privinta meciului de azi, ma indoiesc sa fie aceeasi piesa. Totusi, Dinamo n-a jucat in viata ei in CL, n-are experienta acestei competitii. Steaua a avut de invatat multe din lectiile anterioare... si-au fost destule. Singurul obstacol n-ar putea fi decat forma echipei. Nu cred ca numele adversarului impieteaza asupra personalitatii echipei. Vom vedea daca am dreptate.

15-Feb-2007, 10:02 Top

CL este vechea Cupa campionilor, updatata, este acelasi lucru doar ca acum sunt bani mai multi in joc si participa si unele echipe clasate pe locurile 2 si 3. Din punctul meu de vedere Cupa Campionilor era mai tare.

PS. Dinamo a fost prima echipa din istoria fotbalului Romanesc care a jucat o semifinala de cupa campionilor ...cu Liverpool.

Acest subiect este închis.